beceriksiz_acemi' Alıntı:bende sana katılıyorum captainzap ama para kısmını tam anlayamadım.Bence parasız olunca dahada rahat ulaşılıo hedeflere.Evet belki paralı linkler satın alınamıyor ama zaten parasız bir çok ekleme yeri var.Parasız makale yazdırılmıyor ama bunuda kendin yapdğnda daha da detaylanıyor.Ama tabiki ieçrik yabancı olunca sana katılmamak mümkün değil.Benim çıkışım param yok ben girmem diyen için.( lafım sana değil lütfen yanlış anlama)
Öyleki msneme buradan biri ekledi yaşı :16 tek domain + hostla ayda 10 dolara 2.000 dolardan fazla kazanıyor gözlerimle gördüm.Tek yapdığı sık güncelleme.
captainzap' Alıntı:beceriksiz_acemi para lazım şöyleki ben onlarca site açabilirim, hatta yüzlerce ama bunun için belli bir birikim gerekli domain, hosting çokta ucuz şeyler değil, + reklam olayı bedava ekleyen yerler var diyorsun ama ben pek randuman alamadım bir programla bir yabancı sitemi yüze yakın dizine ekledim. şu an için sıfır ziyaretçi. Yani sadece dizine eklemekle bitmiyor dizinlere reklam versen mesela büyük ziyaretçi akışın iyi olur. + yeterli ingilizceye sahip değilseniz makele yazdırmak durumundasınız. Yani böyle çat pat ingilizceyle olmaz ben kendime güvenemem. ZIPPKIN nicikli arkadaşında dediği gibi hemen google reklamımı koymamak gerek, bende böyle düşünüyorum. Burda herkesin söylediği şeyleri bir yandan araştırırken bir yandan o yolda gitmeye çalışıyorum kim ne kazanmış neden kazanmış v.s. yabancı forumlara takılırım ama ingilizcem yüzünden sıkıntı çekerim yoksa makul fiyatlara link değişimi yapacak siteler var. Adbrite olayı da iyi olur ama genelde adbrite da reklama tıklayın olayı oluyor yani bizim türk forumlarındada görüyoruz adbrite reklamlarını tıklattırıyorlar illa ziyaretçiyi böyle şey olmaz gelen ziyaretçinin benim içeriğimle ilgilenmesi gerekir. Sağlık sektörüyle çok iyi kazançlar elde edilebilir google da üst sıralarda çıkarsanız tabi. yoksa tık başına 50$ verse bile ifade etmez ziyaretçi olmadıktan + sitenizin konusuyla ilgilenmedikten sonra.
Domain hosting .v.s. bu tür masraflarımı karşılıyacak şu an bir bütçem olsa ayda 5 site çıkarır hepsinin tanıtım işlerine günümü harcardım. Bir sene sonundada google reklamlarını koymaya başlardım siteye. Eminim ki büyük paralar kazanırım.
Tabi bunun için para gerekli bu yüzden bir işe girmem şart anca iş dönüşü artan vaktimde yapabilirim bu söylediklerimi bu da beni çok yorar. dediğim gibi para en önemli etken. En azından benim için.
captainzap' Alıntı:beceriksiz_acemi yatırımsız para kazanılmaz öyle tek siteden de dediğin gibi o paralar kazanılmaz arkanda medya, yada internetin ilklerinden değilsen unut sen o hayali. Yapmak istediğim şeylerin internet çöplüğüyle alakası yok dikkat ettiysen orjinal makaleler yazdırmak istediğimden bahsettim c/p ile zaten hiçbirşey elde edemessin, aç gözlülükle alakası yok bu olayın. İstediğim kadar site açarım hatta template tarzı siteler bile yaparım bunun ne açgözlülükle ne de internet çöplüğü yaratmakla alakası yok lütfen eleştiri yaparken 2 kere düşünelim.