_RamseS_' Alıntı:dedicated alimi icin dakikhost ile msn de diologa gectim arkadasa kafama takilan bazi seyleri soruyorum tek cevap su " Sitemizde gerekli aciklamalar var"
ya açiklamayi yetersiz bulmusum ya da aciklamasi yok o yüzden sormusum dimi? neyse dedim siparis vereyim bir baktim eleman beni msn den silmis neyine güvenerek dedicated alayim. müsteri memnuniyeti önemlidir demissin yukardaki bir topicte... önemlilik böylemi? sorular sorulara karsi sitemizde aciklama var seni kaideye almiyor kimsin sen de bana soru soruyorsun der gibi... ben müsteri olarak geldiysem adam yerine koyman lazim senden... giriste yaptigin bunlar teknik destek istesek demekki sitemizde var diyeceksiniz. 1 defa sizle muhattap oldum büyük konusmak istemem ama bir daha da olmam...
Sadece burayı okudum. gerisini okumam gereksiz diye düşünüyorum. Neden amerikalı zencileri küçümsüyorsun. konuyu farklı boyutlara çektin şimdi sen. kime ne şekilde nasıl hitap edeceğimi senden öğrenmeyecek kadar zekiyim.Immunity' Alıntı:İlginç ya. Suçlamalara bak, bir de hırsız yaptınız. Siz kimsiniz de dürüstçe parasını kazanan insanlara hırsız diyorsunuz? Sizin yaptığınız eleştiriler dozunu da aştı, insanlık dışı harekete doğru gidiyor. Şimdi bu konuda sesleneceğim bir yer var orası iyinet yönetimi, ikincisi de gideceğim mahkeme olacak. Lütfen bu kadar dürüstseniz açık kimliklerinizi verin, kim hırsızmış kim yalancıymış görelim. Ben bu konuda ev adresime kadar vermeye hazırım.
Biz ki javachatini bile sahibine sorarak alıyoruz, hemde herhangi bir lisans ücreti olmamasına rağmen!!! Kalkmışsınız hırsızlıktan bahsediyorsunuz. Dakikhost'u siz ne sanıyorsunuz da bu kadar insanlığa yakışmayacak bir dille eleştiriyorsunuz? Dakikhost hiçbirşeyi çalmaz, ihtiyacı varsa SATIN ALIR!
Nedir bu tarz? Kendinize gelir misiniz? Dostum filan? Amerikan sokaklarında siyahi gençlerin kendi aralarında konuşmaları gibi? Karşınızda firmalarda çalışan ve "beyfendi" lafını haketmeyen insanlara bile efendim demeyi bilen kişiler var. Lütfen haddinizi biliniz, size siz diye ya da nickinizle hitap ediyorsak karşılığını vermeyi bilmelisiniz ya da konuşmayın ki erdeminizi görelim.
o zaman ben ve diğer arkadaşım kötü niyetli insanmışız. dedicaded almak kötü niyetlilik demekki... artı olarak sitenizi incelemeden referanslarınıza bakmadan dedicaded bölümünü incelemeden üstünüze atlayacak değilim 3 günlük adamlarla karıştırma... aklımdaki soruların cevabı sitenizde olsa size neden sorayım malmıyım. yaptığınız işin kalitesini yargılamak kötülemek niyetinde değilim müşteri velinimet diyosunuz diolog sıfır karşı tarafı dinleyip memnun etmek gibi bir düşünce yok. sitemizde gerekli bilgi var demekle olmuyor. gelgn bir müşteriyi adam yerine koyun...Batu' Alıntı:Sitede yazan şeyleri soran her insanın aldığı cevap aynıdır. Siteye bakmak yerine msnden sitede yazan şeyleri sorduğunuza da bire bir şahidim. Ayrıca listeden kötü niyetli kişiler harici hiç kimseyi silmiyoruz, sonuçta işimiz bu.
Caesar' Alıntı:işin ilginç yönü 2 gündür mrtg diyorum ve @Batu bey görmezden gelmeye calisiyor. halbuki diğer mesajlara dakkasında cevap veriyor ilginç.
Furkan_ed' Alıntı:Dakikhostta yaklasik 7ay olacak sorunsuz kesintisiz sunucum var sunucularim oldu.. Bir kere bile telefon actigimda olmaz veya yapamiyoruz diye bir cevapla karsilasmadim ben tatile ciktim tatilden aradim aninda mudahale ve ucret konusunda kurdan dusuk aldiklari bile oldu.. dll hakli olabilir belki ama diger arkadaslar olayi anlamadan dinlemeden neden celalleniyorlar? Biri kemik atinca herkes hurra yapiyor burada..
_RamseS_' Alıntı:o zaman ben ve diğer arkadaşım kötü niyetli insanmışız. dedicaded almak kötü niyetlilik demekki... artı olarak sitenizi incelemeden referanslarınıza bakmadan dedicaded bölümünü incelemeden üstünüze atlayacak değilim 3 günlük adamlarla karıştırma... aklımdaki soruların cevabı sitenizde olsa size neden sorayım malmıyım. yaptığınız işin kalitesini yargılamak kötülemek niyetinde değilim müşteri velinimet diyosunuz diolog sıfır karşı tarafı dinleyip memnun etmek gibi bir düşünce yok. sitemizde gerekli bilgi var demekle olmuyor. gelgn bir müşteriyi adam yerine koyun...
hadi iyi satışlar
MasterTR' Alıntı:UguG bence kimsey, ne koru korune savun nede koru korune baglan
ben bu ya$imdayim ve belli bi bilgi birikimim ve terbiyem mevcut, kimsenin ne ekmegiyle oynamak isterim nede karalayip onun ahini almak isterim.. gercekleri yazdigim icin beni di$liycaksaniz orasini bilemem.
bundan bikac ay once arkada$im fdcturkey uzerinden bir dedicated aldi ve scriptini kurdu (site mp3 sitesiydi ve orjinal arkada$im tarafindan yazilmi$ bi scripti vardi) ve uzerinden 2 ay gecmemi$ti ki refferlarda bir adres gozumuze carpti.. adrese girdigimizde ne gorelim 1e1 sitemiz calinmi$ ve whois bilgilerinden server bilgilerine kadar her$eyde Fdcturkey ismi geciyordu.. benim ba$imdan bu olay gecti ve canim yandi, ba$kalarinin da cani yanmasin diye buraya yazma geregi duydum! FDCTurkey scriptimizi caldi.. (cok israr ederseniz kanitlarimida koyarim hic sorun degil yalan soyliyecek halim yok ya)