Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar birisi fake hesabımı çaldı dün kurtardım bugün yine çalmış bu kez telefon onayı ile kurtardım... tekrar çalınmaması için ne yapmam gerekiyor? nasıl çalıyorlar ?
Facebook hesabının gizli sorusunun cevabını biliyordur. Gizli soruda bir daha değiştirilemediği için hesabınız çalınmaya devam edecektir.(Tabi bu yazdıklarım çalan kişi gizli soru yöntemiyle çalıyorsa geçerli.)
çok teşekürler arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden
bir şey daha sormak istiyorum
telefonla onayladım... sayfaya çevirdim sayfa büyüyünce satmak istiyorum.. telefon onayı sorun çıkartır mı? sayfayı satmak istediğim kişiye nasıl vereceğim sayfayı...?
kusura bakmayın pek fazla anlamıyorum bu işlerden...
bir zamanlar yüzlerce hesabım ve sayfalarım vardı hiçbirine birşey olmadı bu heklenmek nasıl bi duygu acaba facebookta bilmediğin linklere tıklıyor olabilirsin sagopa
bir zamanlar yüzlerce hesabım ve sayfalarım vardı hiçbirine birşey olmadı bu heklenmek nasıl bi duygu acaba facebookta bilmediğin linklere tıklıyor olabilirsin sagopa
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.