İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adsense Hesap Kapatıldı

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
Adsense hesabına bir daha zırt pırt girme...
Mümkünse geçmişi sil, öyle gir adsense hesabına girerken; mesela bir internet kafeden...
Riski azaltmış olursun...
 

HostLife

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Şubat 2011
Mesajlar
174
Reaction score
5
Konum
İzmir
Açıkcası yayıncılar şunuda iyi kavrasalar çok iyi olur modeme reset atınca farklı bilgisayardan tıkladı sanıyor yayıncılar ama alakası yok bilgisayarın ID si binlerce kez modemi resetleseler dahil değişmez ancak format gibi yöntemler ile değişir.

Bu düşüncelerle yani modemi reset atıp tıklayanlar oluyor farklı sanıyorlar ama adsense zaten sadece IP ye bakmıyor ID yede bakıyor ve yayıncı ben farklı girdim diyebiliyor bunuda bilmeleri gerekir.

Zaten en önemli yapılan ve en çok yapılan hata google hesabına girdikleri bilgisayar ile yayınlara tıklamalarıdır adsense genelde 90 dolara gelir ardından banı koyar.Boşuna milyonlarca gösterim yapılmış olunur.Aynı bilgisayardan farklı hesaplara girmek yasak değil ancak birden fazla yayıncı hesabı ile yapılan hesaplar denetime tutulur.

Adsense yayını yapıcaksanız eğer ayda bir kereden fazla google hesabınıza girdiğiniz pc den tıklama yapmayın ödeme yaklaştığında ödeme bekleyeceğiniz zaman ödeme yerine kapatılma maili alırsınız.

Google ödeme göndermemek için hesaplarnızı kapatmaz ama göndermemek için her şeyi dener tabiki yasal kabul edilen kurallar doğrultusunda.İptal edilen hesapların ücretlerinide ücret ödeyen reklam verenlerin hesabına geri yükler.

Zaten reklam verenler bilirler, geri dönen sahte veya geçersiz tıklamalar raporlar kısmında yazar iade edilen ücretler vs. + olarak.Ki her zamanda görüyorum ve şunu diyorum; "Gene bu gün kesin banlanan hesaplar var iade edilmiş, +2-3 tıkta bugün iyi..."

Ekleme: Geçmişi, çerezleri (cookileri) silmek ve proxy kullanmak hiç bir şeyide değiştirmez...
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Çerezlerinde etkisi olabilir, adsense için emin değilim. Fakat atlascash diye bir ptc sitesinde kendi laptopumla komşunun modeminden giripte bir hesap açmıştım ve bannlamışlardı. Dandirik ptc sitesi farkediyorsa google hayli hayli farkedenilir.

Bu arada adsensenin alternatifi varmı arkadaşlar sizce?

Reklamstore ve hepsiburada kullanıyorum ama adsensenin yanında resmen sadaka veriyorlar.
 

Horoz

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Mart 2011
Mesajlar
586
Reaction score
7
Konum
Denizli
Şöyle bir durumda var, google reklam programından yasaklandığım günden itibaren analytics verilerimde yok. Sayyac verilerim de günlük 30 tekil ziyaret var ise analytics de 0 ziyaretçi var. Adsense ile Analytics arasında ilişki kuramadım ama :)
 

mesibra

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Kasım 2010
Mesajlar
46
Reaction score
0
yakinda google itiraz maillerinide otomatik jet hiziyla cevaplayacak :))) hesap onaylari 1 gune dustu , 1 gunde onaylanan hesaplar ertesi gun ; googlenin malum kimsenin tek mantik yurutemedigi sebeblerden dolayi ertesi gun kapaniyor , benim tavsiyem onaylanmis bir hesap varsa hemen reklam kodu alip kullanmayin , google 3 gun sonra siteyi incelemeye aliyor ben onlarca kapana hesaptan sonra böyle bir isleme basvurudm henuz kapanmadi :)))
noads2.gif
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Kapancaksa 3 gün sonra kapansın, benim sitelerde 2 aydır kullanıyorum, bakalım bu ay sonunda ödememizi alabilecekmiyiz.
 

akahaita

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Nisan 2011
Mesajlar
831
Reaction score
38
Konum
Memleketten
Yerinde olsam itiraz maili yerine bi kamyon dolusu küfür içeren mail atardım..
Bunlar böyle yaptığı sürece beddua almaya ve küfür yemeye devam edecekler..
 

webclick

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Mayıs 2011
Mesajlar
14
Reaction score
0
Konum
izmir
Aynı ip den google reklamlarının olduğu 2 ayrı web sitesine bağlanırsanız bu kapatılma sebebi oluyor. sitenizin içeriği her ne kadar teşvik edici olmasa da etik bulmuyor google. 2 hafta önce bu yüzden ortağımın hesabı kapatılmıştı.

Bir diğer sorun da şu ;

Dakika da 100 tıklanma alıyorsa reklam, google bunu da dolandırıcılık statüsüne koyuyor maalesef. birnevi çok emek az tık mantığı hakim.. yine de ince eleyip sık dokumak lazım. teşekkürler...
 

bygantar

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mayıs 2011
Mesajlar
6
Reaction score
0
ben 1-2 hafta önce açtığım bir adsense hesabı için reklamları siteme ekledim ve bir kez dahi ne evimden ne işyerimden kendim tıklamadım ve bugun hesap kapatılmış :) yeni bir gelir kapısı bulmak lazım :) olan 40 dolarada oldu
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst