İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Kadarda Olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Surkent

Misafir
selam,
***** site barındırarak çok güzel herkesin harcı değilmiş..bu forumda host satanların %99,9 'u ezik..neden? çünkü ***** sitesi barındırmıyorlar...reklamda vermeyelim sen istedin diye..madem biz işten anlamıyoruz en üstte radore hosting reklamı var onlar neden peki buna ihtiyaç duyuyorlar..bana gelip 17 seneden beri internet ortamında bulunduğunu söyleyenlerde geldi..17 yıl önce türkiyede internet var mıydı o da ayrı bir konu :)

kolay gelsin

DesTRuctionS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bak Dostum Senin ya anlama kıtlıgın war yada anlamamak icin zorluyorsun kendini ben Senin gibi ikide bir konu acarak yok soyle yok boyle demiyorum o kadar paran war ise werirsin para Her yerde Reklam yaparsın ama herkesin kullandıgı forumda Konu Kalabalığı yapma COk Amatorce işler yapma bir anda karşımda 12 yaşında cocuk hareketleri görüyorum.

Ben sana birsey kanıtlamak zorunda dilim ama sana 7 senedir net ortamındayım istersen bilg. faturamla yatırdıgım int. paket ucretlerinin faturalarını yollayabilirim tabi bulabilirsem SANA KANITLAMAK ZORUNDA DEGİLİM

DesTRuctionS
nickim senin açtığın ofisten hani cok guweniyorsun XXXXXXXXX.com.tr diye bas bas bağırıyorsun işten ondan bile daha cok guwenilir olduğundan eminim

Bu Forumda Tüm tanıdığım weya tanımadığım arkadaşlarımın hepsi pırlatta gibi yüreği olduguna eminim ama Senin hal we hareketlerin nasıl biri oldugunu gosteriyor

Fazla Konusmayacam SOylemek istedigin birsey war ise

[email protected] MSN adresimi eklersin Boş olursam konusuruz

E

elitlistcom

Misafir
Herkes hatalı

Surkent reklam veriyor bi sürü şey yapıyor. Sonra geliyor forumda yok şu kişi beni dolandırdı. Eee önce para sonra hizmet surkent.
Bu konu başlığına cevap yazan arkadaşların hataları ise surkente cevap vermeleri o zaten bunu istiyor ortalık kızışıyor konuyu okuyanlar hemen surkentin sitesine giriyor. Hata size birakin cevap yazmayin. İşte türk toplumu kaza oldumu hemen bakacak merak ediyoruz ya ne geliyorsa başımıza bundan geliyor. Ne demiş atalarımız it havlar havlar sonra susar...

S

Surkent

Misafir
DesTRuctionS' Alıntı:
Bak Dostum Senin ya anlama kıtlıgın war yada anlamamak icin zorluyorsun kendini ben Senin gibi ikide bir konu acarak yok soyle yok boyle demiyorum o kadar paran war ise werirsin para Her yerde Reklam yaparsın ama herkesin kullandıgı forumda Konu Kalabalığı yapma COk Amatorce işler yapma bir anda karşımda 12 yaşında cocuk hareketleri görüyorum.

Ben sana birsey kanıtlamak zorunda dilim ama sana 7 senedir net ortamındayım istersen bilg. faturamla yatırdıgım int. paket ucretlerinin faturalarını yollayabilirim tabi bulabilirsem SANA KANITLAMAK ZORUNDA DEGİLİM

DesTRuctionS
nickim senin açtığın ofisten hani cok guweniyorsun XXXXXXXXX.com.tr diye bas bas bağırıyorsun işten ondan bile daha cok guwenilir olduğundan eminim

Bu Forumda Tüm tanıdığım weya tanımadığım arkadaşlarımın hepsi pırlatta gibi yüreği olduguna eminim ama Senin hal we hareketlerin nasıl biri oldugunu gosteriyor

Fazla Konusmayacam SOylemek istedigin birsey war ise

[email protected] MSN adresimi eklersin Boş olursam konusuruz

selam,

ben paradan kesinlikle bahsetmedim evet param var ben bu parayı yatırım için kullanıyorum..hostbul ve diğer yerlere reklam verdim şimdiye kadar..nickin benim için önemli değil ben seni tanımıyorum bu alemde w*r*z sitesi açmışsın milletin el emeği scriptlerini dağıtıyorsun..yarın bunu kendi müşterilerine yapmayacağın nereden belli ?

