İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FORUMTR Yİ KINIYORUM .. SANAL ALEMİN ALLAHI OLDUKLARINI SANIYORLAR

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
FORUMTR Yİ KINIYORUM...

Forumtr yi yaptığı bu tövbe odası gibi başlıktan dolayı kınıyorum kimse size muhtac değil siz de allah değilsiniz ..

Forumda sadece Tövbe Odası' nı görüyorsanız bilin ki forum kurallarını ihlal edici bir davranışta bulunmuşsunuz.

Hemen size ait olan pm kutusuna tıklayarak ne suç işlediginize dair size gelen "You have received an infraction at ForumTR" başlıklı pm'yi okuyunuz.

pm'nizi okumak için tıklayın http://www.frmtr.com/private.php?

Orada gördüğünüz suç hakkında savunmanızı ve özürünüzü online yönetici veya adminlerden birine pm atarak bildirin.

Nasıl bir pm atmalısınız ?

Yazacağınız pm baştan savma "cezamı iptal edin özürdilerim" , "ceza almışım ben bişey yapmadım" gibi basit içerikli ve açıklamasız şekilde olursa hakkınızda işlem yapılmayacak ve cevap yazılmayacaktır.

Eğer cezanızın kalkmasını istiyorsanız üşenmeden nedenlerini yazıp savunmanızı yapan açıklayıcı bir pm yi özürünüzü de ekleyerek yönetici veya adminlerden birine pm atarak bildirmeniz gerekiyor.

Forumda Ban cezası kalktı mı ?

Hayır. Eger reklam, küfür gibi suçlar işlerseniz günahkar grubuna alınmadan direkt ban cezası uygulanmaya devam edecek.

Pm attıktan sonra cezanız hemen iptal edilecek mi ?

Pm'nizi alan yönetici veya admin size verilen cezayı kontrol ettikten sonra mazeretinizi ve özürünüzü affedilebilir nitelikte görürse cezanızı kaldıracak ve normal üye olarak forumda dolaşmaya devam edebileceksiniz.

Pm Attığınız halde hala cezalıysanız bu ne anlama geliyor ?

-Attığınız pm henüz değerlendirmeye alınmamış olabilir
-Yönetici veya admin pm'nizi anlamsız ve baştan savma bulmuş olabilir
-Bir süre cezalı kalmanıza karar verilmiş olabilir
-Cezanız kaldırılmadığı halde size pm ile cevap verilmiş olabilir. Pm kutunuza yeniden bakarak cevaplayın
-Pm'yi yanlış kişilere göndermiş olabilirsiniz.

Pm Gönderebileceğim Kişilerin Nickleri neler ?

Pm Gönderebileceğiniz Yöneticilerimiz

isimlerinin üzerine tıklayarak direkt pm yazabilirsiniz

Çapkın, ceptocan, CyberMaFia, EFSANE_DOST, fiLinta, Nusya, océom, zepeveng

Pm Gönderebileceğiniz Adminlerimiz

isimlerinin üzerine tıklayarak direkt pm yazabilirsiniz

DJ SONSUZLUK, KuNTePeR, NetWork, Dr Yucel

Halkın Admini (Zorunlu olmadıkça Halkın Admini Grubu'na pm atmayın)

ick

Lütfen herkese aynı anda pm atmayın. Pm atarken yönetici veya adminin online olmasına dikkat edin.

not:

Tovbe odasını görüyoruz diye pm atmayın. Sadece tovbe odasını görüyorsanız cezalısınız demektir. Bunun dışında diger forumlarıda görüyorsanız size verilmiş bir ceza olmadıgını anlamalısınız.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Çok sevdiğim bi kardeşim vardı forum tr için şu benzetmeyi yapmıştı...

"yakında bunlar kahve falı bakar"

kendi çaplarında eğleniyorlar..

forumların forum olduğu zamanda belki bi nebze öndeydi ama şimdi kalabalık olması herşeyin orda olduğu herşeyin varolduğu anlamına gelmesin... Her zaman diyorum abisi... büyük olmak önemli değil önemli olan en iyi olabilmek...

asoza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
isimlendirmeler tepki çekici gelebilir ama uygulama banlanan kişiler açısından önemli bence. En azından haksızlık durumlarında yönetim ile ilişki kurmak açısından mantıklı geldi.
not : adı geçen forum ile ilgili hiç bir fikrim yok. Fazlaca forumlarda dolaşmaya vakti olan bir internet kullanıcısı değilim.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
isimlendirme gerçekten çok yanlış olmuş ama sistem çok kötü değil

Not: bu başlıkta hiç iyi olmamış... Sana allemin Allah ı tanımını hiç sevmedim...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
orda Webmaster bölümünün mod'u Adwords ne oldugunu bilmiyo açtıgınız bütün konular ya silinir ya kitlenir yada alay ederler....

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
isimlendirme gerçekten çok yanlış olmuş ama sistem çok kötü değil

Not: bu başlıkta hiç iyi olmamış... Sana allemin Allah ı tanımını hiç sevmedim...

Konuyu açan arkadaşa rica etsekte başlığı değiştirse (gerçekten rahatsız edici bir ifade kullanılmış)

değiştiremiyorsa modlardan istesek de değiştirseler.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bence o forumu burada yani forum.iyinet te kınamak yakışık almıyor, bir nevi reklam da olmuş.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ForumTR'nin başlığını eleştirirken, kendi açtığımız başlığa da dikkat edelim..

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
başlığa tepkiler çoğalırsa editliyebilirim..
konu açan arkadaşın onaylamasıda extra bi puan oluşturucaktır..

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banlanan kullanıcı yeni bi üyelik açabiliyor bunu niye hesaba katmamışlar :) ego tatmin etme konusunda ilginç bir yaklaşım aslında ego denince aklıma geldi duvara popo sürtme metodu denenebilir. internette bunu uygulayan çok kral gördüğüm için sölüyorum denemişliğim yok yani belkim kıvılcım bile çıkarmak mümkündür :p

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
baslık değişmeli...forumtr yi bilmem ama benzetme kötü

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
başlığı değiştirebilirsiniz mod arkadaşlar ama benim kafamda ki düşünce ve izlenim bu arkadaşlar kendilerini öylesine bi abartmışlarki sanal alemin kralı sanıyorlar kendilerini

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence o forumu burada yani forum.iyinet te kınamak yakışık almıyor, bir nevi reklam da olmuş.

reklama çok fazla ihtiyacları olduğunu sanmıyorum belli derece de kitleleri var zaten .. bu yüzden zaten bu hareketleri hoşuma gitmedi yoksa 3 5 kişinin girdiği yer olsa pek dikkate almazdım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.