aytuggg helal olsun sana ne diyeyim bu kadar kişiyi bağlamışsın yaşın küçük ama kafan çalışıyor. lafım sana değil webmasterim diye geçinenlere Anlayan anlamıştır.
Aytug'la bizde anlastik ve 2 sitemiz için çalismalari devam ediyor. Önümüzdeki Cuma yani 14 aralik 2007 de meyve vermeye baslayacak diye bekliyoruz... Sonucu elbette burada paylasacagiz.
Bende bunu söylüyorum zaten. Diyorumki göster 2 tane referans, şu şu kelimelerde şu kadar arayan var ve bu kadarda site arasında ben x siteyi ana sayfada N sırasına getirdim. Bu işler böyle olur, kendine güvenmiyor felan demedim. Güvendiği ortada ancak bu başlığı gören insanların referans görmeden iş yapmaları onların zararına olabilir. Google arama sonuçlarında ilk sıraya çıkayım derken eldeki bulgurdan olmakta söz konusu. Sandbox diye bişey var. Ben aytugg un yazdıklarını az çok okudum doğrusu bu konuda yeterince tecrubeli olduğunu düşünmüyorum. Bunu burada telaffuz etmem aytugg a zarar vermek amacli degil bilakis bu forumdaki kullanıcıları korumak istemem ile alakalı.
Biz bu forumda Türk webmasterlarının daha fazla bilgi ve para kazanmasını istiyor ve destekliyorz. Bana göre bu iş ayırca milli bir mesele. Türk gençlerinin bilişim sektöründe ileri noktalara gelmesi vatanımız içinde faydalı bir mevzuu.
Aytug'un bir kaç referansını burada yazmasını bekliyorum.
senin yalan dediğin istatistikler extreme öyle mi ?
bir de - trader girmişsin,kabahat sana cevap veren de zaten.
bir şey yapmadın da ne demek 2 site de normal yerlerinde senin dediğin
sen bilmiyorsun sen yapmadın vs.
cidden bu kadar olur senin gibisine de zor rastlanır!
hala utanmadan tehdit ediyorsun geri ödeme olsa bile secin.com için 100 ytl olur 200 ytl nereden çıktı ?
secin.com 'u da kontrol et o da sen dedin diye.
bir kere daha o şekilde özel mesaj atarsan moderatörlere bildireceğim.
referanslar demişsin,bütün bunlar aralık ve ocak ayının referansları,hepsini tek tek soruştur
http://google-optimizasyon-seo.bloggum.com/yazi/optimizasyon-referanslarimiz.html
ayrıca siteleri anlayan birisi kontrol edebilir mi anladığım kadarıyla arkadaşın sandbox'tan çıkma dediği hit
çünkü msn'de de aynısını söyleyip durdu dün.hit 2800 diyor 28001 olmalı diyor.
bu muhendisde iş yok be. yaptıgı inşaat göcüyor.
http://forum.iyinet.com/programlar-ve-araclar/81930-microsoft-word-sorusu-acil.htmlBununki daha garantili... inşaata hiç başlamadığı için yıkılma şansıda olmuyor.. veli göçerden 1 adım ilerde yani...
aytuggg iyi uyduruyor. çünkü biliyor bu işde iyi para var. tek hatası garanti vermesi bazı işlerde garanti verilmez. yada verilmemeli. ama aytuggg işi baglamak icin herturlü garantiyi verebiliyor. karsısında profosyoneller oldumuda susuyor kacamak cevaplarla cıkıp gidiyor.valla helal olsun uydurmussun isini
BU FORUMDA HALA NEDEN DURUYOR BU KİŞİ ANLAMIŞ DEGİLİM.kendı siteni google'da komik kelimesinde ilk 3 e sokabilirsen 2-3 haftada sana iş bulacağım =) demiş bi arkadasda