İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum'da Aktiflik Sağlanacak Birşeyler Yapılmalı

Line

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2007
Mesajlar
2,516
Reaction score
48
Konum
BAŞKENT
replerin şu anki durumu iyi. diğer forumlar gibi olsa buradada zibilyon tane rep şikayet başlığı açılır. Çekiliş olayı yapılması gereken bir şey. Forum ile ilgili sorular sorulur veya eskiden tv de olan bir olay gibi trgy'ın açtığı forumlarda belirli şifreler olur o şifreleri toplayıp vip kazanılır vs gibi bir şeyler olabilir. Tabi bu vip üyelikler 3 veya 6 aylık değil sadece 1 aylık olmalı.

Büdüt : Ayrıca yeni yönetici arkadaşlara görevlerinde başarılar :) Hepsi de online süresi yüksek kişiler , foruma katkıları olacağına eminim.

Teşekkürler :)
 

Baltic

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Mart 2008
Mesajlar
70
Reaction score
1
Farklı aktivitelerde bulunulmalı.
Bununda buluşmalarla sağlanması mümkün kardeşliğin dostluğun bu forumda olduğunu yeni gelen ziyaretçilere gösterilmesi gerekiyor.

Yarışmalarda düzenlenebilir.
 

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Ocak 2008
Mesajlar
2,417
Reaction score
47
Konum
World Wide Web / BATMAN
Zaten yarışma olarak "İyinet Seo Yarışması" devam ediyor hala. Bunların dışında bir şey yapmalı...

Fikir olması açısından bir kaç şey söylemek isterim. Hepimiz webmasteriz ve çeşitli işlerle ilgileniyoruz. Biraz düşünün bir forumda ne olursa sizi orda tutar? Benim için ortamı, dostluğu, yardımlaşması herşeyin başında gelir ama çoğu yeni arkadaşın ilgisini para çekecektir.(ki bizim içinde lazım) Yani para kazanmanın pratik yollarını sunarsak ve benzeri bilgileri paylaşmamız, yeni arkadaşa yol göstermemiz sanıyorumki çok kişinin aktiflik süresi uzayacaktır.
 
X

Xman

Misafir
Benim önerim, forumda aktivite sağlanmalı veya forum canlandırılmalı gibi konular açmak yerine bilgili olduğumuz konulardaki tecrübelerimizi içeren konular açarak diğer arkadaşların faydalanmasını sağlamak ve açılmış olan konulara da görüşlerimizi yazarak buralarda beyin fırtınları oluşturmak forumu oldukça canlandıracaktır.

Örneğin geçen gün açtığım bir wordpress eklenti konusundan eklenti defalarca kez indirilmiş ama konuya tek bir yorum yazılmamış. Bu eklentiyi indirip kuran arkadaşlar eklentiyle ilgili görüş ve sorularını yazsalar biz cevaplasak vs. vs.. forum zaten bomba gibi olacaktır. Ancak herkes köşesine çekilip, işine yarayanı alıp, arkasını dönüp giderse biz forumda bedava para dağıtsak bile hiç bir canlılık sağlanamaz. Bu sorunun cevabı sizlersiniz, ne kadar çok paylaşırsanız forum o kadar canlanacaktır.
 

netster

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
445
Reaction score
24
Konum
Ankara
Bu sorunun cevabı sizlersiniz, ne kadar çok paylaşırsanız forum o kadar canlanacaktır.


Şu anda forumdaki bir çok kategoriye bir soru yazılmadığı sürece yeni bir konu açmak imkansız gibi bir şey. Bir çok şey zaten daha önce paylaşılmış durumda bu nedenle yeni kategorilere ivedilikle ihtiyaç vardır. Yeni kategoriler geldiği zaman forum içerisinde ki paylaşım daha çok artacak buna istinaden üye sayısı ve ticarette doğru orantılı olarak yükselecektir.
 
X

Xman

Misafir
Yarından itibaren geçersiz bazı kategoriler kaldırılıp, talep olan yeni kategoriler açılacak, bunun açıklamasını Trgy bu konu açılmadan önce duyurmuştu zaten.
 

SakinTRs

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ağustos 2010
Mesajlar
28
Reaction score
3
Konum
Ankara
Ben şuandan itibaren foruma aktiflik gelmesi için çalışmaya başlamış, durumdayım.

Flood olucak ama paylaşımlarımı yaptım.Bedava mal dağıtıyoruz.Yine yorum yok, bune ya :(:(:(
 
T

trgy

Misafir
Kategorileri ayarlıyacağım şimdi ama düşünüyorum facebook twitter ve friendfeed gibi kategorileri nereye açsam diye.

Aklıma şöyle birşey geldi...

-Forever Google
--Sosyal Ağlar
---Facebook
---Twitter
---Friendfeed
---Diğer
 

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Mayıs 2007
Mesajlar
6,382
Reaction score
86
sosyal ağları napcaz trgy
 

netster

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
445
Reaction score
24
Konum
Ankara
Kategorilerde düzenlenmedi...Forum ile ilgilenilmiyor. Zor bir işte değil , sadece yarım saat ayırılsa bu işlerin tamamı bitmiş olurdu ama biz birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça yönetim sallıyor nedense.
 

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Katılım
3 Haziran 2010
Mesajlar
1,490
Reaction score
49
Arkadaşlar niçin forum ile ilgilenilmiyor diyorsunuz ki? Halledeceğiz bir kaç içinde lütfen sabır. Şu sitede mini bir değişiklik yapılınca bile üyelerin bazıları celalleniyorlar mâlum biz de değişiklikte ara veriyoruz bu durumda. Ama kategoriler düzenlenecektir emin olunuz.

Saygılarımız ile,
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst