![]() |
![]() |
kur baya yüksek iyi oldu![]()
gerçekten yüksekmiş helall be google :d ben dolarlarımı 1.50 den hesaplamıştımsenin kura hesaplasam çok fark oluyor çok iyimiş
![]()
En geç işbank yatar![]()
ve sen adsense yeni kullanan biri bu kadar başarılı olurmu varmı böyle mantık? sen adsenseyi eski kullanan dostum söyle bana senin kazancın nedir hadi sende resim çek panelinden bende çekeyim
varsın ben 2-3 aylık adsense gören biri
sende 5 yılddır veya daha fazla kullanan biri ol
sana bişey söylümmü? ben çok eski bir adsense kullanıcısıyım üstelik yeni olsam bile "kazanaç başarıyı kanıtlar" buda benden sana bi nasihat olsun
varmısın panelden resim çekmeye? sn eski adsense kullanıcısı yada ilk diyim? hadii?
Gereksiz bir başlık olmuş...
Tamamen toparlama / Sıvama çabası gibi. Zaten herkes ADSENSEin ödemeleri ay sonunda yaptığını biliyorken ve 25 ine dair de pek beklenti yokken bu başlığın açılmasına ve hatta "BAKIN nası biliyorum" tarzı tarih vermelere lüzum yoktu.
Adsense de çalışan bir yetkili açsaydı bu başlığı gayet normal olurdu ama şu durumda ÖDEME başlığından çok başka şeylere açılmış/benzemiş durumda.
Diğer webmaster forumunda ayın 4 üne kaymış ödeme başlığı. Fazlalık bi başlık açmayalım diye de insanlar ona devam etmiş. Burda da öyle olmuş gibi.
ÖDEME başlığı ÖDEME İŞLEME girince açılırsa daha anlamı olacaktır. Sonuçta GOOGLE, ödemeleri kimsenin tahminine göre yatırmıyor.
YAPI KREDI de kazançları hesaba aktarmış - Beklemeyi veya kontrol etmeyi unutunca daha bi Pozitif katkı sağlıyor insana
Temiz kazananlara bol kazançlar dilerim...
Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir..
Tıklamalar: 26.835
26.835 / 30 = 894 Tıklama (günlük)
Şahsen günlük o tıklamaya nasıl 2000$ aldınız merak ettim içerik nedir. O Tıklamaya günlük 13-18$ ortalama alınıyor şuanda siz sanırım 800 tıka 75$ falan alıyor olmasılısınız ki 2000$ görüyorsunuz..
Sadece merak ettim..