Ancak BOZULMUŞların tamiri de mümkün değilse atılmalı
demişsin.
Bir insana bozuk dediğini fark ettin mi?
Yani nasıl bir yorum anlayışı bu? Hangi tıp etiği hangi ana yasa hangi uluslar arası anlaşma hangi Allah hangi Din sana böyle bir yetki veriyor?
Bir insana ancak hasta diyebilirsin (ki hasta tıp terimlerinde geçtiği anlamında denebilir ancak yani fizyolojik yada psikolojik bir eksiği olan anlamında sizin anladığınız argodaki hastasın sen gibi anlamlar taşımadan)
Ki bu kelimeyide asla ve asla sen diyemezsin çünkü bunu diyebilecek insanlar Yasalarda ve uluslar arası hukukta belirlenmiş uzman ve pratisyen hekimler + tıp fakültesi eğitimi almış yada almakta olan kişilerdir.
Ayrıca özgürlük konusunda da söylemek istediğim bir kaç konu var kimse sana git sozrla bir erkekle ilişkiye gir demiyor yada kimse tutupta seni buna zorlamıyor. Burda başkalarının hem cinsleriyle ilişkiye girmesinde senin özgürlüğünü kısıtlayıcı kısmı ben anlayamadım.
Özgürlüğünü toplumunun ahlakını bozarak engelliyor.Bunlar hemen etkisi görünecek olaylar olmadığından zararsız görünüyor.Ancak toplumda bu tip çarpıklıklar artınca , yeni hastalıklar , insanlara musallat olmuş insancıklar vedahi aklımıza getiremediğimiz ama tarihin öğrettiği sorunlar toplumumuzu çökertecektir.
Bu kişiler hasta veya bozuk , tabirdeki farklılık neyi değiştiriyor. Çirkin birşeyi ifade ederken tabirinizin güzelliği ne kadar önemlidir. Bu çürümüş bir canlı vücuduna leş , ceset , kokmuş vs demenin farketmemesi gibidir.
Bilimsel tartışmanıza girebilecek bilgim yok ,bölümüm değil! .Ancak bir birey olarak böyle şeylere DAHİ saygı gösterilmesi gerektiğini düşünmüyorum.
Bu kadar MODERN(!)lik ,MEDENİYET(!) bizim toplumumuzu bozar.