- Reaction score
- 0
Ben parti marti tutmuyorum . Ama objektif bakarsak olaya bazı yanlış yazı yazanlar olmuş . Bilişim suçlarıda dahil bir çok kanun çıkardılar ve cezalarda 5 te 2 oranı 3 te 2 ye yükseltildi . Basit bir örnekle anlatmak gerekirse birini darp ettiniz ve gitti 15 günlük rapor aldı . Cezası tam 5 senedir ve uygulanıyor ceza alanlar oldu . Yeraltı dünyasından dışarda adam kalmadı hepsi içerde durmadanda ceza alıyorlar . Ekonomide en düşük faizli dönemleri yaşıyoruz (ben bankadan 100 de 90 aylık faiz aldığım dönemleri biliyorum)
Ama sorunlar devam ediyor neden? Çünkü dünyanın her ülkesinde enflasyon düştüğünde insanlar bankada yada başka ölü yatırımlarda paralarını değerlendirmek yerine piyasaya sokarlar yeni ticari işlere yönelirler , ama bizde hala paralar meydana çıkmıyor inatla . Dolar artmıyor 1 yıl oldu adamlar dolar artacak diye stokta tutuyor kriz çıksın diye bekliyor . Bunlarıda bir yana bırakın hadi bu adamlar gitsin , kim gelsin ? Alternatifler bizi batağa sürükleyecek en azından sorunsuz bir dönem yaşadık . Çok partili bir hükümet gelirse yanmışız .
http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=11732
bu haber yeter sanırım. Ayrıca neden millet parti tutmuyorum deme zorunluluğu hissediyor kendinde anlamış değilim. Ne yani şimdi biz hükümete karşıyız diye parti gözüyle mi bakıyoruz da millet böyle bir savunma yapma gereği duyuyor anlamış değilim.
Ayrıca yine anlamadığım söz konusu olan vatan olunca neden insanlar buna siyaset der ki? Toprak satılmasına karşı gelemk siyaset değildir. Toprak satılmasına sağcısı solcusu bilmem necisi hepsinin karşı glemesi gerek nbir konu. Yine 3 yıllık karına satılan kurumların adam gibi özelleştirilmemesini eleştirmek herkesin görevi olmalı.
Her neyse, bu memlekette vatan sevgisinden bahsedince mhp li, akp karşıtı olunca da karşı partidenmiş muamelsi yapılıyor nedense.