İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bir Soru.. şahıs mı desem firma mı bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
foxxx' Alıntı:
tmm bundan sonra siz dewam edin, hiçbirşey yazmayacağım.. yazdıklarım ona ölene kadar yeter zaten..
tesekkurler

ysf' Alıntı:
Merhabalar ;

Öncelikle şunu belirtmeliyim ben bu konu altinda yazdigim ilk mesajimi kesinlikle Sinan Günay icin yazmamistim. Fakat Sinan 'ida karde$im gibi severim, tahmin ediyorumki o da beni seviyordur. En azindan msn görü$melerimiz bunu hissettirdi bana.

Şimdi şu mesajlara bakınca gerçekten üzülüyorum. sinangünay yada bilhost icin değil. Bilhost gibi bir firmaya ( belki firma değil, haklarinda hic bir bilgim yok. yanli$im varsa kusuruma bakmayin) bilibilihost diye hitab eden ba$ka bir firma sahibinin davrani$lari karde$im gibi görüyor dahi olsam beni üzen bir hareket oldu. Haklı / haksiz kimse bilmiyorum umarim bu ba$lik altinda aciga kavu$ur. Fakat konu$malar biraz acemilik konu$maları. Ve sinan belki bana darilacaktir ama postlara bakinca Bilhost 'un daha ciddi bir ki$i/firma olduğu görülüyor.

Eleştiri tabiki yapılır. Yada Sinan 'ın dediği belkide bu bir karalamadır fakat, bunu münasip bir dille bertaraf etmek gerekir..

Saygilarimla
Yusuf Fırat POLAT
Bilhosy yada baskasinin yazdigi beni hic baglamiyor
Burda birisi hizmet aip memnuniyetini yada sikayetini belirten Varsa onlarin mesajlarini dikkate Alirim
Nitekim sinan hakkinda o kadar yazilan yaziyara ragmen yinede kendisinden sunucu Aldim

Fakat tekrar tekrar yaziyorum
Ham bi p4 2.8 1GB ram Makinada calisan sitede anlik kullanici sayisi 250-300 iken calisiyorsa
Sinandan alinan ve managementini yaptigi opteron 146 2GB ram Makinada anlik kullanici satisi 120-130 kisiye gelince makina bayilip kaliyor
Sinana Daha oncede Soyledim ben verdigim paranin pesinde degilim Anasindan emdigi sut gibi helal olsun
Ama insan gibi ciksin ya burdan Yada Msn den desin
Ben bu kadar manage yapabiliyorum Yada yapmadim
ve bunu manage edemem
Yalan sozlere yada baska seyer gerek yok
Yok Dc ye mail attim mod kaldirtacam dedi dun sordugumda DC daha cevap vermemis maile
Ortagi yada Bayisine nasil cevap vermez gormezlikten gelir maili
Sinirsiz IP verebiliyorum Diyor
ben soruyorum daha dune kadar kullandigim Sunucunun Ana IP si nerde ??
islenmemis p2 2.8 1gb ram makinada anlik 300 kullaniyi kaldirabilen Makina
Neden Sinan dan alinan opteron 2GB ram de 120-130 kisiyi kaldiramiyor ??

Y

ysf

Misafir
bilhost a ithafen yaziyorum.

Anadolu Üniversitesi bilindigi gibi acikogretim imkanida sagliyor. belki diger universite acik ogretim olarak suruyordur..

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dediğiniz mantıklı ama şu var.Sinan Bey ilk mesajında Anadolu Üniversitesi İşletme 3. sınıf öğrencisi olduğunu söylüyor.Açıköğretim İşletme Fakültesi 2 yıllıktır.Yani 3. sınıf olması için 4 yıllık işletme fakültesi olması lazım.Bu da 83 doğumlu bir insan için imkansız.

S

sinangunay

Misafir
ysf' Alıntı:
Merhabalar ;

Öncelikle şunu belirtmeliyim ben bu konu altinda yazdigim ilk mesajimi kesinlikle Sinan Günay icin yazmamistim. Fakat Sinan 'ida karde$im gibi severim, tahmin ediyorumki o da beni seviyordur. En azindan msn görü$melerimiz bunu hissettirdi bana.

