İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Erdoğan Bekir COŞKUN' u kurtardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
internethaber yazarlarından Ahmet TAŞGETİREN' in yazılarını sevmezdim, hep iktidar yanlısı yazıyor diye, biride vardı tam tersi iktidarı kötülemekten başka birşey yazmıyor diye ikisinede deyimi yerindeyse "kıl" olurdum, ama aşağıdaki yazısı çok hoşuma gitti, kesinlikle okurken keyif aldığım objektif bir yazı olmuş.

http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=5944

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
internethaber yazarlarından Ahmet TAŞGETİREN' in yazılarını sevmezdim, hep iktidar yanlısı yazıyor diye, biride vardı tam tersi iktidarı kötülemekten başka birşey yazmıyor diye ikisinede deyimi yerindeyse "kıl" olurdum, ama aşağıdaki yazısı çok hoşuma gitti, kesinlikle okurken keyif aldığım objektif bir yazı olmuş.

http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=5944

yine iktidar yanlısı bir yazı olmuş, hiç fark yok, bekir coşkun açıkça kötülenmiş, ki bekir coskun haklı

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Mywedding bence sen önyargılarından neler olup bittiğini göremiyorsun yazının içinde kişisel bir tartışmadan bahsedilmiyor, toplumu ilgilendiren durumlardan bahsediyor ama görmek istemiyorsan başka yada anlayabildiğin o kadarsa... Seni anlıyorum anti Erdoğan cılardansın anlıyorum ama bu kadarınıda Baykal bile yapmıyor : ) aslında zor olmasa gerek anlamak çok basit kavramlar var...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ortalığı karıştıran adamları hiç sevmiyorum. İyice amerikaya özeniyoruz. Eskiden bir ülkenin en üst makamlarına böyle kolay laf edilemezdi. Şimdi ortalık yerde başbakanımıza, yakında da cumhurbaşkanımıza küfür edilir bir hal alıyoruz. Evet baştakilerde suçlu ama ben en çok (her şeye muhalefet olan) muhalefette suç buluyorum. Resmen düşmanca tavır takınıyorlar.

İş öyle bir hal aldıki, memleketin en aydın kesimi, sırf sevmedikleri bir partiye oy verdiler diye, haklı ya da haksızlar orası ayrı konu ama sırf oy verdiler diye ülkenin yarısına aptal dediler. Ben akp ye oy vermedim, ailemde vermedi, çevremde vermedi. Ama verenlere saygılıyım.

Ülkenin değerlerine saygı gösterilmesinden yanayım. Oturana değil, makama saygı göstermemiz lazım. Sonra 3 kuruşluk avrupa medyası atıp tutar ülken hakkında. Bu tarz yazarlarıda işte böyle avrupa-amerika sevdalısı görüyorum. Bence asıl aptal onlar..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Banane Erdoğan'dan Bekir Coşkun dan kardeşim, birbirini yesinler niye bu kadar sorun yapıyorsunuz.Kişisel sorunları varsa açıp telefonda konuşsunlar niye fake gündem yapıyorlar? ve sizde yiyorsunuz? bunları artık google bile yemiyor.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Eskiden bir ülkenin en üst makamlarına böyle kolay laf edilemezdi. Şimdi ortalık yerde başbakanımıza, yakında da cumhurbaşkanımıza küfür edilir bir hal alıyoruz...

cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer ' e , söylenenlere , yapılanlara ne olacak,

ee etme bulma dünyası bu...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
bekir coşkun aklımdan geçenleri yazdı, o grubun seçtiği cumhurbaşkanı ne benim nede çoğu insanın gönlünden geçen biri olmayacak.

gelelim ahmetin yazısına; tamamen taraflı, tamemn belli bir kesme yaranan bir yazı olmuş. örneklemeler yanlış, sonuçlar taraflı...

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
onlar birbirini yiye dursun bize ne oluyor burda ne forumu burası neden hala siyeset foruma taşınıyor ??

