Tamam çok güzel paylaşıyorsun. Ama konuya hit kasıyorsun. Başka birşey değil. Amacın paylaşmak olsa konya hit olmasa direk paylaşırsın.
Bunu dikkate almanı öneririm.
kardeş hep aynı tarzda gidiyor.
biraz farklı scripleride paylaşmanı bekliyoruz.
Sen kime gereksiz ve büyümelisin diyorsun ?Konuya hit kasmış olsam farklı şeyler yapardım. Ama görüşüne saydım vardır. Düşünce özgürlüğü denilen birşey vardır. Herkezin görüşü kendisine göredir. Ben illede post yazın " illede hit tutsun diye birşey yapmıyorum." Süre veriyorum. Gelen yorumlara ilgiye görede sunumumu yapıyorum. Bugün sunum yarın show olmasın mı ?
Ayrıca birde arkadaşım. Konuya hit kazandırsam ne / kazandırmasam ne ? Bana kazancı ne Parayla vermiyoruz birşey etmiyoruz. Reklam yapmıyoruz birşey etmiyoruz. " Düşünceni kınadım. Biraz büyümelisin arkadaşım. "
NOT : Böyle StyLes gibi gereksizce yazı yazmaktan çekinirseniz sevinirim. Hatta şöyle birşey yapalım yorum yazmayın. Vakti geldiğinde bakarız, illegal bir durum söz konusu değilse; paylaşırız.
Teşekkürler.
Sen kime gereksiz ve büyümelisin diyorsun ?
Konuya hit kasman sana para kazandırmaz ama sen forumda popüler olabileceğine inanıyorsun.Madem forumdaki postların çok olması değil bizim ve herkezin yararlanmasını önemsiyorsun. Hepsini biranda paylaş.
Bu benim düşüncem ama sen bana hiçbir hak talep ederek gereksiz veya büyümelisin kelimesini KULLANAMAZSIN .
Bu son mesajımdır bu konuda.
Bunu yapamayacağını sana belirtmek istedim.Bunu aklına sokmanda tavsiyemdir :şekil:
Ekleme:
Ayrıca Şunuda unutma.Forumda yenisin. O yüzden tartışma çıksın demiyorum.Zamanla alışıp profesyonelleştiğinde herzaman kapım açıktır.
Elimde var emlak scriptleride ama sırasıyla paylaşılıcak.
ßi' iyilik yapacak, milleti kendine yalvarttırıyor..
Amacın harbiden paylaşımsa, doğru olanı yapmıyorsun..