sana da yazıklar olsun diyorum ben. Bu hükümet herşeyi sattı, her şeyi paraya indeksledi ve sen hala bu adamları savunuyorsun. Neymiş, sayın sözü söz arasında söylenmişmiş. Peki kelle kelimesi de mi öylesine söylenmiş. Bırak benim niyetimi de sen sırtına binen Erdoğan ın niyetini araştır.
barzaniyle de mutlaka iyiniyetinden dolayı görüşecektir. Yada ermenilere iyi niyetinden dolayı uçak seferlerini başlatacak, yine iyi niyetinden dolayı sınır kapılarını açacaktır. Nedense hep biz iyiniyet gösteriyoruz...
sakın kalkıpta, ekonomi iyi saçmalıklarını gelip burda okuma.
rumlar evet deseydi Türk askeri adada olmazdı diyen, başörtüsünü çözeceğiz demeseydik bize oy vermezlerdi(demek ki dini kullandıklarını kabul ediyorlar) diyen, ekonomi çok iyi yalanlarını her fırsatta sallayan, sabah oferle görüşmedim, akşam görüştüm diyen, telekom gibi bir hazineyi 3-5 yıllık kârına satan, gözünü para bürümüş, halkın neler çektiğini görmezlikten gelen bir hükümeti savunduğun için sana da yazıklar olsun.
kelimelerine dikkat et ben burada sana saldırıda veya hakeret edici kelime kullanmadım ve banada kullanma benim kimi savunacagım seni ilgilendirmez. evet AKP destekliyorum seninde hangi partiyi desteklediğini beni ilgilendirmez.
Herkesin görüşü farklıdır. Senin ekomoniden ne kadar analdıgın belli oluyor ezbere kelimelerle öğrenmiş ve beynine kazımışsın sattılar verdiler.
Sana soruyorum peki su 15 yıl içersinde gelen hükümetten ne oldu satılmadımı veya yalan sözler söylenemdimi. bunu bana acıkla deki su parti hükümete geldi ve bunları bunları yaptmadı su iyilikelir yaptı de bana..
bana say lütfen
Turgut Özal ?
Süleyman Demirel ?
Tansu Ciller ?
Bülent Ecevit ?
vs....
Ben burada yaptıkalrı bazı hataları savunmuyorum tabiki ülkemizin belli kesimlerinin satılması hibe edilmesi vs.. onlara her zaman karşıyım. ama sen sanırım bu ekonomiyi ve politikayı kulaktan dolma haber ve söylenditlere göre yorumluyorsun.
Şimdi gelelim su kelle sözüne burada aşırı milliyetcilik geliyor aklıma peki bu kadar bu söz seni etkiledi neden sokak alrda teror örgütünün provakasyonalrı yapılırken evind esıcacık oturuyorsun eger bu kadar milliyetcisin neden sokak cıkıp ne diyorsunuz siz demiyorsun.
Tv lerede izliyorum kimse bişi yapmıyor. neden ama boş meydan buldularmı herkes milliyetciyim diye bas bas bagırır. Ama askerlik zamanı geldiği zaman yurt dışınamı cıksam yoksa 4 yıl okulumu uzatsam diye plan yapan bir zihniyet varken daha ne beklersin.
Ben düşüncem her hükümet bazı imkanalrı kendine kullandı bunu akp de yaptı ama ki diger hükümetler hep cebe hep cebe atmadı diyorum. başka hükümetleride gördük kimi yat vs.. yok ogluna jetsiki alır yok biri teror sürsün diye operasyonalrı durdurur yok biri sınırdan geçişi serbest bırakır. yok biir kople torununa kadar herkesi badeve diye hacca götürürü bu günleri unuttumuz
Ben 1 ay içinde 6 defa zam gördüm benzine bu günleri unutmayın..
sözlerini de lütfen dikkatli kullan hakaret edici sözler kullanmadım ve kullanmam send ekullanma