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
bekir coşkun aklımdan geçenleri yazdı, o grubun seçtiği cumhurbaşkanı ne benim nede çoğu insanın gönlünden geçen biri olmayacak.

gelelim ahmetin yazısına; tamamen taraflı, tamemn belli bir kesme yaranan bir yazı olmuş. örneklemeler yanlış, sonuçlar taraflı...

Gönlünden geçmeyen birisi olması sadece senin değil birçok kişinin problemi olabilir, zaten demokrasi bu yüzden var... Sadece sen yada Bekir COŞKUN istiyor diye kusura bakmayın ama bu toplum size ayak uyduracak değil, problem şu, demokrasi denildi, seçim denildi ne oldu? İstenilen sonuç ortaya çıkmayınca ülkenin çok büyük bir kesimini aptal ilan ettiler, bidon kafa ilan ettiler bundan büyük ayıp varmı? Seninde aklından geçen bumu? Milyonlarca insan bu ülkede aptal ve bidon kafamı?
A yada B partisi diye söylemiyorum madem bu ülkenin cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan adamı cumhurbaşkanı olarak görmüyorsa bu ülkeye ihanet ediyor demektir, bölücülüğün alasını yapıyor demektir, dağdaki teröristten, imralıdaki köpekten farkı yok demektir bu düşüncenin. Bakın terörü inceleyin terörün geçmişin, eşkiyalığı inceleyin hep bir başkaldırış vardır o yada bu sebepten.... Eğer bu başkaldırış ben 1 kişiyim 1000 kişi istediğimi yapacak gerekirse zorla , silahla, hakaretle deniliyorsa buna terör diyoruz ama biz 1000 kişiyiz 1 kişi bizim istediğimizi yapacak toplumsal hak ve demokrasi bunu gerektiriyor deniliyorsa buda hak ve demokrasi oluyor bunları birbirinden ayırt edemiyorsak boşa yaşıyoruz demektir zaten...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Gönlünden geçmeyen birisi olması sadece senin değil birçok kişinin problemi olabilir, zaten demokrasi bu yüzden var... Sadece sen yada Bekir COŞKUN istiyor diye kusura bakmayın ama bu toplum size ayak uyduracak değil, problem şu, demokrasi denildi, seçim denildi ne oldu? İstenilen sonuç ortaya çıkmayınca ülkenin çok büyük bir kesimini aptal ilan ettiler, bidon kafa ilan ettiler bundan büyük ayıp varmı? Seninde aklından geçen bumu? Milyonlarca insan bu ülkede aptal ve bidon kafamı?
A yada B partisi diye söylemiyorum madem bu ülkenin cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan adamı cumhurbaşkanı olarak görmüyorsa bu ülkeye ihanet ediyor demektir, bölücülüğün alasını yapıyor demektir, dağdaki teröristten, imralıdaki köpekten farkı yok demektir bu düşüncenin. Bakın terörü inceleyin terörün geçmişin, eşkiyalığı inceleyin hep bir başkaldırış vardır o yada bu sebepten.... Eğer bu başkaldırış ben 1 kişiyim 1000 kişi istediğimi yapacak gerekirse zorla , silahla, hakaretle deniliyorsa buna terör diyoruz ama biz 1000 kişiyiz 1 kişi bizim istediğimizi yapacak toplumsal hak ve demokrasi bunu gerektiriyor deniliyorsa buda hak ve demokrasi oluyor bunları birbirinden ayırt edemiyorsak boşa yaşıyoruz demektir zaten...

:D lol , eğlendirici benzetmeler...

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.
M.K. Atatürk

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
herkes demokrasi, demokrasi diyor madem, o zaman herkes içine sindirecek demokrasinin gereklerini!

ben de içime sindiremiyorum birçok şeyi; terörist başının talimatı doğrultusunda Gül'e adaylığında destek vermeyenler dahil. onlar da beni vatandaşlıktan çıkarırlarsa ya..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kimsenin haddine değil bu ülkeden birini kovmak. Amaç ortak bir nokta olmalı. Atatürk önce yurtta barış dedi. Daha onu sağlayamıyoruz. Madem aydın bilge bu insanlar, ki topluma seslenecek güçleride var hergün. Bırakın aydın olmayı, aptal dediğin adamdan 1 gr daha akıllıysan eğer, anlat, kimi zaman çocuğa anlatır gibi, kimi zaman dostuna, sabırla anlatki herkes bilsin hata yaptığını. Ama sen o adama aptal dersen, tıpkı kürt sorununda olduğu gibi. Baş kaldırır sana ve aptal gibi kalan sen olursun..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56

