![]() |
![]() |
Elif Laam Miim. Şüphesiz ki biz örümcekleri siteleri indexlesin diye yarattık. O kimseler bilmezler mi ki rabbine karşı gelenler için sonsuz azap ve sandbox vardır. Düşünüp ibret alasınız diye google bombu ve pagerankı yarattık.
Google indexleme sûresi, Ayet 1-5
Mizah göreceli bir kavramdır. Ben yazarken çok güldüm, gerisi önemli değil.Bu yazdığınız şey çok saçma , ayrıca hiçde komik değil , Ayet'leri değiştirip böyle komik şeylere çekme çabanız çok üzücü.
@miller tabiki bunu espiri konusu olarak yazmış olabilirsiniz ama bu nerdeyse en büyük günahlardan biri olan Allah'a şirk koşmaktır, dinde hoş karşılanmaz, bunu bi eleştiri olarak değilde bir dost tavsiyesi olarak algilaman dilegiyle.
Abartmayın yahu, öyle bir amacım/hedefim yok, içiniz rahat olsun.6.En’am/115. O’nun sözlerini değiştirecek kimse yoktur..
6.En’am/115. O’nun sözlerini değiştirecek kimse yoktur..
arkadaşlar Yeni Açtığım Bi Forumun İndexlenmesi Ne Kadar Sürebilir?(Şuan 4. Günü)
Site Haritası Ekledim
Robots.txt Dosyasıda var
Elif Laam Miim. Şüphesiz ki biz örümcekleri siteleri indexlesin diye yarattık. O kimseler bilmezler mi ki rabbine karşı gelenler için sonsuz azap ve sandbox vardır. Düşünüp ibret alasınız diye google bombu ve pagerankı yarattık.
Google indexleme sûresi, Ayet 1-5
Yüce Allah'ın ayetleri hakkında hangi cesaretli bunları yazabiliyorsun sen anlayamadım. Aklın varsa bir an önce tövbe etmeye bak sen Yazık Yazık
Pardon ama sonuçları seni etkilemeyecek bir hususta neden böyle celalleniyorsun acaba...
Siz önce bulunduğunuz forumun kurallarına uymayı öğrenin, sonra beni sorgulayın. Forum kurallarına göre tamamı bold yazmak yasaktır.Yüce Allah'ın ayetleri hakkında hangi cesaretli bunları yazabiliyorsun sen anlayamadım. Aklın varsa bir an önce tövbe etmeye bak sen Yazık Yazık
Beni etkileyip etkilememesi önemli değilki. Hangi müslüman olursa olsun bu tür bir mesaja celallenir. Sence arkadaşın yaptığı çok mu doğruda onu savunuyorsun ?
Siz önce bulunduğunuz forumun kurallarına uymayı öğrenin, sonra beni sorgulayın. Forum kurallarına göre tamamı bold yazmak yasaktır.
Konuyu nereden nereye çektiniz. Esasında uzatmaya hiç niyetim yok ama size şu kadarını söyleyeyim; o kadar kasmayın kendinizi, relax olun biraz. Herkesi siz yargılayıp günahını sevabını siz yazacaksanız meleklere iş kalmayacak.
Tamam, Allah ıslah etsin beni ok?Bu yazınıza sadece gülüyorumVe Allah ıslah etsin diyorum.