İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Büyük para google adsense

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2005
Mesajlar
4,796
Reaction score
16
Konum
-Adsense-
captainzap' Alıntı:
neyse tamam senin kendine göre doğruların vardır saygı duyarım. Bu yabancı kişiden bahsedeceğimize senden bahsetseydik o halde madem kazanıyormuşsun bu kadar.Bu kadar büyük paralardan bahsediyoruz en azından ben bahsediyorum ayda bu kadar alıyormusun ? almıyorsun o zaman yanlış yaptığın birşeyler var. Kimse bana bu adamın 1kaç lira harcayıpta bu paraları kazandığını söylemesin.

en iyisi konuyu kapamak farklı yerlere uzıyacak :) Benim düşüncem şu sadece.Tabiki onlar bizlere göre bir çok şeyde üstünler.Bunu daha önce forumda bazı çok güzel anlattı.Mesela, ziyaretçileri çok, kaynakları çok v.s. gibi.Ama bu adamdan daha çok alanda var.Onlar kadar olmasada en azından geçim sağlayacak, bir araba alacak kadar kazanabiliriz.TAbiki hızlı büyümek için maddi yatırım yapmakda güzeldir ve doğrdurda.Benim demek istediğim sadece bu alabilyorsa, bizlerde alabiliriz.Birisi alamadı die bizde alamayız demiyorsak, birisi reklamsız yapabiliyorsa, bizlerde reklamsız yaabiliriz kanaatindeyim.Kaldıki ben tamamen reklamsızlıkdan bahsetmedim.
Örnek site yapdım 3 ay geçdi ; 100 dolar kazandım, bunu reklama harcarım.Sonraki 200 kazanır, onu reklama gömerim gibisinden türevler üretmekden bahsediyorum.Param yok, olsa bu adamıda geçerim demek sadece bir lafdır.Öteye gitmez.Ama harekete geçmek, reklam verebilecek kadar parayı kazanmayı hedeflemekde, gelecek için yeni hayaller demekdir kanaatindeyim.
Senin fikirlerine de saygı duyuyorum.Ayırca Teşekkür ederim seviyen içinde.
 

captainzap

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Aslında ikimizde aynı şeyi söylüyoruz da neyse ya uzadı hakketen :) zenginin malı züğürtün çenesini yorar misali.
çalışmak lazım.
 

trichnosis

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Şubat 2004
Mesajlar
390
Reaction score
1
ben bu resmi 6 ay önce digitalpoint forumlarında görmüştüm . gene aynı şeyi hissediyorum. photshop la ben 5 dakka içinde aylık 2 milyon dalar kazanabilirim:D
 

alexius

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2006
Mesajlar
630
Reaction score
0
arkadaşlar benim düşüncem veya hesaplamam dersem ben ortalama 9 ay önce aldığım bir tek domaine günlük 450-500 yabancı hit çekiyorum ve bununda bana getirisi ortalama 4 usd civarında doğrusu site tasarımında gayet acemiyim belki buradaki çoğu insana göre hiçbirşey dahi bilmiyorum ayrıca ingilizcem de çok zayıf bundan dolayı bahsettiğim sitemi wallpaper sitesi yhaptımki tık başı ücretleri çok düşük buda gösteriyorki iyi bir domain iyi bir tasarım mümkün olduğunca düzgün bir optimizasyon ve ana dilinde ingilizce ise günlük olarak 50000 tekil hitle kıyaslarsak 400 usd günlük gayet mümkün ki bir kaç domainle veya daha geniş bir içerikli site ile bunu misli misli katlamak mümkün diye düşünüyorum
 

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2005
Mesajlar
2,294
Reaction score
1
Konum
Dream Island : Moore
50 bin hitle 400 usd kazanırsam gülerler bana, ortalama cpm 50 usd civarında. yani 50 binle günlük 2500 (o kadar hitim olsa ecpm 100 den aşağı düşmez aslında ;)
 

djkickass

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
1,269
Reaction score
0
rapid günlük 200$ a reklam alıyor ana sayfasına bu adam günde 440$ kazanmış
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst