İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ElmasGunes Protesto ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mod lar birbirine girdi, nolcak bu iyinetin hali :p
daha kendi aralarinda anlasamiyorlar insanlari nasil yoneteceklerki bunlar :D euheue

*not: tamamen geyigin uzerine geyik yapiyorum, simdi kesin aradan 1-2 ses cikar; onlar saka yapiyo sen anlamadin falan..vs..vs o yuzden ne olur ne olmaz yazayim dedim bunu da eheh

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Can' Alıntı:
mod lar birbirine girdi, nolcak bu iyinetin hali :p
daha kendi aralarinda anlasamiyorlar insanlari nasil yoneteceklerki bunlar :D euheue

*not: tamamen geyigin uzerine geyik yapiyorum, simdi kesin aradan 1-2 ses cikar; onlar saka yapiyo sen anlamadin falan..vs..vs o yuzden ne olur ne olmaz yazayim dedim bunu da eheh

Ne geyiği?

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EuroTrip manyaktır evet.. kopma garantiLi fiLm.. o doLar esprisi süperdi fiLmdeki :D

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
trextra taksiyle bana 2$ yollarsa ben ona kamyonla 3$ yollayacağım, yanında da ibrahim abinin makarna saklama kabı hediye..

Ayrıca kampanyam sadece trextra ile bitmiyor, trextrayı destekliyorsanız ve benden host almak isterseniz(almanya sunucuları) tüm paketlerde 2$lık indirim... Acımız büyük unutmadık unutturmayacağız :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
the_alorak' Alıntı:
trextra taksiyle bana 2$ yollarsa ben ona kamyonla 3$ yollayacağım, yanında da ibrahim abinin makarna saklama kabı hediye..

Ayrıca kampanyam sadece trextra ile bitmiyor, trextrayı destekliyorsanız ve benden host almak isterseniz(almanya sunucuları) tüm paketlerde 2$lık indirim... Acımız büyük unutmadık unutturmayacağız :)
2 dolarımı güvenipte hiçbir taksiyice emanet edemem kusura bakmayın lütfen.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
trextra' Alıntı:
2 dolarımı güvenipte hiçbir taksiyice emanet edemem kusura bakmayın lütfen.

ibrahim abinin makarna saklama kabı için bence değer ama tercih size kalmış (müşteriye saygı bu işte. nerde...)

maniax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tüyü bitmemiş yetimin lokmasında gözü olan biridir
içkiye ilaç atan tiplerdendir korkmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.