GLadiatoR' Alıntı:İnş iyi olan kazanır
IndexServers' Alıntı:aslında bu anketi yenilemeleri lazım ve yeniden sırayla eksiksiz liste yapılıp yeniden oylar verilmesi lazım diye düşünüyorum.neden derseniz çogu datacenter eksik ve bir kaçı sonradan eklenmiş birde bir kaçı türkiye aracı datacenter değil bana göre listeye eklenmemeli yada eklense bile hangi datacenterın serverlarını satıyorsa belirtilmeli
gibigibiyim' Alıntı:http://www.layeredtech.com/layer1.php?g=14
100% Self Managed and Dedicated
Makinalari her seyiyle onlarmi hazirlayip veriyor yoksa bizede birseler düsüyormu
FDCservers datacenterında olmalı, ABD'de.Cemoo' Alıntı:fdcturkey in serverlari nerede tr de mi?
i.s.a.q' Alıntı:Fdcservers'ten dedicated alan insanların Piskolojik sorunları olmalı..
2 makinam vardı orda.500 onlineli bir forum atın 2 gün sonra bakın servere neler oluyor.Pingler 230ms nin altına düşmüyor.
Şöyle ankete bakıyorum Koskoca Ankette bi Netdirect Yok oysaki netdirect Şuan dünyanın en üyü dedicated firması diyebilirim.Paneller sayfalar inanılmaz hızlı .Ama stok sıkıntısı yok değil.Mesela şuan bırakın musterılerı kendıme bile makına alamayacak duruma geldim o derece.
Netdirect'ten ötesi yok bence.