Yaklaşık 3 ay önce google hesabımı kappattı ve herkesin bildiği şu gecersiz tıklama msj atmış
(daha önceleri arkadaslarıma başka domainleri kullanarak tıklama yaptırmıştım ama bırakalı hesabım banlanmadan aylar önceydi...)
yeni actıgım sitede hiç bir hile yapmadan günlük 1$ kadar alıyordum, ancak sitemin hostuna BAZI hekerlar (sanırsam koydukları virüse ref virüse diolarmış) kendi absürt sitelerinin gizli linklerini koymuşlar... Bunu cok gec farkettim hatta farkettiğimde google aramlarında sitemin linkinin "Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir" diye altında not filan yazıyordu... Sanırsam google bu sebeple banladı beni... ASıl sorum şu:
Şimdi ben hesabı ilk aldıgımda "blogcu" daki adresim üzerine almıştım.. ancak banlandıgımda yukarda anlattıgım siteden banladım.. Şimdi tekrar bir hesap acmak istiyorum(başka bir arkadasım adına) hesabı actıkan sonra KOD ları o siteme tekrar koyabilr miyim? yani google domaini banlamışmıdır! YOKSA google a konuyu anlatan bir mail daha atmalı mıyım? (daha önce atmıştım, ama onda bu heker olayından bahsetmemiştim,bende bilmiodum çünkü
Sizce ne yapmalıyım?