tesekkurlerfoxxx' Alıntı:tmm bundan sonra siz dewam edin, hiçbirşey yazmayacağım.. yazdıklarım ona ölene kadar yeter zaten..
Bilhosy yada baskasinin yazdigi beni hic baglamiyorysf' Alıntı:Merhabalar ;
Öncelikle şunu belirtmeliyim ben bu konu altinda yazdigim ilk mesajimi kesinlikle Sinan Günay icin yazmamistim. Fakat Sinan 'ida karde$im gibi severim, tahmin ediyorumki o da beni seviyordur. En azindan msn görü$melerimiz bunu hissettirdi bana.
Şimdi şu mesajlara bakınca gerçekten üzülüyorum. sinangünay yada bilhost icin değil. Bilhost gibi bir firmaya ( belki firma değil, haklarinda hic bir bilgim yok. yanli$im varsa kusuruma bakmayin) bilibilihost diye hitab eden ba$ka bir firma sahibinin davrani$lari karde$im gibi görüyor dahi olsam beni üzen bir hareket oldu. Haklı / haksiz kimse bilmiyorum umarim bu ba$lik altinda aciga kavu$ur. Fakat konu$malar biraz acemilik konu$maları. Ve sinan belki bana darilacaktir ama postlara bakinca Bilhost 'un daha ciddi bir ki$i/firma olduğu görülüyor.
Eleştiri tabiki yapılır. Yada Sinan 'ın dediği belkide bu bir karalamadır fakat, bunu münasip bir dille bertaraf etmek gerekir..
Saygilarimla
Yusuf Fırat POLAT
Burda birisi hizmet aip memnuniyetini yada sikayetini belirten Varsa onlarin mesajlarini dikkate Alirim
Nitekim sinan hakkinda o kadar yazilan yaziyara ragmen yinede kendisinden sunucu Aldim
Fakat tekrar tekrar yaziyorum
Ham bi p4 2.8 1GB ram Makinada calisan sitede anlik kullanici sayisi 250-300 iken calisiyorsa
Sinandan alinan ve managementini yaptigi opteron 146 2GB ram Makinada anlik kullanici satisi 120-130 kisiye gelince makina bayilip kaliyor
Sinana Daha oncede Soyledim ben verdigim paranin pesinde degilim Anasindan emdigi sut gibi helal olsun
Ama insan gibi ciksin ya burdan Yada Msn den desin
Ben bu kadar manage yapabiliyorum Yada yapmadim
ve bunu manage edemem
Yalan sozlere yada baska seyer gerek yok
Yok Dc ye mail attim mod kaldirtacam dedi dun sordugumda DC daha cevap vermemis maile
Ortagi yada Bayisine nasil cevap vermez gormezlikten gelir maili
Sinirsiz IP verebiliyorum Diyor
ben soruyorum daha dune kadar kullandigim Sunucunun Ana IP si nerde ??
islenmemis p2 2.8 1gb ram makinada anlik 300 kullaniyi kaldirabilen Makina
Neden Sinan dan alinan opteron 2GB ram de 120-130 kisiyi kaldiramiyor ??