MasterTR' Alıntı:
fdcturkeyin daha oncede script caldigini gordum ilk dolandirilciliklari degil
İlginç ya. Suçlamalara bak, bir de hırsız yaptınız. Siz kimsiniz de dürüstçe parasını kazanan insanlara hırsız diyorsunuz? Sizin yaptığınız eleştiriler dozunu da aştı, insanlık dışı harekete doğru gidiyor. Şimdi bu konuda sesleneceğim bir yer var orası iyinet yönetimi, ikincisi de gideceğim mahkeme olacak. Lütfen bu kadar dürüstseniz açık kimliklerinizi verin, kim hırsızmış kim yalancıymış görelim. Ben bu konuda ev adresime kadar vermeye hazırım.
Biz ki javachatini bile sahibine sorarak alıyoruz, hemde herhangi bir lisans ücreti olmamasına rağmen!!! Kalkmışsınız hırsızlıktan bahsediyorsunuz. Dakikhost'u siz ne sanıyorsunuz da bu kadar insanlığa yakışmayacak bir dille eleştiriyorsunuz? Dakikhost hiçbirşeyi çalmaz, ihtiyacı varsa SATIN ALIR!
cengizzz' Alıntı:
Dostum kesinlikle kimseyi karalamak gibi bir niyetim yok. Çekememek, komik geliyor bana keşke o kelimeyi kullanmasaydın (neyini çekemicem-neden çekemicem-kazancım ne olacak cekemeyince?).
Öncelikle şunu söylüyim
Nedir bu tarz? Kendinize gelir misiniz? Dostum filan? Amerikan sokaklarında siyahi gençlerin kendi aralarında konuşmaları gibi? Karşınızda firmalarda çalışan ve "beyfendi" lafını haketmeyen insanlara bile efendim demeyi bilen kişiler var. Lütfen haddinizi biliniz, size siz diye ya da nickinizle hitap ediyorsak karşılığını vermeyi bilmelisiniz ya da konuşmayın ki erdeminizi görelim.
Buradaki "mağdur rolü yapan tiyatro oyuncularına" diyorum ki dediğiniz şeyleri kanıtlayın ve kimliklerinizi verin. Ona göre gerekirse yargıda paylaşalım kozlarımızı. Yoksa bu şekilde bu iş yürümeyecek.
Burada kampanya yapıyoruz, sunuculara saldırı yapılıyor.
Burada insanlara fatura sormadık, kırk yıllık firma güvencesi varmış gibi bize hesap soruluyor.
Burada iki gün sonra kaçıp gidicekmisiniz diyorlar, kaçıp gidenlerin isimlerini vermiyoruz ve müşteri potansiyelimiz ile çalışma şeklimizi anlatıyoruz.
İnsanlara ucuz ve kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Piyasadaki çıtamızı daha yukarılara taşıyalım diyoruz, "iyi firmasınız ama neden ucuza veriyorsunuz, bunu eleştiricem diyenler çıkıyor."
Sizin gibi insanlara bırakın hizmet vermeyi, terbiyemiz gereği ancak selam veririz. Bu da bizim büyüklüğümüzdür. Hakaretin dozunu kaçırmadığınız sürece, isminizle bile hitap etmiyoruz. Beyfendi sıfatını yine de layık buluyoruz. Eğer bunlara itirazınız, mağduriyetiniz, "sahtekarlığımız" varsa firma kimliğimiz ile bize dava da açabilirsiniz. Çünkü kaçıp gidecek tarzda, evinde oturup bir masaüstü pc bir de koltukla çalışan insanlar değiliz. Adresimiz ve isimlerimiz bellidir.
Eğer bu dürüstlüğü kendinizde buluyorsanız, yine özür dilemeyi borç biliriz. Ama kulaktan dolma yalan yanlış ifadelerle bizi "hırsız" yerine koyuyorsanız. Bunu "Türk Adaleti" önünde ödersiniz. Bu söylediklerim de korku salmak amacıyla gereksiz ifadeler değil, birebir yapacaklarımızdır. Yapmayacağımız şeyi asla söylemeyiz. İmzamızda da belirttiğim gibi, dediğimiz herşeyin imzasını atarız. Yine de herkese kendini yakıştırdığı kötü kelimelerinden dolayı ve ticari ilişkilerdeki tarzlarını ortaya koyduklarından ötürü teşekkür etmeyi "TÜM MÜŞTERİLERİMİZ VE FİRMAMIZ ADINA GÖREV BİLİRİZ!"
Saygılar,
Dakikhost