Şimdi şu mesajlara bakınca gerçekten üzülüyorum. sinangünay yada bilhost icin değil. Bilhost gibi bir firmaya ( belki firma değil, haklarinda hic bir bilgim yok. yanli$im varsa kusuruma bakmayin) bilibilihost diye hitab eden ba$ka bir firma sahibinin davrani$lari karde$im gibi görüyor dahi olsam beni üzen bir hareket oldu. Haklı / haksiz kimse bilmiyorum umarim bu ba$lik altinda aciga kavu$ur. Fakat konu$malar biraz acemilik konu$maları. Ve sinan belki bana darilacaktir ama postlara bakinca Bilhost 'un daha ciddi bir ki$i/firma olduğu görülüyor.

Eleştiri tabiki yapılır. Yada Sinan 'ın dediği belkide bu bir karalamadır fakat, bunu münasip bir dille bertaraf etmek gerekir..

Saygilarimla
Yusuf Fırat POLAT

Merhaba,
Tabii bende seni abim gibi seviyorum. Ciddi veya değil konusunda ise darılmadım emin ol. Çünkü burada yazılan çizilenler (özellikle dolandırıcı vs) olmadığımızı sen biliyorsun (diye düşünüyorum)

ciddi görünmeme olayında ise, ben burada kişisel olarak yanıt verdim. Herhangi bir firmamın üzerinden yanıt vermedim. bana mal diye hitap eden birine daha ne kadar saygılı konuşayım ki? Sanırım ilk mesajlarını dikkatli okumamışsın ki gözünden kaçmış olmalı.

Münasip bir dille bugüne dek herşeyin yanıtını verdik ama ne oldu biliyormusun?

Ben bilibilihost'u aradığımda 5 dk sonra foruma gelip yazdığı şey neydi biliyor musun?

"Neden arda beyle sinan beyin sesleri birbirine benziyor"
Herşey bitti şimdide seslerimizmi kaldı yani? Veya benzeyemez mi :)

@culpable,
sunucudaki monitoring scriptlerini senin mailin üzerine ayarlıyorum, neler olduğunu görmen için. Web siten saldırı alıyor ve bu opteron'da değil
dual xeon 875628756432gh'da olsa kaldırmayacaktır. Sana firewall gerekli. Dün gece MSN'de görüştüğümüz gibi hardware firewall'sız yapabileceğim herşeyi, bilinen tüm optimizasyon ayarlarını yaptım.

Ekteki resimde sunucuna gelen saldırılar ve düşen restart atılan servislerini görebilirsin.

http://img481.imageshack.us/my.php?image=saldr1he.gif

Malesef software ile bu kadar korunabiliyorsun.
Sunucunda ddos korumaları, APF ve Kiss firewall yüklü + Datacenter 'ın özel software firewall'ı arkasındasın. Ama bunlara rağmen ben gelen saldırı bildirilerini silmekten bıktım, onlar saldırmaktan bıkmadı

S

sinangunay

Misafir
BiLHost' Alıntı:
Dediğiniz mantıklı ama şu var.Sinan Bey ilk mesajında Anadolu Üniversitesi İşletme 3. sınıf öğrencisi olduğunu söylüyor.Açıköğretim İşletme Fakültesi 2 yıllıktır.Yani 3. sınıf olması için 4 yıllık işletme fakültesi olması lazım.Bu da 83 doğumlu bir insan için imkansız.

Hayır tabii kide 4 yıllık işletme bölümüde var. Lütfen detaylı bilgi için Anadolu Üniversitesine danışın.

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben sadece şu dogum tarihi ile okul için konuyu yanıtlıyayım.

