captainzap' Alıntı:neyse tamam senin kendine göre doğruların vardır saygı duyarım. Bu yabancı kişiden bahsedeceğimize senden bahsetseydik o halde madem kazanıyormuşsun bu kadar.Bu kadar büyük paralardan bahsediyoruz en azından ben bahsediyorum ayda bu kadar alıyormusun ? almıyorsun o zaman yanlış yaptığın birşeyler var. Kimse bana bu adamın 1kaç lira harcayıpta bu paraları kazandığını söylemesin.
en iyisi konuyu kapamak farklı yerlere uzıyacak Benim düşüncem şu sadece.Tabiki onlar bizlere göre bir çok şeyde üstünler.Bunu daha önce forumda bazı çok güzel anlattı.Mesela, ziyaretçileri çok, kaynakları çok v.s. gibi.Ama bu adamdan daha çok alanda var.Onlar kadar olmasada en azından geçim sağlayacak, bir araba alacak kadar kazanabiliriz.TAbiki hızlı büyümek için maddi yatırım yapmakda güzeldir ve doğrdurda.Benim demek istediğim sadece bu alabilyorsa, bizlerde alabiliriz.Birisi alamadı die bizde alamayız demiyorsak, birisi reklamsız yapabiliyorsa, bizlerde reklamsız yaabiliriz kanaatindeyim.Kaldıki ben tamamen reklamsızlıkdan bahsetmedim.
Örnek site yapdım 3 ay geçdi ; 100 dolar kazandım, bunu reklama harcarım.Sonraki 200 kazanır, onu reklama gömerim gibisinden türevler üretmekden bahsediyorum.Param yok, olsa bu adamıda geçerim demek sadece bir lafdır.Öteye gitmez.Ama harekete geçmek, reklam verebilecek kadar parayı kazanmayı hedeflemekde, gelecek için yeni hayaller demekdir kanaatindeyim.
Senin fikirlerine de saygı duyuyorum.Ayırca Teşekkür ederim seviyen içinde.