Evet ne yazıkki boşa yaşanıyor!
Erdoğan'a ve Gül'e bunlar söylendi diye bu isyanı yapıyorsan ATATÜRK'e edilen sözlerde bayrak elinde gezmeliydin. Ancak seni göremedik ortalıkta ne yazıkki. Bölücülük seçilen kişiyi tanımamaksa CUMHURİYETİ kuran insana secde edilmesi gerekir. Ancak bahsi geçen parti yandaşları ve oydaşları ne yazıkki tüm bunları görmezden gelerek, saçma sapan unsurlarla KURUCUYA laf söylüyorlar. Fakat bunları söylerken haklıymış gibi bu forumdada kendini bilmez bir kamyon kişi yandaş oldu bu sözlere. Eğer yapılan benzetmeleri lokal olarak alır ve sadece verilen oy ile bağdaştırırsan kesinlikle insanlara bidon kafalı denemez. Fakat senin okumanda, yaşamanda, sosyal olmanda ve hatta google ın tr ye ödeme yapıyor olmasında bile emeğini göremedikleri ATATÜRK'e bulaşan bu ırk (ırk diyorum artık bunlara) bidon kafalı sözünü hak etmekten ötedir.
Konunun sadece bir seçim, sadece Erdoğan ya da Gül olması mevzu yasakpara değildir. Bu sadece 83 yıllık cumhuriyet tarihinin içinde bulunan birikimdir. 10-15 yıl öncesine kadar bölücülük gibi algılanan bu eylemler ne yazıkki artık DEMOKRASİ çerçevesinde tartışılır olmuştur. Fakat bu demokratik ortamda sizlerede bağıran sesleri bölücükle suçlayıp saçmalayın!

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Erdoğan'a ve Gül'e bunlar söylendi diye bu isyanı yapıyorsan ATATÜRK'e edilen sözlerde bayrak elinde gezmeliydin. Ancak seni göremedik ortalıkta ne yazıkki. Bölücülük seçilen kişiyi tanımamaksa CUMHURİYETİ kuran insana secde edilmesi gerekir. Ancak bahsi geçen parti yandaşları ve oydaşları ne yazıkki tüm bunları görmezden gelerek, saçma sapan unsurlarla KURUCUYA laf söylüyorlar. Fakat bunları söylerken haklıymış gibi bu forumdada kendini bilmez bir kamyon kişi yandaş oldu bu sözlere. Eğer yapılan benzetmeleri lokal olarak alır ve sadece verilen oy ile bağdaştırırsan kesinlikle insanlara bidon kafalı denemez. Fakat senin okumanda, yaşamanda, sosyal olmanda ve hatta google ın tr ye ödeme yapıyor olmasında bile emeğini göremedikleri ATATÜRK'e bulaşan bu ırk (ırk diyorum artık bunlara) bidon kafalı sözünü hak etmekten ötedir.
Konunun sadece bir seçim, sadece Erdoğan ya da Gül olması mevzu yasakpara değildir. Bu sadece 83 yıllık cumhuriyet tarihinin içinde bulunan birikimdir. 10-15 yıl öncesine kadar bölücülük gibi algılanan bu eylemler ne yazıkki artık DEMOKRASİ çerçevesinde tartışılır olmuştur. Fakat bu demokratik ortamda sizlerede bağıran sesleri bölücükle suçlayıp saçmalayın!

