![]() |
![]() |
YanCebim' Alıntı:Google AdSense Efektif CPM 'leriniz ne durumda ?
--
Yancebim.com için;
En yüksek : 1,21![]()
En düşük : 0,17![]()
Ortalama : 0,49![]()
--
Yukarıdaki gibi yazarsanız sevinirim.
neye güldün anlamadımki 0.5 yazmışsın ben de 8 katı aşağı yukarı dedim yani 4$'a karşılık geliyor. eğer aşağılamak amacıyla yazdığımı düşünüyorsan öyle değil. zaten bu cpm'nin yüksek olduğu anlamına gelmiyor inan yabancı sitelerinki daha fazla. eğer dilim sürçtüyse affola ama inan kötü niyetle kurmadım cümleyi.YanCebim' Alıntı:Benim merak ettiğim şey hangi türde sitelerin cpm lerinin kaç olduğu. Kıyaslama yaparken sitelerin ziyaretçi sayısı, tasarımı, içeriği, konusu vs önem taşıyor. Bu sebeple hotweb arkadaşım en yüksek cpm $153.49 yapmış. Neye göre kıyaslayacağım peki? Belki hotweb için bu rakam düşük. Ayrıca ben "şöyle düşünüyorum" derken google adsense hakkında edindiğim bilgilere dayanarak söyledim. Eğer sen yazmak istemiyor veya yok ben risk vs alamam diyorsan yorum yapmazsın.
plooop birde şöyle demişsin; "aşağı yukarı seninkilerin 8 katı fazla(ortalama değerlere göre)." yani çok güldüm.. Hangi amaçla bu cümleyi kurdun hala anlamış değilim. İn misin cin misin ekolay mı superonline ın mı yoksa başka bir sitenin sahibimisin? Site dilin eng mi ? vs vs....
Umarım anlatabilmişimdir arkadaşım.
rockaltin' Alıntı:Sanırım tıklamayla geçiş oranını soruyorsun. Bu 0,1% Bu rakam internet reklamcılığı için dehşet düşük bir rakam. Yanılıyor muyum?
hotweb' Alıntı:effective cpm de ben bir kere $153.49 yaptim en yuksek olarak.