83 dogumlu insan şuanda 23 yaşındadır yada yeni giriyordur benim gibi dün girdim
7 yaşında ilk okul 1. sınaftan hesaplıyalım

7 yaşında 1. sınıf
8 yaşında 2. sınıf
9 yaşında 3. sınıf
10 yaşında 4. sınıf
11 yaşında 5. sınıf
12 yaşında 6. sınıf
13 yaşında 7. sınıf
14 yaşında 8. sınıf
tebrik ederim ilköğretimi bitirdiniz

15. yaşında 9. sınıf(lise)
16. yaşında 10. sınıf
17. yaşında 11. sınıf lisede bitti tabi yeni başlayanlar 4 yıl okuyacaklar

18 yaşında üni. hazırlansın
19 yaşında üni. girsin
19-20-21-22 yaşında üni bitirir tabi bu çalışkan bir öğrenci için hesaplanmış.

yani 23 yaşındaki bir insan sadece 4 yıllık bir üniversite bitirebilir oda sınıfta kalmazsa.2 üniversiye imkansız.ama yüksekokul(2 yıllık) okuduysa tamam derim

:D

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sinan gunay cok komik :)
ben daha bugune kadar 1 sefer saldiri yemedim :}
sen 1 haftadir soyledigin sey su idi almanyadan gelen sunucularda bilmem ne modu kurulu o yuzden server kasiyor

<<sunucudaki monitoring scriptlerini senin mailin üzerine ayarlıyorum, neler olduğunu görmen için. Web siten saldırı alıyor ve bu opteron'da değil
dual xeon 875628756432gh'da olsa kaldırmayacaktır. Sana firewall gerekli. Dün gece MSN'de görüştüğümüz gibi hardware firewall'sız yapabileceğim herşeyi, bilinen tüm optimizasyon ayarlarını yaptım.> dun boyle bir cumle gecmedi bile
simdi kalkmis sunucuya saldiri yapiyorlar diyorsun kocaman kuyruklu bir yalan :}
Dedigim gibi Laf ebeligi Yapma Icraat Yap
Sunucsun ne zaman bayildigini defalarca yazdim yeniden yazmaya gerek yok su an 80 kisi online sorunsuz calisiyor 120 kisiye ciktigi anda Bayilip kaliyor
Bunun saldiri ile ne alakasi var

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reload.bilhost.com adlı sunucumuza yapılan Brute Force atakları çok daha fazla ve sunucu konfigürasyonumuz bahsedilen sunucudan daha düşük.Ama hiç büyük sorun yaşamadık.

bfw6wg.jpg

Ki ben uzman bir sistem yöneticisi değilim.Ve herhangi bir firmadan sunucu yönetimi hizmeti almıyorum.

Sinan Bey,lütfen kabullenin artık.Çırpındıkça batıyorsunuz.10 lafınızdan 9'u yalan.Gelin düzgün bir şekilde herşeyi açıkça anlatın ve insanlardan özür dileyin olsun bitsin bu iş.

Büyük firmalar üzerinden prim yapma gibi bir amacım olsa inanın bu siz olmazdınız.Sizin yanında karınca olarak gözüktüğünüz firmalar var.Gider onlar üzerinden prim yapardım.

D

deja-vu

Misafir
su kısım cok komık ya

BÜTÜN BUNLARA EK OLARAK, PORTALSERVİSLERİ DOMAİN ADRESİNİ İSTEMEDİĞİMİZ İÇİN PEŞİNDEN KOŞMUYORUZ. DİLERSEN DOMAİNİ SEN RE-NEW YAP BİRAZ SATIŞ YAPARSIN HA?
PORTALSERVİSLERİ BİR EFSANEYDİ ARTIK BİTTİ. KLAVYEYİ KULLANMAYI BİLENİN HOSTİNG SATTIĞI ÜLKEMDE HER SANİYE YENİLENMENİN ZORUNLU OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ, FARKINDAYIZ. Bu yüzden artık üzerimizdeki ağırlıkları bir bir atmaya başladık..

tamam ısteme de bı stene bak ıstersen http://www.10gbhosting.net/ neye satın al desem http://siparis.portalservisleri.com/order/orderwiz.php?v=1 atıyo hayırdır sınan bey? yada sızın stenızden haberınız yok :) bu kadar buyuk bı fırma hemde demo yakıstıramadım sızın gıbı cpanel de adı gecen rıpede kaydı olan 22 sunucu su olan bırıne :)

K

KeMaNcI

Misafir
Ziya PAŞA'nın ve CENAP ŞAHABETTİN'in sözleri bence herşeyi açıklıyor

-rencide olur didei huffaş ziya'dan : "yarasanın gözleri aydınlıktan rahatsız olur"

-Tahkir edebileceğimiz acizlere riayet ruhumuza ne kadar hafif ve latif gelir.