Sen kiminle konuştuğunu bilmeden saçma sapan yorumlar yapma! Sen nereden biliyorsun benim nasıl biri olduğumu? Atatürke laf söylediğimi yada söylenmesine izin verdiğimi nereden duydun? Bi tarafından uydurup lafları ortaya atma, anlama problemin var sanırım ben orada siyasi bir görüş bile bildirmedim ama cehalet bu ya! Sen kişilere saldıracak biryer arıyorsan eline molotof kokteyli alıp taksim meydanına çıkabilirsin, zira senin zihniyetindeki saldırganları sık sık duyuyorum haberlerde.
Sen kendi ülkenin insanına söylenen lafları, bu ülkenin milyonlarca kişisine ithaf edilen sözleri, seninde içinde bulunduğun büyük bir millete yakıştırılanları kabul ediyorsan zaten burada seni kaale almamıza gerek yok, ne Türklükle nede bu ülkeyle alakan yok demektir.
Ben ülkemin insanlarına "bidon kafa", "salak", "ahmak", "aptal", "Türk insanı değilmi?" diyenleri hazmedemiyorum dikkat et herhangi bir siyasi görüşten bahsetmiyorum, zira bugün ağzınızdaki on sözcükten biri Aziz NESİN' in Türk milletine söylediği sözlerdir işte sizin anlayışınız, vatan sevmeniz bu kadar BASİT.
Eğer vatan sevmekten Atatürkten ve diğer değerlerimizden bahsedeceksen gelirsin tanırsın kim olduğumu öğrenirsin orada boş boğazlık yapmazsın.
Ama alışmışsınız saldıracak yer arıyorsunuz.
Kendini düşüncenizden farklı bir düşünce olmasını hazmedemiyorsunuz işte buda sizi birilerinin elinde köleleştiriyor, bunada layıksınız.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

Mustafa Kemal Atatürk'ü adını ağzına alırken 5 kez daha düşün - siyasetle bağdaşdırma.. Atamızın sırtından geçinmeyi bırakın. Demokrasi işliyor ülkemizde. Kriz yok. Unutmayınız ki ülkemiz seçimden yeni çıktı. Mevcut İktidarı seçime yönelten azınlık gerekli cevabı almıştır. Halada aynı şeyleri tekrarlıyarak ülkenin düzen ve istikrarını bozmaya hakkınız yoktur. CHP yine mecliste yok. Solcu zihniyetle örtüşmeyen bir politika izleyen sayın baykal hırsının kurbanı olmuştur. Sağdan soldan duyma laflarla kişiler hakkında önyargı ve kin beslemeyiniz. Son olarakda oy kullanan kişiler arasında varmıydınız bilmiyorum yalnız bilmenizi istediğim bir şey sizin yanınızdaki kişinin sizinle görüşü aynı değil. Her 2 kişiden 1'i beğenmediğiniz ve karşı olduğunuz mevcut iktidara oy verdi..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Fantastik bazı şeyler söylediniz arkadaşlar. Deniliyor ki bu tarz muhalefet yapmak, Amerika-Avrupa yanlısıdır. Yani su andaki hükümete karşı çıkmak muhalefet etmek de Amerika-Avrupa yanlısı olmaksa ben bu vücudu kapatıp bodruma yerleşeyim. Gayet objektif siyasi hiçbir şey söylemeden var olan olaylardan yola çıkarsak bile bunun olmayacağını görebiliriz. 1995'de parlamentodan siz Avrupa'ya tek taraflı bağlanıyorsunuz ancak zenginler köşkünün dış kapısındaki kulübede oturursunuz, bakın orada Rusya, Çin, Türki cumhuriyetler var diyen bir Abdullah Gül'ümüz vardı. Bugün ise hızlı Avrupa Birliği müzakerecileri oldu bu arkadaşlar. Giremeyeceğimizi bile bile bu halkı 2-3 sene uyuttular. Türkiye gözünü medeniyete çevirsin, medeniyet batıdır dediler. Bu arkadaşlar başbakanların bile randevu alamadığı bir zaman da daha hiçbir sıfatları yokken, seçimler öncesinde bir Amerika gezisi yaptılar. Hangi sıfatla randevu verildi bu arkadaşlara orada? Ben muhalif yazı yazanları Amerikan yanlısı olmakla suçlayan arkadaştan bu kafamdaki soru işaretlerini aydınlatmasını rica edeceğim.