S

Surkent

Misafir
elitlistcom' Alıntı:
Surkent reklam veriyor bi sürü şey yapıyor. Sonra geliyor forumda yok şu kişi beni dolandırdı. Eee önce para sonra hizmet surkent.
Bu konu başlığına cevap yazan arkadaşların hataları ise surkente cevap vermeleri o zaten bunu istiyor ortalık kızışıyor konuyu okuyanlar hemen surkentin sitesine giriyor. Hata size birakin cevap yazmayin. İşte türk toplumu kaza oldumu hemen bakacak merak ediyoruz ya ne geliyorsa başımıza bundan geliyor. Ne demiş atalarımız it havlar havlar sonra susar...

merhaba,

dolandırmalarını şu açıdan söyledim..başkaları dikkatli olsun..benim gibi şu insana iyi niyet örneği göstermesin..bir topic ile siteme ziyaretçi geleceğini hiç zannetmiyorum..sadece bana karşı yaptığınız asılsız iftiraların ne boyuta geleceğini şimdiden merak etmeye başladım..

kolay gelsin.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konunun kapatılması hatta silinmesi gerektiğini düsünüorm tabi bu benim fikrim kimseyi germesin...

B

beynit

Misafir
Surkent' Alıntı:
merhaba,

dolandırmalarını şu açıdan söyledim..başkaları dikkatli olsun..benim gibi şu insana iyi niyet örneği göstermesin..bir topic ile siteme ziyaretçi geleceğini hiç zannetmiyorum..sadece bana karşı yaptığınız asılsız iftiraların ne boyuta geleceğini şimdiden merak etmeye başladım..

kolay gelsin.

Bir son 20 mesajına bak bakalım , bir tanesinde Türkçe kurallarına uygun birşey yazmışmısın ? Ama son 5 mesajını görüyorumda ç ş ğ hepsi yerli yerinde ...

Arkadaş başkalarına yazdırtmaya başladı sanrırım , ama iyi olmuş takdir ettim

S

Surkent

Misafir
merhaba,

ben şirket sahibiyim. bundan sonra ben cevap vereceğim.

kolay gelsin.

E

elitlistcom

Misafir
Haddini Bil

turkcerap' Alıntı:
dogudan host sirketimi c1karm1s ya :) kurdi hosting puhahahaa

Doğudaki insanı aşağılıyarak kendini birşey mi zannediyorsun? Herkes haddini bilsin bu ülkede türküde arabıda kürdüde çerkezide ermeniside beraber yaşıyor ve beraber yaşamaya devam edecektir. Senin gibi insanlar yüzünden bugün olaylar cereyan etmektedir. Bu ülkede herkes host açma hakkına yada başka birşey pazarlama hakkına sahiptir. Bugün Türkiye'nin sayılı holdinglerinden olan Toprak Holding'in sahibi Halis Toprak'ta doğuldur. Aklını başına topla ve sakın bir daha böyle bir yazı yazma. İyinet adminleri foruma üye olurken belirtilen kurallara uymayanlar için gerekeni yapmanızı istiyorum.

UndeaD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elitlistcom' Alıntı:
Doğudaki insanı aşağılıyarak kendini birşey mi zannediyorsun? Herkes haddini bilsin bu ülkede türküde arabıda kürdüde çerkezide ermeniside beraber yaşıyor ve beraber yaşamaya devam edecektir. Senin gibi insanlar yüzünden bugün olaylar cereyan etmektedir. Bu ülkede herkes host açma hakkına yada başka birşey pazarlama hakkına sahiptir. Bugün Türkiye'nin sayılı holdinglerinden olan Toprak Holding'in sahibi Halis Toprak'ta doğuldur. Aklını başına topla ve sakın bir daha böyle bir yazı yazma. İyinet adminleri foruma üye olurken belirtilen kurallara uymayanlar için gerekeni yapmanızı istiyorum.
katılıyorum..

B

BilimHost

Misafir
turkcerap' Alıntı:

Merhaba,

Yıllardır Doğu insanına hep bölücü gözüyle bakıldı ve belki halen bakılıyor.Ama artık herkesin gözünü açması lazım.Asıl bölücülük bu tip karakterdeki kişilerde,
nasıl bir zihniyetle ve nasıl bir cesaretle bunu yazabiliyor anlamış değilim.Yazık ki faşist zihniyetli arkadaşlarla aynı ortamdayız...

