W
w0w
Misafir
Yahoodan sınırsız alabilirsin kardeşim NEDE OLSA AMAÇ PAYLAŞMAK DİMİ
valla daralıyom artık mail adresinı bıraktı uzantısıyla beraber banlıyor. ne güzel yönlendirioduk kolay oloyorduw0w' Alıntı:Yahoodan sınırsız alabilirsin kardeşim NEDE OLSA AMAÇ PAYLAŞMAK DİMİ
ben yine iyi yırtmıştım. subdomain meselesinde diğer arkadaşlar gibi sert tepki verdiğim için (iyinetadminin özürü ile boşa tepki vermediğimiz de anlaşıldı zaten) "uyarı" almıştım.M@latyæsporlu' Alıntı:bende aynı sebepten dolayı banlandım... düşündürücü
Çok doğru bir laf Burada bunların tartışması olacağına admine özel mesaj atın toplu halde. Ama forum cidden cıvımamalı! pek çok kişi bu forumu takip ediyor! Ama yargısız infaza karşıyım. Yaşasın Büyük FenerBahçeYa siz benimle neden bu kadar ugrasiyorsunuz.
Yokmu sizin baska isiniz.
xmlsr' Alıntı:Fenerbahçe cumhuriyeti ne yaw?
Bölücümüsünüz siz ben Türkiye'de yaşıyorum atalarımda Türkiye'de yaşadılar. Sonra'dan ülkeye gelip kimseyi bölmediler. Ben ve burdaki arkadaşlarım da Türk.
MoD' Alıntı:sene 99 yada 2000.
Turk hek force , t$ ..vs
Sunucu yoneticisi arkadasim kanallara vClone ile kufur floodu yapmayi ogrendikleri icin atmisti. Nickleri forbidlenmisti. Degisik nicklerle gelip tekrar kufur etmislerdi. Tekrar yasaklanmisti nickleri, tekrar - tekrar derken..
MoD' Alıntı:Degisen birsey olmamis yani. Erdem Sener ( a.k.a mikado) Raksnet'de yonetim sorunlari sebebiyle 4 kisiyi atip, nicklerini yasaklamisti. o 4 kisi bir daha gelmediler. Ne o 4 kisi serefsiz oldu, nede atan.
Forumdaki eski mesajlari okurken icimden gelenleri yazdim. Atilan tum arkadaslar zamaninda hos sozler yazmis. Ama simdi banlanan her nickten sonra yardim mesajlarina cevap yazmak yerine , firsatin dogdugu ilk mesajda bir yerlere laf sokmak, atilmanin agirligi yada eski nickindeki banned yazisinin siniriyle har vurup harman savuruyorlar kelimeleri.
Burda bircok arkadasin hissettiklerini dile getirdigimi saniyorum. Biz biktik arkadaslar. Iyinet adminle yada kimle sorununuz varsa , en azindan gelip uye oluyorsaniz pm'den laf soyleyin. Kaldiki iyinet forum'a katilimimizin sebebi iyinetadmini yada iyineti dusundugumemiz degil, En fazla webmasterin, en fazla internetle ugrasan katilimcinin burda olmasidir. Eski gruplarin yaptigi gibi siteler acin orda protesto edin. Google , Sedo ve Adbrite konulari var. Php ve diger dillerde bolumler var.. ..vs Biz bunlar icin giriyoruz. Yahut bu kavgalar icin ozel bolum acilsin orda yiyin birbirinizi.
Biz biktik..
Enjoy' Alıntı:Ne oldu Turkiyemi batti alt tarafi birisi forumdan ayrildi 3 sayfa ayrilacak bir konu degil nu daha ciddi sorunlarimiz var hanginiz dunuyorsunuz? Birisi forumdan ayrilir 1000 kisi gelir bu kadar konuyu bu kadar uzatmanin geregini soyleyin lutfen. (NOKTA!)