Arkadaslar lutfen boyle ustun zeka gecinenlere inanmayin. Kesinle gelin sizi bir kidiklayayim diyor. Arkadasi suclamadan once kesinle emin olmak icinde layeredtech lede gorustum. Is te gelen cevap:
------------------------------
Layeredtech den mail (ingilizcelerinide yazdim inanmayanlar icin):
Arkadas Turkiyeden iki ana bayilikted bahsediyor
Layered tech diyorki bu konuda:
"none of our resellers know who all of our other resellers are - that is confidential information, so that person would not know if we do have any other resellers in that country, and if so, how many others."
Yani diyorki biz bu tur bilgileri paylasmayiz, o kisi Turkiyeden kac tane bayilik var bilmesine imkan yok, kac tane oldugunu bile.
---------------------------------------
Arkadas yayi yariya indirim yapabilecegini soyluyor, buna layered tech in cevabi:
"Basically, it is a volume-based program. As you purchase more servers, the discount
increases. After you purchase more than 2 servers, you will receive 1/2 off all
setup fees and the following discounts (on hardware only).
The discounts are as follows:
1 server = No Discount
2-4 servers = 5% Discount
5-9 servers = 8% Discount
10-24 servers = 10% Discount
25-49 servers = 15% Discount
50+ servers = 20% Discount
Again, discounts are on HARDWARE ONLY and are based on the number of Active servers
in your account."
Goruldugu gibi yuzde 50 indirim yok, indirimde sadece ve sadece hardwarede. Yani bandwith gibi olaylarda hic indirim yok. Layered tech yuzde 50 indirim zaten veremez cunku kendilerinin kar marginleri zaten dusun yuzde 50 ye zarar ederler
--------------------------
Layered tech ayrica dediki:
"if you had their company name, we could let you know if they are in fact a reseller of ours."
Yani eger sirketinin ismini veririsen layeredtech bize ne oldugunu soyleyecek. Ver kendi adini bana yada sirketinin adini eger layeredtech derse bizim onunla bir anlasmamiz var ben burdan ozur dileyecegim.
Lutfen arkadaslar boylelerine inanmayin. Forumlarda bunlar gibiler artti, vede kesinlikle vede kesinlikle banlanmalari lazin. Modlar forumlari daha cok kontrol etmeli bence.