Web sitesine girdikten sonra online desteğin acık olduğunu görünce konusmak istedim..
otistiq: mrblar
Destekci: Merhaba.
otistiq: Nasılsınız
Destekci: sagolun tes. ederim siz ?
otistiq: Tşk.
otistiq: Shell almayi düşünüyordum ve forumlarda araştırma yaptım.. fakat bi konuda size danısmak istedim.. Sizin tasarımınızın Bir baska siteye ayit olduğunu duydum.
Destekci: Siteme girdiniz sanirim bu online destegi kullanarak geldiginize gore. sitenin altinda bir aciklama var okudunuzmu? tasarim Gelistiren olarak gorunuyorum.
Destekci: ve iyinet e uye olmadigim icin cevap yazamadim. ordaki arkadaslarin dedigi gibi onlardan almadim, calmadim tasarimi. bana hekhell den bir dostum verdi bu tasarimi bana.
Destekci: kime ait oldugunu dahi bilmiyorumki, ve bazi yerlerde de bu tasarimi gordum. suanda hatirlayamiyorum o isimleri.
otistiq:
http://www.kalitehizmet.com/
otistiq: Bu siteye ait... bu sitenin elemanı değilim.
Destekci: hi hi gordum. orda forumda yazmadan once tehditkar hitaplarda bulundular msn de.
otistiq: yaratıcı yenilikçi olmak warken.. olanı geliştirmek biraz kötü bence.
Destekci: ben oranin varligindan daha 1 hafta once haberim oldu
Destekci: onlar msn ime ekleyip bu hitaplarda bulunduktan sonra
Destekci:
www.hosshell.net/shell
bende tasarim var. hatta
www.maxireseller.com www.sardesnet.com bu diger 2 firma ilede calisiyorum.
Destekci: ama bunlar bu hitaplari kullandiktan sonra, onlarda da bu tasarim oldugunu gordum ve bu sehilde tehditkar hitaplari aldiktan sonra tasarimi degistircek olsam bile degistirmiyorum.
otistiq: ne gibi..
otistiq: kırıcı olarak argo kelimeler mi ? yoksa ricamiydi sadece istenilen
Destekci: msn de kırıcı, argo hitaplar.. sitenizi degistirin yoksa webmaster imiza iletip sitenizi kapatiriz, buna benzer kapattiklarimiz oldu sizde ayni duruma dusersiniz, forumlarda sizi sikayet ederim tarzi hitaplar.
Destekci: yasim: 30 o arkadasin 19 tmm gencleri anliyorum
Destekci: ama 1 lafi solerden 1 degil 2 defa dusunsunler sonra o kelamda bulunsunlar.
otistiq: sonucta yapılan kötü bişeyde olsa Yaşca büyük biri karsınızda varsa Saygıyı yitirmemek gerek.. bende iyinet forumlarında gördüm o yüzden merak ettim..
otistiq: En Son mesjları :Haala ses seda yok bakalım bu durum onları rahatsız edecek mi. Biz zaten yeni tasarıma geçiyorduk insan gibi söylediklerinde paylaşıma açabilirdik. Desteklerinizden dolayı sizlerede teşekkür ediyorum arkadaşlar. İyi çalışmalar...
otistiq: Su sekilde olmştu.
Destekci: dedigim gibi tehdit tarzi kelamlara karnim yok. vede arkadas iyi reklam yapti acikcasi kendisini. bu isi iyi biliyor o arkadaslar.
otistiq: acıklama yapmayı düşünüyormusnuz ?
Destekci: Desteklerinizden dolayı sizlerede teşekkür ediyorum arkadaşlar.
( bu hitap bir govde gosterisi degilmi sizce ?)
otistiq: bilemiyecem..
otistiq: Açıklama yapacakmsınız ? yada isterseniz ben bu konusmayı Foruma atabilirim.
otistiq: rahatsız olmaz iseniz.
Destekci: iyinet guzel bir ortam orda yanliz bir lekeleme ile gume gidersin, ufak bir iltifatla yukselirsin. ama benim buna ihtiyacim yok acikcasi. forumda 2 kelime ile sukse yapmak isteyenlerden degilim.
Destekci: uyeliginiz varmi ?
Destekci: davet rica edecektim.
otistiq: üyeliğim mevcut.
Destekci: davet yollayabilirmisiz acaba mumkun ise tabiiki.
otistiq: bi sny bakayım
Destekci: tes. ederim
otistiq: Rica ederim.. sanırm invite sistemleri suan kapalı yada benim için..
otistiq: You currently do not possess any invites that you can issue.
Destekci: suanda herkes in kapali sanirim
Destekci: bu konusmayi orda yayinlamak isterseniz siz bilirsiniz. benim icin bir mahsuru yok ama dedigim gibi reklam yapmak istemiyorum diger arkadaslar gibi
otistiq: en azından bilgilendirici olur.. susup kacmak yerine foruma atıyorum.
Destekci: kacmak? yok amacim kacis degil kesinlik..
Destekci: kacis olsa bu gelen tepki vede yorumlara cevapsiz kalirdim. sadece o forumda kendimi ifade etmedim o kadar
otistiq: Anliyorum..