Saygılarımla,

Mehmet SÖĞÜT

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok yazık

beynit' Alıntı:
Bir son 20 mesajına bak bakalım , bir tanesinde Türkçe kurallarına uygun birşey yazmışmısın ? Ama son 5 mesajını görüyorumda ç ş ğ hepsi yerli yerinde ...

Arkadaş başkalarına yazdırtmaya başladı sanrırım , ama iyi olmuş takdir ettim
Saçmalığa bakarmısınız. ben ilkokuldayken bu tür polemiklere girerdim :D ... yazık ya çok yazık :cool:

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SeWiyeye bakarmısınıZ?

turkcerap' Alıntı:
Lahnet olsun! türklüğümden utanıyorum bu ne ya... rezillik. onlar insan değillermi dostum! ??? :mad: Lütfen arkadaşlar forumları amacının dışında kullanmamanızı rica ediyorum. İnsanları aşağılamak, iftira atmak, küfretmek gibi konular bilgi paylaşımı gerektirmiyor!!! :cool:

M

Metalirik

Misafir
Cumburbaşkanı Turgut Özal'da Kürt'tür.
Tayyip Erdoğan, Rize'lidir. Laz'dır.
vs. vs. uzar gider.. İnsanları ayırmak ve ayırırken de kücümsemek, bir üstteki yorum gibi bugünkü olayların oluşumunda kıvılcım olmuştur. Türkiye bir mozaiktir, içinde türkü, kürdü, lazı, ermenisi, çerkezi, göçmeni kardeşce yaşayacaktır daima.. Bu tür kelime oyunları ile insanları gruplaştırmaya itmeyin ve bunu yapan insanlara da taviz vermeyin..
Biri çıkıp bir türkü küçümsese ilk tepkiyi belki bu ülkede yaşayan bir kürt bir laz bir çerkez verecektir, hepimiz aynı toprak aynı bayrak aynı dili konuşuyoruz.
Ayrımcılık ve küçümseme yapmayalım. Konuyuda siyasi boyutlara taşımayalım.

Saygılarımla

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkcerap isimli kullanıcının derhal bu siteden veya bu forumdan banlanmasını istiyorum beyinsiz velet...

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiye bir mozaiktir, içinde türkü, kürdü, lazı, ermenisi, çerkezi, göçmeni kardeşce yaşayacaktır daima.. Bu tür kelime oyunları ile insanları gruplaştırmaya itmeyin ve bunu yapan insanlara da taviz vermeyin..

Basbug Alparslan Turkesin guzel 1 sozu var NE MOZAIGI ULAN sana bu cevap yeter :)

cemadak velet sana benzer 25 yas1nday1m Bu benim dusuncem kimseyi baglamaz Benim babamda bosnak

Ama turkiyeyi bolmek icin ugrasm1yoruz Kimse bosnaklar yuzunden 30 bin sehit vermedi

NE MUTLU TURKUM DIYENE

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkcerap' Alıntı:
Türkiye bir mozaiktir, içinde türkü, kürdü, lazı, ermenisi, çerkezi, göçmeni kardeşce yaşayacaktır daima.. Bu tür kelime oyunları ile insanları gruplaştırmaya itmeyin ve bunu yapan insanlara da taviz vermeyin..

Basbug Alparslan Turkesin guzel 1 sozu var NE MOZAIGI ULAN sana bu cevap yeter :)

cemadak velet sana benzer 25 yas1nday1m Bu benim dusuncem kimseyi baglamaz Benim babamda bosnak

Ama turkiyeyi bolmek icin ugrasm1yoruz Kimse bosnaklar yuzunden 30 bin sehit vermedi

NE MUTLU TURKUM DIYENE
saygıdeğer kardeşim boşnaklardan bir tanesi şerefsiz diye senin babanıda şerefsiz yapsak olurmu?--- HIII????--- yeniden düşün bence :cool: türkiye mozaiktir... hala oyle ve öyle dewam edecek...

L

Linkpazari

Misafir
surkette birde ben soru sorucam sitesinde 3.9$ a domain satıyor aldığı firmada 10 bin domain alsan bile 5.9$ dan veriyor adamlar siz nasıl 2$ ucuz veriyorsunuz :) ben açıklıyım sahte cc ile adamlardan domain yüklüyorlar 6-7 dolardan ceplerinden çıkmadığı içinde para takır takır 3.9$ dan satıyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.