Sonra bölücülüktür teröristlik dendi. Teröre karşı hiçbir ama hiçbirşey yapmayan insanları sevmemek (bir de "sayın", "kelle" klişeleri var), onları benimsememek bölücülükse elhamdülillah bölücünün en önde gideniyim. Benim de bu ülkede söz hakkım, oy hakkım varsa benim için en önemli mesele budur, buna bu şekilde yaklaşan adamı benimsemem, sevmem, cumhurbaşkanı demem. Ne kadar karizmatik, halk adamı, kitlelerin abisi bile olsa, beni pek alakadar etmez.

Ben Abdullah Gül'ün devlet adamlığı portresine birşey diyemem. Kendisi başbakanlık, bakanlık, dış temsilcilik yapmış bir insan, her türlü devlet adabı ve birikimi olduğundan en ufak bir şüphem yok. Muhalefetim de din eksenli değil, eğer bu arkadaşlar gelirse aman laiklik elden gider din devleti olur tribinde hiç değilim. Onurlu ve doğru düzgün yaşayan bir millet olduktan sonra kendilerini halife bile ilan edebilirler zerre kadar rahatsızlık duymam. Dünya seküler anlayışla yönetiliyor, bize mi fazla diyecek kadar da onlardan daha liberalim merak etmesinler.

Benim muhalefetim radikal ve güçlü bir yönetim görmek istediğimdendir. Şuna bak hala oturmuşuz burada neler tartışıyoruz. Elalem fezaya çıkıyor, nano teknoloji geliştiriyor, biz de boş işler peşindeyiz. AB sevdası peşinde koşan aptal aşık budala, ekonomisini dışa %100 bağımlamış, vatanındaki eşkıyayı def edemeyen minicik dandik bir devlet olmuşuz yahu. Devleti ben yönetmediğime göre herhalde bu konumda bulunmamızda sebep bu ve bundan önceki yönetimlerin toplamıdır. Türkiye'de üretmeyi değil Türkiye'de pazarlamayı zihniyet edinmiş bir partiye, ölen onca insana rağmen birşey yapmayan partiye, kendi hırsları yüzünden bizi bu kadar saçmalıkla boğuşturan partilere (buna chp de dahil), hiçbir gelecek projeksiyonu olmayan, kalkınmasını neye dayandırdığı belli olmayan bir partilere (bütün partiler böyle, aptal saptal birbirlerine giydirmek veya etnik azınlık eksenli politika yapmak dışında şunu yapacağız, sorunları/eğitimi böyle çözeceğiz diyen parti var mı bildiğiniz?) oy verene de akıllı diyemeyeceğim ben kusura bakmayın. Bu durumdan hoşnut olan varsa akşam yemeğinde demokrasi, sabah kahvaltısında özgürlük ve insan hakları yiyebilir. Zaten demokrasi eğitim seviyesi düşük milletlere fazla gelecek bir lükstür. Benimki seninkini döver, senin arkanda asker var, bunun başı kapalı gibi tartışmaları yapan bir halkın demokrasi neyine, kolları sıvayıp dövüşerek karar versinler kimin kimi döveceğine. Ben zaten hiçbir zaman hazzetmedim bu demokrasi işinden, saçlarımı Hitler gibi sağa tarıyorum çocukluğumdan beri.

