Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ispanyolcada aşk (gerçi amor gibi geliyor bana ama şarkılar türküler vs var amar'lı), hinduca da sonsuzluk, arapçada ay (zaman birimi olanı değil), burmese burma diliyse güçlü, inuit yerlileri kimse onlarda da kurt anlamındaymış...
çok amaçlı da kullanılabiliyor mesela bunları aldığımız site butik moda tasarım satış işleri yapıyor gibi...
ilik gibi domain iliq.net ve kayserililerin sitesi mantin.net, ve taş gibi jenerik saat.us (daha iyisini bulamazsınız. godaddy'de 2 küsür dolar alın koyun kenara) ve vcvc hastasıyım diyenlere avev.net düştü...
wapoyun.com... net i dolu rejimler.com diyet sitesi olarak kullanmak mümkün diyet bulmak zor. "rejim"in 33 bin "rejimler"in 1600 aylık araması var
ucuztatilnet.com "ucuz tatil" in 90 bin civarı, "en ucuz tatil'in 12 bin araması var aylık yine de kontrol edilmeli, bağlantılı aramalarla beraber 150 bini bulur.
superoyuncak ve supervidyo da com uzantılarıyla düştü ama yine ben aldım
Oyun olarak bugün bunlarda düşecekti alındımı kontrol etmedim
oyunstudyo.com
net-oyun.net
oyungrup.com
oyungrup.net
oyunlarim3.com
tr-oyun.com
vip-oyun.com
Ayrıca superoyuncak.net te bu gün düşecekti bilgilendirmek istedim...
superoyuncak com, net org el ele verip düştüler, aslan payı benim oldu. tr-oyuna anında görüntü yaptılar takipteydik, vipoyunun tiresizi olunca insan tenezzül etmiyor diğerleri de bana uymadı.
yok tabii... basit kontrol savespell'den yapılabilir. türkçe bölümü var girip expiring kısmından türkçe düşecek domainleri görebilirsiniz. ben pool.com'dan düşecekler listesini alır o listeden takip ederim şimdiye kadar bulabildiğim en sağlıklı ama en zahmetli yol da bu... dezavantajı binlerce domaini kontrol etmenizin mümkün olmaması, öyle olunca da seçtiğiniz kelimeler üzerinden tarama yapıyorsunuz, küçük tesadüfler, ekstralar da zaman zaman size gülümseyebiliyor... ŞU site sadece com ve net düşecekler listesinini bir kısmını verir, ertesi gün için bakmakta her zaman fayda vardır. ben alıcıysam bakarım.
takip ettiklerimden dizisehri.com, fulloyun.org ve bahcebakim.com (bu aralar bahçe bakımı yapan arkadaşlar sayesinde ilgi alanımıza girdi) düştü... çok parlak sayılmazlar sadece iş yapacak olanlar için de diyebiliriz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5