Başka Söze Gerek Varmı ?

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eklemek gerekirse
sunucuyu teslim ettigi iilk gun
FTp ile giris yapamiyorum kendisine ilettim Bakti ve sorun icin DC ye mail atacagini soyledi
daha mailin cevaibini bekliyor herhalde :}
aradab 1 dakika geti msnde LNW online oldu ondan rica ettim bakmasini sorunun nerden oldugunu 30 saniye gecmedi ftp girebildim
Sinan Gunay Bu sekildemi magesini yaptin sunucunun ???

C

canorkos

Misafir
KeMaNcI' Alıntı:
Ziya PAŞA'nın ve CENAP ŞAHABETTİN'in sözleri bence herşeyi açıklıyor

-rencide olur didei huffaş ziya'dan : "yarasanın gözleri aydınlıktan rahatsız olur"

-Tahkir edebileceğimiz acizlere riayet ruhumuza ne kadar hafif ve latif gelir.

Başka Söze Gerek Varmı ?

damardan :)

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sırayla hepsi gidecek.Görünen köy klavuz istemez demişler.Umarım millet gerçekleri anlamıştır.Hem bu insanın nasıl biri olduğunu hem de benim amacımı..

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba ; Olaya degisik 1yonden yaklasmak istiyorum , iyinet forumlarina uye oldugumdan beridir , bir SİNAN GUNAY firtinasidir esip gidiyor , haftada 2 kere bu adamla ilgili topicler aciliyor kapaniyor , ve isin dahada garibi bu adam bu kadar ayyuka cikmis hergun tartisilirken catir catir satis yapiyor , hatta oyleki 2 gun once bu adami elestrip soyle boyle diyen X sahsi 2 gun sonra bu adamdan hizmet aliyor , ortada 1 celiski var cidden , bu tur topicler SİNAN GUNAY 'i ve sirketini (varsa tabi bilmiyorum.) pek etkilemeyecegi gibi insanlari daha cok yoneltmektedir , bence artik Sinan Bey'i ovmeyide yermeyide birakmali , belli bir zaman diliminden sonra nerdne nereye geldigi yada ne yaptigi ne yapacagi , ne yapmakta oldugu daha cok ayyuka cikacaktir (+ yada -)

Not : Sinan Gunay'i tanimam etmem , hayatimda konusmuslugum dahi yoktur.

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu

Sorf İnternet Hizmetleri

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abacus,

Adamın satış yaptığı falan yok.Siteleri sırayla kapanıp duruyor.Daha kendi domainini yenileyemiyor.Sitesinde hiçbir link çalışmıyor.Sürekli uluslararası ortaklıklardan bahsediyor ama aslı yok.Adamlara mail atıyoruz "Bizim Manisa bayimiz yok" diyorlar.Sinan Günay ise,Portalservisleri diye bilmezler diyor.Ne alaka şimdi?Adamlar Portalservisleri diye bayimiz yok demiyor.Manisa bayimiz yok diyor.Ali Veli farketmez.

Adamın domaininin süresi dolmuş,ben o domaini kullanmıyorum artık diyerek sıyrılmaya çalışıyor.Halbuki hala sitesindeki sipariş scripti oraya yönleniyor.Sonra da satış yapmak istemiyorum diyor.

Biz de isterdikki bu adam gerçekten dediklerini yapabilsin.Türkiye'nin bu denilenleri yapabilecek kişilere ihtiyacı var zaten.Ama bu işler yalanla dolanla olmuyor.

Ben de atayım biraz.Kısa bir süre içerisinde Amerika'ya datacenter kuruyoruz.Google'la anlaştık Equinix'i bırakıp bizim kuracağımız yeni datacenter'a geçecekler.CPanel'i de satın alıyoruz.Bu arada Vadafone,Telsim'in yönetimini bize bıraktı.Kendileri Türk pazarından pek anlamıyormuş bizim gibi DEV bir şirkete ihtiyaç duydular.

Haa yeni kampanyamız da hayırlı olsun. 1 TB HDD 1000 TB Trafik sadece 1 YTL(Fiyat 1000 yıllıktır.Ölene kadar kullanın)

Güzel attım değil mi?Hadi gelin şimdi benden kapış kapış hosting alın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.