susarmısın ? günlük hayatta kaç kişiye söylenilir bu laf. benim yanımda saçmalayan birisi bile olsa zoraki dinlermiş gibi yapmak zorunda hissederim kendimi karşımdakini aşağılar gibi susarmısın demem açıkcası kullanan varmıdır bilmem heleki
konuyu ben açmışsam ve onun üzerine tartışılıyorsa +xmlsr forumda seviyeli bir insandı
r karşımdakine böyle birşey demeye hakkım yoktur
bu tepki bence gayet normal her seferinde aynı noktaya getirip ego tatminine gidiyor konu düzgün fenerbahçe taraftarı çok arkadaşım var ve onlar kesinlikle
"
17 takım bize karşı birleşti.
Biz en büyüğüz.
Siz kimsiniz.
kimse bizi sevmiyor
biz ayrı bi cumhuriyetiz
fenerin fenerden başka dostu yok
nasa araştırma yapmış uranüslülerde fenerbahçeli doğuyormuş
"
gibi laflar etmiyorlar ve en kızdığım ne olursa olsun haksızda olsa bu konulara getirme telaşı oluyor. dikkatli incelenirse zaten hep sonucu bu şekilde bağlayıp olayı bitiriyor bazı arkadaşlar "siz kimsiniz gündemde kalacaksınız" gibi gerçekten sıkıntı vermeye başladı. Kendi söylediğinede inanıp üzerine gidiyor karşısındakiler konudan sıkılınca bir sonraki konuda geçen sefer böyle bastırdık bu seferde bastırırız mantığı heralde sürekli aynı konular.
Yeter kimse fenerbahçe için küçük takım demiyor zaten beşiktaş ve galatasaray kadar büyük bir takım arada belki fark vardır ama papağan gibi hep bu konuyu getirip insanları sıkacak atla deve kadar fark yoktur bu 3 klüp arasında.
#angelo kendimi kimse ile karşılaştırmıyorum yanlış anlaşılma olmuş orada kimseyede bir saygısızlığım yoktur zaten. konu sadece mesajlarını bildiğim ve ne tarafa çekildiğini gördüğüm için bu hale geldi. sonuda dediğim gibi
biz büyüğüz çekemiyorsunuz 17 takım geçen sene birleştiniz bu sene bak beşiktaşada aynısı oldu sesiniz çıkmıyor niye
biz çok büyüğüz kaldıramıyorsunuz. Hem geçen sene anelka elle atmadıki elle kaleciye vurdu el dediniz niye
biz çok büyüğüz .
tarafına çekilmeye çalışılıyor işte başlığın açılmasının sebebi bu ben yazmadan önce siyah el beyaz el denildi sonra bizim forma sizin formaya gelecek konu yukarıdaki yazdıklarıma getirilecek ve gerçekten bunaldım yani nasıl bir kendini tatmin etme yöntemidir anlamıyorum. Bu arkadaşa özel bir başlık açalım ozaman hergün gelip biz büyüğüz biz büyüğüz biz büyüğüz yazsın ama başka tarafa diğer insanları ve takımları küçümsemeden yazı yazmayı denesin fener büyükmüş vb. şeyleri okumak isteyenler gider onu okur forumda
kirlenmez
sıkıldığım konu tamamen budur anlatabildim umarım yoksa başka birşey için tepki göstermedim
kolay gelsin