Slm haydihost kardeşim ,söylenen ters laflar, iftiralar veya sence öyle olmayan görüşler hayat boyu karşına çıkacaktır böyle bir durumda sakin olman gerekli .
Firma isen yolun açık olsun , değilsen firma olmak için çabala. Bakın yaptığın iş kötü değil , ancak güvenli olmak şart , çok insan tanıyorum böyle bir işle ilgileniyor ama 16-18 yaş grubu evinde yapıyor..
Neyse ufak bir örnek vereyim , bir arkadaş forumlara hosting tanıtımı yapmış , ama bir kelimede ufak bi yanlış yazım yapmış ve böyle bir ufak eleştiri geldi işte yanlış yazılmış vs. gibi hemen özür diledi , yanlış anlaşılmaya sebep olduğumuzdan dolayı diye , bir başka arkadaşta fiyatlar fahiş dedi tekrar terbiyesini bozmadan afedersiniz diyip nedenini sordu , oda fiyatları aylık sanıyormuş

yani anlatabilmişimdir herhalde , bu arkadaş şöyle deseydi iyimiydi ? : ne fahişi ya sen fahiş ücret görmemişsin , konuşma bilip bilmeden , ordan konuşması kolay bilmiyosun bari hiç sesini çıkarma , kapa çeneni bir dahada foruma yazma .... gibi ne dersin hoş olmazdı değilmi??
Ben 20 yaşındayım belki büyüğünüm belki küçüğün , ama şunu söyliyim beni neyin olarak görürsen , abin , kardeşin , arkadaşın vs. Bunu unutma , Kalp kırmak kolaydır önemli olan gönül kazanmaktır.
Saygı ve sevgilerimle....