Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nixcon tavsiye ederim
neden tavsiye ederim .
birincisi hızlılar bu gercek 80 mbit download ı gördüm aradılar hemen su an bi işlemmi yapıyosunuz saldırmı yapıyosun napiyosun gibi..
ikincisi insancıllar bi cok konuda ücret talep etmeleri gerekirken etmediklerini cok gördüm
fiyat hakikaten ilginc ama ben cok memnunum
memnun olmadıgım nokta format istersen yavaslar
2 kez format attırdım simdiye kadar toplam 42 ytl lik telefon görüşmüşüm
3. ü icin ugrasiyorum bu cumartesi pazar. yetişmedi
Ben de aynı fikirdeyim.
Önceleri sagonet kullanmıştık. Sorunsuz idi. Fiyatı ne çok pahalı ne de çok ucuz.
Daha sonra hostcini.com dan 2 dedicated birden aldık (birini sql sunucu yapmıştık). Bunlarda da pek sorun yaşamadık. Yaşadığımız basit aksaklıklar ise süratle giderildi. Şimdi ise yine hostcininden co-location hizmeti alıyoruz. Gayet memnunuz. Fiyatı ise Türkiye lokasyonlu sunucular için gayet makul.
turkiye hostcinide 5 dene sunucum var tek gecerim digerlerine gelince bana dedicated yerine co lation teklif eden bir turk dc den ne beklenir birde 30 tane oy almış uyuz oldum yurt dısında ise bi tek hasan abiye güvenirim ( daha sunucu almadım ama kendisini gosteriyor)
Aslinda nereden alinacagina karar vermeden kanaatimce sunucunun once ne icin kullanilacagina karar vermekte ve ona gore secim yapmakta fayda var. IRCD hizmeti icin kaliteli bir hizmet dusunuluyorsa;
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5