Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Çok Para Getiren Kelimeler

canparlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
adsenseadwords.com dan 17$ a baya bi kelime satın aldım isteyen olursa 10$ a verebilirim

crawler

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
işine gercekten yaradımı peki ?

canparlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
x

bilmiyorum dostum görecem 5 dakika önce aldım daha :) ama 0.3 cent alırken bi tane buldum 0.5$ hemen hemen yani iyi keywordler isteyen varsa veririm 10$ a isteyenler [email protected] paypal ine 10$ yolladıktan sonra pm atarsa sevinirim

BIRBEY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
adsense kardeşLiginden sonra şimdi de word kardeşLiği mi doğuyor :) şimdi merak etmeye başladım acaba "Lord of the word's" nedir acaba :)

T

turka

Misafir
canparlak' Alıntı:
bilmiyorum dostum görecem 5 dakika önce aldım daha :) ama 0.3 cent alırken bi tane buldum 0.5$ hemen hemen yani iyi keywordler isteyen varsa veririm 10$ a isteyenler [email protected] paypal ine 10$ yolladıktan sonra pm atarsa sevinirim

bu arkadaştan alan kişide 5 $ a satsında en son 2 $ dan olanı bende alırım hem :p

astraler

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
51
Güncelleme ne zaman ve toplamda kaç kelime?

canparlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
x

turka' Alıntı:
bu arkadaştan alan kişide 5 $ a satsında en son 2 $ dan olanı bende alırım hem :p
ama updateleri olacak onları da ben vericem herhalde alan kişilere :) yani 2$ arkadaştan alırsan updatesiz keywordleri almış olursun

T

turka

Misafir
canparlak' Alıntı:
ama updateleri olacak onları da ben vericem herhalde alan kişilere :) yani 2$ arkadaştan alırsan updatesiz keywordleri almış olursun

tamam senden aldıkça oda bize verir ne farkı varki ? senin yaptığının aynısı işte öle düşün

canparlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
:) tamam da şartlardan biri de burda satmıcak burda satarsa bende vermem olur biter yani

T

turka

Misafir
oks adsenseadwords.com dan bugün 17$ alıp yan pazar yapıcam bende .

uyuz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
Any other use of the Information, including but not limited to re-publishing, re-broadcasting, re-selling or sharing the Information, is strictly prohibited.
yaptığın yasal değil

M

mfk_1868

Misafir
dogru soyluyor yaptıgın iş yasal degil. o sirket sana resell haklarını vermiyor sadece kullanabilirsin.

canparlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
arkadaşlar lütfen boş konuşmayın adamların yaptığı iş yasal mı sanki de bana ne yapıp ne yapmayacağımı öğretecekler almak isterseniz alırsınız istemezseniz almazsınız 17$ yerine 10$a veririm diyorum yorum yok artık başka isteyenler pm atmaya devam etsin ne diyim

uyuz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
bari yaptığın işe iyineti ortak etme. vbulletin forumlarında "lisanssız kullanan türkleri ispiyonluyorum size" diyen iyinetadmin uyuma, ha vbulletin ha bu site...

M

muziklist

Misafir
anlamadıgım konu şu siz şimdi 17$ verip size keywords mu veriyorlar adsensede iyi versin diye ben buna gülerim :d 0,03 ne 0,05 ne ya siz iyimisiniz ya

hangi keywords un ne kadar verdigini zaten biliyoruz benim en dandik keywords 0,8 verirken kaliteleri 0,87 veriyor 100sayfalık keywordsum var içerigim ben bunlari o zaman milyarlara satim töbe töbe ya paranızı çöpe atmayın işiniz mi yok ya

Link100.net

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
abi ben bu konuya gülerim. varmı böle bişiy ya kelime için para veriyorlar. onlar düşünüyorsa sizde düşünün sizde kazanın.