Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

facebook profil çalınması

sagopa48

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
arkadaşlar birisi fake hesabımı çaldı dün kurtardım bugün yine çalmış bu kez telefon onayı ile kurtardım... tekrar çalınmaması için ne yapmam gerekiyor? nasıl çalıyorlar ?

Murat05

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
Güvenlik Aşamas ko Hocam
Ayarlar + Güvenlik .Güvenlik Kodu ' Onay mobillyse face

cagri169

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
Facebook hesabının gizli sorusunun cevabını biliyordur. Gizli soruda bir daha değiştirilemediği için hesabınız çalınmaya devam edecektir.(Tabi bu yazdıklarım çalan kişi gizli soru yöntemiyle çalıyorsa geçerli.)

erhana

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
10
geri aldıktan sonra butun güvenlik yönergelerını değiştir aksi takdirde aynı yöntemle tekrar çalınır.

sagopa48

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
çok teşekürler arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden :)

bir şey daha sormak istiyorum

telefonla onayladım... sayfaya çevirdim sayfa büyüyünce satmak istiyorum.. telefon onayı sorun çıkartır mı? sayfayı satmak istediğim kişiye nasıl vereceğim sayfayı...?

kusura bakmayın pek fazla anlamıyorum bu işlerden...

Hepinize hayırlı geceler...

Nightwall

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
bir zamanlar yüzlerce hesabım ve sayfalarım vardı hiçbirine birşey olmadı bu heklenmek nasıl bi duygu acaba :D facebookta bilmediğin linklere tıklıyor olabilirsin sagopa

sagopa48

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
bir zamanlar yüzlerce hesabım ve sayfalarım vardı hiçbirine birşey olmadı bu heklenmek nasıl bi duygu acaba :D facebookta bilmediğin linklere tıklıyor olabilirsin sagopa

yok hocam sanırım keyloger girdi bilgisayara ama hallettim artık :) rica etsem yukarıda bir tane sorum var yardım edebilirmisin :)