konu sahibinin forumla alakası kalmamış, sorular yanıtsız kalıyor, sabit konu olarak kalmasına gerek yok bence.
Geldim geldim
Elimden geldiğince verdiğim sözde durup soruları yanıtlamaya devam edeceğim.
konu sahibinin forumla alakası kalmamış, sorular yanıtsız kalıyor, sabit konu olarak kalmasına gerek yok bence.
tık başına ortalama aldığınız ücreti söylemenizde bir sakınca var mıdır ?iyi geceler benim adsense ile ilgili sorunum biraz farklı , yabancı webmaster forumlarını gezdim bir sürü forum u gezdim fakat ingilizce içerikli sitem için , güncel ingilizce çöp site listesi bulamadım.
Bu konuda bir bilginiz var mı yada bulabileceğim bir yer.
Simdiden tesekkurler.
iyi geceler benim adsense ile ilgili sorunum biraz farklı , yabancı webmaster forumlarını gezdim bir sürü forum u gezdim fakat ingilizce içerikli sitem için , güncel ingilizce çöp site listesi bulamadım.
Bu konuda bir bilginiz var mı yada bulabileceğim bir yer.
Simdiden tesekkurler.
Google adsense'e kayıt olunurken kişisel bilgilerimizi veriyoruz.Peki bu bilgilere herhangi bir kişi ulaşabilir mi?
ya birşey sorucam. Adsense Hesabını analytics ile bağladım. Hangi sayfadan tık geldiğini vs görebiliyorum. Benim merak ettiğim şu olayı bulamadım. Hangi site bir tıka ne kadar ücret veriyor. Bunu nereden görebilirim?
bilen yok mu?
bir arama motoru nasıl alınır ben arama motoru ekleıdm siteme 200 üzeri arama var ancak kazanc sıfır
adsense'e park ettiğim domainimi satmak için başka bir sitemde adını yazsam, tıklama oranlarını değiştirecektir. bu banlanma sebebi olabilir mi? yada böyle birşey yapmak yasak mı? Bunu heryere yazayımda tıklattırayım amaçlı sormuyorum, işin hilesini yapmaya çalışmak değil düşüncem. park edince unutmak mı gerekli domaini tamamen..