Bak hala garip garip mesajlar yazıyorsun, benim söylediklerimle senin söylediklerinin bir alakası yok yaptığına eğer script kurulumu dersen tamam derim, Turan yada her kim hiç farketmez söylediklerin çelişiyor sen diyorsunki hukumuz var olabilir, buna herhangi bir laf etmiyorum garip garip taraflara çekiyorsun. Seo hizmeti veriyorsan yönlendirmelisin, o temada bir problem yok sen hala temaya düdük çalıyorsun ne alakası var? Ben sana burada müşterin o temayı seçmiş olsa bile yapman gerekenleri en azından wordpress de seo hizmeti veriyorum diyorsan olması gerekenleri söylersem anlaşacakmıyız seninle? Sen art niyet ile yaklaşmaya devam edeceksen konuşmaya gerek yok, konuya hariçten gazel okumak gibi saçma sapan davranışlara hiç girme. Burası bir forum herkes yorumunu yapar bende senden yana olumsuz bir yorum yapıyorum, bunuda kişiselleştirmek çocukluktan öte birşey değil. Senin bu durumda biraz kulak asman gerekirken sen kişiselleştiriyorsun. Her kim olursa olsun burada düşüncelerini belirtmeyecek ve yanlış olan birşeye eyvallah diyecekse zaten gelip iyinet forumlarını sömürmekten başka bir amacı yoktur. Bu admin de olsa, moderatorde olsa böyledir.
Burada eğri doğru konuşulacakki birşeyleri adam gibi yapacağız, yoksa çıkıp forumlarda sitem sandboxa girdi, bu forumda yardımlaşma yok o yok bu yok diye tepinip dururuz daha.
Ve son olarak lütfen kişiselleştirip saçma sapan taraflara çekmeyin, iyi niyet ile birşey söyledik hala abuk subuk mesajlar atıyorsunuz eğer kaldıramıyorsanız yazılanları engelleyin efendim size olumsuz birşey yazanı, böylece yazdıklarımı göremez rahat edersiniz.