İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ElmasGunes Protesto ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
abiler ben bu 10 günlük banlanmanın ardından doğru yere geldim dimi... :s yok yok abi halüsinasyon bu...

U

umurcan

Misafir
sn.elmasgüneşin yaptığı büyük ayıp. sn.trextra her nekar çok büyük meblağlarda olmasada yüksek sayılabilmeycek bir rakamı bozdurmak istemiş ve parayı elden almak istiyor.anca sn.elmasgunes alaycı bir tavırla müşterisi olan sn.trextrayı geri çevirip mağdur ediyor ve doların yüksek olduğu bir zamanda parayı bozmayarak ilerde sn.trextranın zarar etmesine neden olabilecek bir olayı başlatmış oluyor.bu olay belki de sn.trextranın intaharına kadar gidebilcek üzücü bir durum. :(

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
umurcan' Alıntı:
sn.elmasgüneşin yaptığı büyük ayıp. sn.trextra her nekar çok büyük meblağlarda olmasada yüksek sayılabilmeycek bir rakamı bozdurmak istemiş ve parayı elden almak istiyor.anca sn.elmasgunes alaycı bir tavırla müşterisi olan sn.trextrayı geri çevirip mağdur ediyor ve doların yüksek olduğu bir zamanda parayı bozmayarak ilerde sn.trextranın zarar etmesine neden olabilecek bir olayı başlatmış oluyor.bu olay belki de sn.trextranın intaharına kadar gidebilcek üzücü bir durum. :(
Duygularıma tercüman oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim. Bunalıma girdim yahu..

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2$ için intihara değmez ben sana 3$ vereyim yaşamaya devam et :D

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muhahaha :D Koptum ya.
trextra gel ben sana karşılıksız 10ytl veriyim amma ağladın :p

iyimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyler lütfen adam sizden para dilenmemiş dalga geçmeyin, emeğiyle kazandığı parayı bozdurmak istiyor hepsi bu, ayıp ediyosunuz, herkesin de parası var. one öyle ben şu kadar verim ben bu kadar, beni de kızdırdınız bak şimdi

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bak bende 1$ bozduracaktım hiç yeltenmiyim,ne planlarım vardı o parayla....

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
susayım karışmayayım diyorum ama olmuyor insanlar kandırılmaya ve oyun oynanmaya devam ediyor.

Öncelikle bu elmasgunes nickli şahıs geçen gece beni paypal bozdurmak bahanesiyle MSN listesine eklemiş bende kabul ettim. Havadan sudan konuştuktan sonra bana 2$ olduğu ve bozdurmak istediğini söyledi. Yalnız parayı almak için bir banka hesabı olmadığını ve 18 yaşından küçük olduğu içinde hesap açtıramadığını iletti. Bende isim bayan ismine benzediği için kabul ettim ve etilerde starbuck cafenin önüne randevu verdim. Saat 6 gibi göbekli 1.75 boyunda bir genç geldi ve kendisini elmasgunes olarak tanıttı. Tabiki parayı vermedim ve direk WHT de arama yaptım çıkan sonuçlara sizde şaşıracaksınız

http://www.webhostingtalk.com/search.php

artık bu knouda yazmak istemiyorum! bende dolandırıldım mağdurum ama artık forumlara güvenim kalmadı bundan sonra mecidiyeköydeki mütevazi tezgahımda elden paypal bozduracağım trextra gelip bendne rahat rahat bozdurabilirsin

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CyberTurk' Alıntı:
susayım karışmayayım diyorum ama olmuyor insanlar kandırılmaya ve oyun oynanmaya devam ediyor.

Öncelikle bu elmasgunes nickli şahıs geçen gece beni paypal bozdurmak bahanesiyle MSN listesine eklemiş bende kabul ettim. Havadan sudan konuştuktan sonra bana 2$ olduğu ve bozdurmak istediğini söyledi. Yalnız parayı almak için bir banka hesabı olmadığını ve 18 yaşından küçük olduğu içinde hesap açtıramadığını iletti. Bende isim bayan ismine benzediği için kabul ettim ve etilerde starbuck cafenin önüne randevu verdim. Saat 6 gibi göbekli 1.75 boyunda bir genç geldi ve kendisini elmasgunes olarak tanıttı. Tabiki parayı vermedim ve direk WHT de arama yaptım çıkan sonuçlara sizde şaşıracaksınız

http://www.webhostingtalk.com/search.php

artık bu knouda yazmak istemiyorum! bende dolandırıldım mağdurum ama artık forumlara güvenim kalmadı bundan sonra mecidiyeköydeki mütevazi tezgahımda elden paypal bozduracağım trextra gelip bendne rahat rahat bozdurabilirsin
Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi ?

E

eTre

Misafir
yok abi ben 4 senedir diyorum bu herif dolandırıcı güvenmeyin buna diye :D ben gördüm zaten bunu tipi aynen dolandırıcı tipi :D

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vay be,

Meğer 1.5 sene böyle kötü insanlarla çalışmışım.Kendimden utandım gerçekten.Yazık yazık..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Umarım birisi bu konuyu ciddiye alır da ben de toplu katliamdan yargılanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.