abiler ben bu 10 günlük banlanmanın ardından doğru yere geldim dimi... :s yok yok abi halüsinasyon bu...
Duygularıma tercüman oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim. Bunalıma girdim yahu..umurcan' Alıntı:sn.elmasgüneşin yaptığı büyük ayıp. sn.trextra her nekar çok büyük meblağlarda olmasada yüksek sayılabilmeycek bir rakamı bozdurmak istemiş ve parayı elden almak istiyor.anca sn.elmasgunes alaycı bir tavırla müşterisi olan sn.trextrayı geri çevirip mağdur ediyor ve doların yüksek olduğu bir zamanda parayı bozmayarak ilerde sn.trextranın zarar etmesine neden olabilecek bir olayı başlatmış oluyor.bu olay belki de sn.trextranın intaharına kadar gidebilcek üzücü bir durum.
EuroTrip diye bir film var. İzlemeyen herkese öneririm.mathiaxbars' Alıntı:bak bende 1$ bozduracaktım hiç yeltenmiyim,ne planlarım vardı o parayla....
tr.st' Alıntı:ofisteyim ve yarıldım gülmekten. o zaman rep vereyimde rahatlıyim..
Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi ?CyberTurk' Alıntı:susayım karışmayayım diyorum ama olmuyor insanlar kandırılmaya ve oyun oynanmaya devam ediyor.
Öncelikle bu elmasgunes nickli şahıs geçen gece beni paypal bozdurmak bahanesiyle MSN listesine eklemiş bende kabul ettim. Havadan sudan konuştuktan sonra bana 2$ olduğu ve bozdurmak istediğini söyledi. Yalnız parayı almak için bir banka hesabı olmadığını ve 18 yaşından küçük olduğu içinde hesap açtıramadığını iletti. Bende isim bayan ismine benzediği için kabul ettim ve etilerde starbuck cafenin önüne randevu verdim. Saat 6 gibi göbekli 1.75 boyunda bir genç geldi ve kendisini elmasgunes olarak tanıttı. Tabiki parayı vermedim ve direk WHT de arama yaptım çıkan sonuçlara sizde şaşıracaksınız
http://www.webhostingtalk.com/search.php
artık bu knouda yazmak istemiyorum! bende dolandırıldım mağdurum ama artık forumlara güvenim kalmadı bundan sonra mecidiyeköydeki mütevazi tezgahımda elden paypal bozduracağım trextra gelip bendne rahat rahat bozdurabilirsin