saçma sapan topiklerin açılması ve arama kullanılmadan soru sorulması benim şikayetim...yıllardır post atılan bir forumun db si güçlüdür. Bunu bilmeyecek derecede bilgisiz kişilerin onaydan geçmesi taraftarıyım...
Hiç birşey bilmeyen insanlar zaten 2-3 soruya verilen cevapla yine birşey öğrenmeyecekler. Eğer adsense nedir, hosting nerden alınır gibi şeylerse öğrenilmesi gereken, dediğim gibi arama bölümü yeterinde kılavuz olacaktır.
Tabi bu bir genelleme değil aramızda yeni katılan ve aklı başında olan onlarca arkadaşımızda var.
Ama öneri derseniz şu saatte kafam off durumda
Bırak adsenseyi makalenin ne olduğunu soranlar var
Buyrun : http://forum.iyinet.com/eleman-duyuru/83868-ozgun-makale-yazilir.html#post588338
bunu okuduğumda gülmüştüm yahu
İyi olan kalır, kötü olanı ise zaman eler.Neden bu endişe anlamıyorum.Zaten moderasyon gerekli yerlerde müdahale yapabilir.Ayrıca forumda yararlı birinin sitesine bakılır, gidilir.Şahsen ben sıradan bir üyenin sitesini merak etmem, ne imzasına tıklarım ne de mesajına.Backlink olarak bu yapılıyor derseniz, binlerce linkin içinde üç beş link zaten sıfıra yakın bir katkı sağlar.
Özetle, evet elimizde bir elek olsaydı bunu başarabilseydik ve daha kaliteli bir ortam oluşturabilseydik çok iyi olurdu.Fakat dünya üzerinde böyle bir mekanizma yok.10 mesaj sınırı olur 10 mesaj atılır, süre sınırı olur bilgisayar açık bırakılır.Bu kalitenin ölçüsü değildir ki?Elimizdeki sopaları bırakalım.Bu kullanıcıların yükü veritabanında 3 5 kb'dır.Fakat ben internet geçmişimde insanların kendini geliştirdiğini, zamanla bilgiyle doldurğunu gördüm.Bugün bomboş işler yapan biri bakarsınız yarın çoky ararlı bilgiler sunar bize.Herkesi kazanmaya çalışmak hem en basit hem de en demokrat çözümdür, kanısındayım.
Sevgi ve saygılarımla.
Anakartı banlama sisteminde halaa ısrarcıyım. Anakart olmasa bile hiç yoktan her pcden 1 üyelik açma tüm fikirlerden daha güzel olur
Peki böyle bir uygulama yapılabilir bir uygulama ???
Evet yapılabilir bir uygulama, ikisininde örneklerini gördüm ama anakart biraz zor kaçıyo. Her pc den 1 üyelik olayı ise daha kolay gibi.
sen neymişsin be abi !
benim çok güzel bir önerim var
forum2.iyinet.com gibi birşey açılsın yeni üyeler orada dolaşsın ve oradaki yaptığı paylaşıma göre bu tarafa terfi etsin ve terfi edecek kişiyi her ay burada anketle biz belirleyelim yoksa, bu işin içinden çıkılmaz
Sen bu saatte nasıl yazıyorsun anlamadım. Haaa pardon bugün okullar tatildi ..