IndexServers' Alıntı:ankette bir çok firma eklenmemiş.birde fdc den iki tane var. fdcservers ve fdcturkey zaten ikide bir
herşeyde para istiyen yeri geldimi müşterisine kazık atan destekleri sıfır olan.Müşterilerine bildirmeden networklarını onarıma sokan(1 hafta kesinti) bir firma ne kadar iyi olabilir sizce?Sönmez' Alıntı:Bence sagonet.com da eklenmeli..
Benim herhangi bir problemim olmamıştı... Ancak şu anda kullanmıyorum..Almanyadan başka bir firma ile çalışacağım. Siz memnun olmayabilirsiniz ancak ben memnundum..IndexServers' Alıntı:herşeyde para istiyen yeri geldimi müşterisine kazık atan destekleri sıfır olan.Müşterilerine bildirmeden networklarını onarıma sokan(1 hafta kesinti) bir firma ne kadar iyi olabilir sizce?
nokie' Alıntı:bu arada LayeredTech ve DedicatedNow artik Kimliğini yada pasaportunu önlü arkalı scanleyip göndermeyene server vermiyor, bilginize... (bundan sonraki yeni üyeler için) Fotokopi olsa dahi kabul etmiyorlar, sadece scan .jpg dosyası şeklinde olması gerek.
deja-vu' Alıntı:bana burdan veya baska bı yerden tr kaynak olmamak sartıya reseller alabılıcegım kredı kartı odeme secenegı olan stelerı yazarsanız sevınırım