L
Linkpazari
Misafir
küçük bir istatistlik... hepsiburada.com'da sahte kredi kartı kullanan müşterilerin %99'u şanlı urma diyarbakı gibi doğu taraflarından %1lik kısımda çorumdan...
turkcerap' Alıntı:ulkemizin bu kadar d1s borcunun olmas1 dogudaki insanlar yuzundendir daga c1kmasalar pkk ya destek vermeseler bu kadar askeriyeye para gitmez orda at1lan 1 roketin harcan1lan benzinin haddi hesab1 yok hepsi kürtler yuzunden
turkcerap' Alıntı:ulkemizin bu kadar d1s borcunun olmas1 dogudaki insanlar yuzundendir daga c1kmasalar pkk ya destek vermeseler bu kadar askeriyeye para gitmez orda at1lan 1 roketin harcan1lan benzinin haddi hesab1 yok hepsi kürtler yuzunden
ozdemir' Alıntı:salak herif turkcerap, senin ekonomiden hic bir sey anladigini zannetmiyorum. Senin gibiler yuzunden Turkiye mizin ekonomisi hep kotuye gidiyor. Sen ilk once kendi egitim duzeyini gozden gecir. Bilmedigin konular uzerinde de dusunlerini belirtme.
Turkcerap lafların çok yanlış. Onları aşalıyarak kendini aşagı durumuna düşürdügünün farkındasındır inşallah. Bence bir özür dilemen gerekiyor. Yada bir açıklama yapman lazım. (Bu arada Dogulu degil Karadenizliyim)turkcerap' Alıntı:dogudan host sirketimi c1karm1s ya kurdi hosting puhahahaa
Surkent' Alıntı:merhaba,
linkpazarı 6-7 $ için 7 yıl hapis yatacak kadar salak değilim.3,99 $'a satmak için firma kurmadım.yahoo.com'u
hatırlarsanız 4,99 $'a verdi..şu anda benim verdiğim fiyat 3,99 $ hizmet aldığımız firma ile aramızda bazı problemler var
bizde kredilerimizi bir an önce bitirmek istiyoruz başka firmaya geçmek için dünkü satış fiyatımız 5,99 $ + kdv idi.
Saygılarımla