FORUMTR Yİ KINIYORUM...
Forumtr yi yaptığı bu tövbe odası gibi başlıktan dolayı kınıyorum kimse size muhtac değil siz de allah değilsiniz ..
Forumtr yi yaptığı bu tövbe odası gibi başlıktan dolayı kınıyorum kimse size muhtac değil siz de allah değilsiniz ..
Forumda sadece Tövbe Odası' nı görüyorsanız bilin ki forum kurallarını ihlal edici bir davranışta bulunmuşsunuz.
Hemen size ait olan pm kutusuna tıklayarak ne suç işlediginize dair size gelen "You have received an infraction at ForumTR" başlıklı pm'yi okuyunuz.
pm'nizi okumak için tıklayın http://www.frmtr.com/private.php?
Orada gördüğünüz suç hakkında savunmanızı ve özürünüzü online yönetici veya adminlerden birine pm atarak bildirin.
Nasıl bir pm atmalısınız ?
Yazacağınız pm baştan savma "cezamı iptal edin özürdilerim" , "ceza almışım ben bişey yapmadım" gibi basit içerikli ve açıklamasız şekilde olursa hakkınızda işlem yapılmayacak ve cevap yazılmayacaktır.
Eğer cezanızın kalkmasını istiyorsanız üşenmeden nedenlerini yazıp savunmanızı yapan açıklayıcı bir pm yi özürünüzü de ekleyerek yönetici veya adminlerden birine pm atarak bildirmeniz gerekiyor.
Forumda Ban cezası kalktı mı ?
Hayır. Eger reklam, küfür gibi suçlar işlerseniz günahkar grubuna alınmadan direkt ban cezası uygulanmaya devam edecek.
Pm attıktan sonra cezanız hemen iptal edilecek mi ?
Pm'nizi alan yönetici veya admin size verilen cezayı kontrol ettikten sonra mazeretinizi ve özürünüzü affedilebilir nitelikte görürse cezanızı kaldıracak ve normal üye olarak forumda dolaşmaya devam edebileceksiniz.
Pm Attığınız halde hala cezalıysanız bu ne anlama geliyor ?
-Attığınız pm henüz değerlendirmeye alınmamış olabilir
-Yönetici veya admin pm'nizi anlamsız ve baştan savma bulmuş olabilir
-Bir süre cezalı kalmanıza karar verilmiş olabilir
-Cezanız kaldırılmadığı halde size pm ile cevap verilmiş olabilir. Pm kutunuza yeniden bakarak cevaplayın
-Pm'yi yanlış kişilere göndermiş olabilirsiniz.
Pm Gönderebileceğim Kişilerin Nickleri neler ?
Pm Gönderebileceğiniz Yöneticilerimiz
isimlerinin üzerine tıklayarak direkt pm yazabilirsiniz
Çapkın, ceptocan, CyberMaFia, EFSANE_DOST, fiLinta, Nusya, océom, zepeveng
Pm Gönderebileceğiniz Adminlerimiz
isimlerinin üzerine tıklayarak direkt pm yazabilirsiniz
DJ SONSUZLUK, KuNTePeR, NetWork, Dr Yucel
Halkın Admini (Zorunlu olmadıkça Halkın Admini Grubu'na pm atmayın)
ick
Lütfen herkese aynı anda pm atmayın. Pm atarken yönetici veya adminin online olmasına dikkat edin.
not:
Tovbe odasını görüyoruz diye pm atmayın. Sadece tovbe odasını görüyorsanız cezalısınız demektir. Bunun dışında diger forumlarıda görüyorsanız size verilmiş bir ceza olmadıgını anlamalısınız.