Dedicaded nereden alınır ?

Hangi firmadan dedicaded server alınır ?

• layeredtech

Kullanılan: 48 17.2%
  • theplanet

Kullanılan: 22 7.9%
  • ev1servers

Kullanılan: 29 10.4%
  • fdcservers

Kullanılan: 20 7.2%
  • fdcturkey

Kullanılan: 28 10.0%
  • Gnax

Kullanılan: 10 3.6%
  • Nixcon.com.tr

Kullanılan: 34 12.2%
  • diğer

Kullanılan: 46 16.5%
  • sagonet.com

Kullanılan: 5 1.8%
  • dedicatedturk.com

Kullanılan: 11 3.9%
  • hosteurope.de

Kullanılan: 7 2.5%
  • dedicatednow.com

Kullanılan: 2 0.7%
  • Hostcini

Kullanılan: 17 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    279
0
Onaylı Üye
Üye
Bu ankete nixcon gibi yeni bir datacenterin giripte , sistemnet gibi 1 datacenterin girmemesi garip dogrusu.

0
Onaylı Üye
Üye
işin açıkcası fdcturkey güzel ancak; birkaç gündür erişimde bir problem var. kendilerine 1,5 hafta once dakikhost.com'da gördüğüm bir ress. için mail attım hala cvp gelmedi :(

0
Onaylı Üye
Üye
thereX' Alıntı:
işin açıkcası fdcturkey güzel ancak; birkaç gündür erişimde bir problem var. kendilerine 1,5 hafta once dakikhost.com'da gördüğüm bir ress. için mail attım hala cvp gelmedi :(

Hangi adresten hangi adresimize mail yolladınız ? Dakikhost ve FDCTurkey'e gelen tüm mailler hemen cevaplanmaktadır. Ayrıca dakikhosttaki paketlerle ilgili soruları iletişim formundan da bize iletebilirsiniz.

0
Onaylı Üye
Üye
en guzel fırma kesınlıkle tavsıye softlayer.com kesınlıkle tavsıyem dır

0
Onaylı Üye
Üye
layered dan bi server ayarladım kendime ulan bunlar mukemmel diyorum taaaaki son fiyatı gorene kadar

aylık 1707$ cık :) ha setup dahil :)

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaş derdin neyse yazsana açıkça sen bu kadar eleştirmenin altında bi hinlik var yeter yahu her bslıkta aynı seyı yazıp duruyorsun nedir anlamadık...!!

tamam sana göre kötü firma yeteri kadar yazmışın almak isteyen de gider alır ne karısıyorsun hayret birsey yahu adamlarla hiç alakam yokken ben bile zıvanadan çıktım nedir bu anlamadım.....

0
Onaylı Üye
Üye
kendiyle ilgili sorunları var arkadasın bosver :) biz onu böyle kabul ettik :D

0
Onaylı Üye
Üye
Hangi adresten hangi adresimize mail yolladınız ? Dakikhost ve FDCTurkey'e gelen tüm mailler hemen cevaplanmaktadır. Ayrıca dakikhosttaki paketlerle ilgili soruları iletişim formundan da bize iletebilirsiniz.

bırakın lütfen bu numaraları sabah 9 dan berı sizlere ulasmaya calısıyorum dakikhost.co m ve fdcturkey(bu sitede erişilemiyordu erişilebilir oldugunda aldım numarayı) deki telleri aradim acan yok msn ler kapalı dakikten iletisim formunu doldurdum bi cevap yok siz hala hemen cevapladıgınızı mı ıddıa ediyorsunuz eger soyledıgınız dogru ıse o zaman sız KAÇANI KOVALIYORSUNUZ demektir.....

T
TeknoTR.Net
Misafir
nixcon.com.tr'den alıyoruz Fiyat/Kalite = 10 numara Teknik Destek olarakda yardımcı oluyorlar..
forumlarıda çok güzel şu an bakımdaydı sanırım

0
Onaylı Üye
Üye
Bence Teklan

Gittigidiyor Orda Barınıyor ;)

Teklan'ıda listeye ekler misiniz..

0
Onaylı Üye
Üye
layaredtech gerçekten çok mükemmel bir datacenter fakat biraz pahalı..ben softlayer,ikuola ve yocolo datacenterlarla çalışıyorum aralarında bir tek fransa destek konusunda eksik kalıyor diğerleri gerçekten çok gzl...birde o anket içersinde seçicek olursak bence en iyisi aralarında theplanet ama türklere sunucu vermiyorlar die biliyorum ben...!

0
Onaylı Üye
Üye
layeredtech ve teknoserver derim bende :)

0
Onaylı Üye
Üye
fdcturkey den alayım dedım sunucu yurt dısına para kaptırmayayım dedım ılgınc bırseyle karsılastım kredi kartı gecmıyormus ne varsa yabancılarda var bence...

Geri