* Çömez (Rookie)
1. 0-100 mesaj arasındaki üyeler bu grupta yer alır
2. Özel Mesaj (PM) kullanamaz
Böyle saçma kural olamaz
Saçma yanlış bir kural. Bu kural forumu post çöplüğü haline getirir benden söylemesi...
* Çömez (Rookie)
1. 0-100 mesaj arasındaki üyeler bu grupta yer alır
2. Özel Mesaj (PM) kullanamaz
Böyle saçma kural olamaz
Ve kendi adıma konuşmak gerekirse, herhangi bir hayır kurumuna 1 yıllık vip üye ücretini yatırıp size screen gönderebilirim. Bu şekilde bir üyelik kabul eder misiniz ?
Özel mesaj olayı çok saçma olmuş
Adamın bir işi olsa mesaj gönderemiyor duruma bakın çok saçma
Herkes email msn kullanmıyor
Yerinde bir uygulama olmuş, Fakat PM atmak için 100 mesaj uygulaması iyi olmamış. Şimdi pm atmak isteyenler bunun için kendilerini kasıp 100 mesaj atacaklar minimum ve bunların çoğuda ıvır zıvır mesajlar olacak. Bu uygulamanın siteyi şişirmekten başka bir faydası olacağını düşünmüyorum. 100 Mesaj yerine 20-30 mesaj olarak kısıtlama getirilse daha iyi olurdu. Yinede karar yönetimindir elbet bir düşünceleri vardır bu kısıtlamayı getirirken.
Hayır kurumuna bağış yapıyorsunuz diye ücretli bir hizmeti ücretsiz vermemizi hangi mantıkla beklediğinizi anlamıyorum.
Basit hesap:
Üyelik tarihim eylül 2004
Mesaj sayım 40 (ortalama ayda bir)
PM atabilmek için gereken 100 mesaja ulaşmam için gereken süre 60ay yada 5sene
Arkadaşlar 5sene boyunca benden boşuna PM beklemeyin
Mathiaxbars: peki ben bişey sorabilirmiyim 2004 den beri nerdeydiniz kaç kişiye yardım ettiniz kaç yorum yaptınızda gelip burda pm atamamazlıktan yakınıyosunuz ?
bunu kişisel bir soru olarak alın
Kişisel sorduğun için kişisel cevap vermek isterdim ama neyse;
forum.iyinet.com 'um amacı nedir?
1. Sadece birilerine yardım etmek
2. Sadece birilerinden yardım almak
3. Her ikisi (zorunlu mu?)
4. Hiçbiri (üye olur, hiç girmez foruma, isteyen)
Not: Bu PM atmak, atamamak beni pek ilgilendirmiyor şimdilik. En azından çömez de olsak link verebiliyoruz ve gerekli bilgiler profilde hala görüntülenebiliyor Allah'a şükür.
Ben genelde 2. seçeneği kullanıyorum, çok nadir 3. ama biliyorum 4. seçenek her zaman var ve bunu seçenler olmuştur. Forumda fazlaca emek harcayanlar, forum seviyesini belirler, seçenekleri hazırlar; uyar uymayız bizim seçimimiz. Bu mesajımsa sadece kişisel cevaptır ve sadece seni bilgilendirmek için yazdım, Nisana kadar yazmamam lazım yoksa 5seneden önce PM atabilcem, ne acı!
PM atıp tutmama 58 ay kalmış :|
Mathiaxbars: forumların tümünün amacı bilgi paylaşımıdır doğada da bu böyledir yardım etmeden yardım almaya çalışanlara doğada nedenir bilirmisiniz...
ha diyeceksiniz ben bu forumu normal bir site olarak görüyorum okur çıkarım ozamanda size verilenle yetinmek zorundasınız niye pm atamıyorum deme lüksünüz yok
forumların tümünün amacı bilgi paylaşımıdır doğada da bu böyledir yardım etmeden yardım almaya çalışanlara doğada nedenir bilirmisiniz...
ha diyeceksiniz ben bu forumu normal bir site olarak görüyorum okur çıkarım ozamanda size verilenle yetinmek zorundasınız niye pm atamıyorum deme lüksünüz yok