Çok uzun yazdım kusura bakmayın, özetle birileri dinci diye başkalarını seven, birileri başımız kapalı diye bizi dışlıyor diyen, birileri de etnik azınlık terörizmine destek veren partiler arasında bu ideolojilere oy veren bir millet varsa, onların topu cahildir. Ne anladınız o demokrasiden, fikirler değil kısır döngülerinin çarpıştığı bir seçim.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
yazdıklarına ekliyecek fazla birşey yok.Benim fikrim Siyasete hayır :p. Bazen kırallıkla yönetilen bir ülkede olmak daha mantıklı geliyor. En azından halkın içine siyaset bulaşmamış olur. Gerçi o zamandan çok farklı sorunlar olurda insan sınıfları gibi. Ortası yok sanırım bunların :)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Aynı görüşleri paylaşıyoruz Angelo, fakat bazı şeyler bana gerçekten dokunuyor örneğin şu kelle paça edebiyatını belki bin defa farklı haber ve yorumda okudum, artık inanasım gelmiyor çünkü, çoğu şehir efsanesine dönmüş deyimler, terimler vesaire... Bu sözler ortaya çıktığında hepimiz karşı çıkmadıkmı? Yada Ahmet' in dedesi birilerinin dedelerinden dahamı az savaştı Çanakkale' de, Mehmet' in memleketi dahamı az şehit verdi birilerinin memleketinden? Nedir bu iki yüzlülük bunu anlamıyorum, anlayamıyorum...
Seninde söylediğin gibi ülkenin türlü dertleri sorunları varken sadece siyasi çıkarları doğrultusunda iş yapan/iş yaptıran yada yaptırmak isteyenlere kimse kusura bakmasın vatan için doğru şeyler düşünen kişiler olarak göremeyeceğim.
Herkes kendisi ve kendi görüşleri için yorum belirtse herkes birbirini anlamaya çalışsa aslında bir problem çıkmayacak ama bu toplumu bu şekilde yönlendiriyorlar sonuç ortada...
Bu gün ne kadar çoğunluğa sahip olursanız olun biz sizi dinlemiyoruz diyen, karşısındaki parti haricinde neye kime nasıl oy verdiğini düşünmeden kalan yüzdeyi kendinden sayan zihniyeti hiç anlayamıyorum...
Bu ülkenin güzide siyasetçileri bugün seçilmesi garantileşmiş birinin eşinin baş örtüsüne takıp, toplumu yada belirli kurumları devletin en üst kademeleri ile kavgalı duruma getirme gayretindeyken aynı zamanda daha düne kadar PKK yandaşı olduğunu her zaman ap açık söyleyen kişileri meclise girmesine tek kelime etmeyen/edemeyen zihniyetin de kelle paça muhabbetini bir türlü anlayamıyorum bana samimi gelmiyor doğrusu.
Ben istedimki bu ülkenin bu kadar karıştırılmasına mahal vermeden baştaki iktidar başka birini seçsin toplumu birbirine düşşürmelerine izin vermesinler, kutuplaşmayı önlesinler... Belki buda onların işine geliyor, kutuplaşma sağlayarak gelecekteki oylarını arttırmayı planlıyor olabilirler buda onların ihaneti ve iki yüzlülüğüdür... Ama yinede dediğim gibi bir "baş örtüsü" ne takılıp bu kadar gündem yapılana kadar ülkede çok çok daha önemli olaylar olup bitiyor, bunları göremeyen hiçbir siyasi partide benden oy alamayacaktır...
Bizim sokaktaki hassasiyetlerimizi, sesimizi kimsenin boyunduruğuna girmeden herkese gösterebilmemiz gerekiyor belkide bunun için toplumun bilinçlendirilmesi yada farklı toplumsal hareketler ortaya çıkması gerekiyor bilemiyorum...
Cumhuriyet mitinginde bile tek üzüldüğüm nokta sanki Chp mitingiymiş gibi ortaya atılmış olmasıydı, oysa oradaki insanlar Chp için gelmemişlerdi oraya ülkenin değerleri için, vatan için oradaydılar...
Bu ülke bu vatan kimsenin malı mülkü değil, hiçkimse ben senden daha çok seviyorum deme lüksüne sahip değil bir başkasına... Bugün benim evimin kapısında, iş yerimde arabamda heryerde gururla taşıdığım bir bayrağım varsa, kimseninde kalkıp ben senden daha çok seviyorum deme lüksü yoktur bence...
Baş örtüsü yerine bölücüleri konuşmalılar, milyonlarca insana ağza alınmayacak terbiyesizlikler yapıp, hakaretler edip o kişilere sen ne diyorsun denildiğinde üzülmek yerine, inançlarını yaşayamayıp ülkesinden uzaklaştırılan, ülkesine düşman gözü ile bakılması sağlanılan, beyinleri yıkanan yüzbinlere üzülmeliyiz bence... Bana ne Abdullah GÜL' ün karısının başından? Beni ilgilendiren daha önemli şeyler var diyorum ya bölücüler mecliste...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.