TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
tamam arkadaşım kime ilk önce gelirse çözüm yolu bulursak paslaşırız :=)dostum cevap gelirse bizide bilgilendirirmisin bende mail çektim ama en erken kime cevap geleceği belli olmaz
Kardeş bankaya gittim dedim böyle böyle bana bir refanrans numarası verdiler bende iş bank şubedeki bir bayana anlattım böyle böyle para yattı gözüküyor ama hesapda para yok , bana eğer bankaya para geldiyse anca isime ve hesap numarasına göre bakabiliriz , referans numarasıyla ilgili herhangi bir işlem yapamıyoruz dedilerödeme konusunda bir gelisme varm1 ardaslar bizimle ayn1 kaderi paylasip hala ödeme alamayan varm1 yada dünden sonra bu gün ödeme alan bir arkdasam1s
sizindemi isbankas1?hala gelmedi bu durumda olan bi arkadaşım daha var iyinet üyeliği yok yazamıyor ne olacak halimiz anlamadım