İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Sıralama

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,,,
Arıcılık ve Bal ile ilgili bir sitem var (www.asyabal.com) . Ayın 06/03/2009 tarihine kadar googlede bal kelimesinde ilk sıradaydı. Ama bu tarihten sonra google sıralamasında bilen yok. Google sayfalarında 30 sayfaya kadar geldim yok.

Gmail hesabımdan site yönetici araçlarından baktım siteme sitemde bulunan sayfaları ben kategoriye ekledim ve sayfaları kaldırdım. Google botlada bunlara ulaşamamış. 150 tane url ulaşılamadı gibi hata vermiş. Sıralamamın bununla bir iligisi olabilir mi? Şimdi benim ne yapmam gerekecek?

şimdiden yardımlarınız için teşekkur ederim.

sitenizde problem var. iletişim bölümüne tıkladım. sonra belirli linklere tıkladım. halen iletişim bölümünde...

Asyabal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitemde problem var....

Arkadaşlar google bizi silmesinde haklı. Hangi sayfaya veya kategoriye tıklarsam aynı yazı çıkıyor. (muş). Bende ise bir iletişim formu vardı arkadaşlar sorun yaşayınca bende kaldırdım. Şimde ben hangi sayfya ve kategoriye tıklarsam aynı iletişim formu çıkıyor. Msn sorduklarımda Dağda Bulmuş Olduğumuz adlı yazı çıkıyor muş? Siteni işi bitmiş. Bu konuda yardımcı olurmusun?

Asyabal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cform eklentisi. Ama bu eklentiden mi oldu bilmiyorum. şimdide farklı bir yazı çıkıyor. Siz bakınca sitede olması gereken yazılar olduğu yerde çalışıyor mu?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ondan olduğunu sanmıyorum, htaccess dosyasına bir müdahelede bulundunuzmu? Bulunduysanız bir silermisiniz ve kalıcı bağlantıları eski haline getirin, yüklü olan tüm eklentileride kaldırıp gerekiyorsa tekrar aktif edin sorun muhtemelen düzelecektir tamamen sorunun kaynağını bulup daha sonra düzenleme yapabilirsiniz, ayrıca temadanda olabilir problem

Asyabal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Temayı değiştirdim anasayfa açınça değiştirdiğim tema çıkıyor yalnız herhangi bir yazıya tıklayıncada tekrar eski temaya dönüyor ve her yerde bu seferde "hakkımızda" yazısı çıkıyor.

X

Xman

Misafir
Ücretsiz dağıtılan türkçe premium temalarından uzak durun arkadaşlar, sonra bu hallere düşebilirsiniz. Demedi demeyin ;) Turan arkadaşa da demiştim salla bu temayı diye ama artık geçmiş ola.

Asyabal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ücretsiz dağıtılan türkçe premium temalarından uzak durun arkadaşlar, sonra bu hallere düşebilirsiniz. Demedi demeyin ;) Turan arkadaşa da demiştim salla bu temayı diye ama artık geçmiş ola.

O kadar dedim bana bir tema bulur musun diye? Bizde kendi yağımızla kavrulduk. O yağda bizi yaktı.

Asyabal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok kötü oldu bir anda böyle bir düşüş. Olabilecek ihtimalleri düşünüyoruz artık. temaydı, eklentiydi,,, Ama sonuç sıfır. Bekleyeceğiz artık.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Onun temasında öyle bir problem yoktu, onun problemi çok başkaydı sen destek verdiğini söylüyorsun sürekli ona çamur atıp duruyorsun wpturkiye arkadaşım, üzülme kırılma ama ben yaptığını hoş bulmuyorum. Kişisel birşey değil sadece böyle olmamalı bunu söylemek istiyorum.
Belki ücret falan almadın, belki ondan verdiğin hizmet o şekilde kaldı ama bence bu tarz şeyler baştan konuşulmalı verdiğin emeğin karşılığını sonuna kadar almalısın, sonrasında da en doğru hizmeti vermelisin diye düşünüyorum.

X

Xman

Misafir
Komedimisin sen nesin kardeşim, ben seo hizmeti verdim kalıcı link yapısını düzenledim, sitemap kurdum, all in seo kurdum, 1-2 de link verdim teslim ettim. Adam tutmuş daha sonra siteyle oynamışsa banane, ben insanlık ettim yorum yazdım sen ne atlıyorsun ordan. Artı karalıyorsun dediğin adam benim 1.5 yıllık arkadaşım hariçten gazel okuma bilip bilmeden.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Allah aşkına all in one seo kurup, kalıcı link yapısını güncelleyip seo hizmeti verdim demek komik oluyor, yaptığın yorumlar doğru değil bunu söylemek sana komik geliyorsa istediğin kadar gülebilirsin.

X

Xman

Misafir
Benim verdiğim seo hizmeti bu, 2 adet 3 aylık pr3 link zaten 50 tl, üzerine yaptığım ayarlarda benim ikramım, anlayan anlar, seninle daha fazla laflıyamam kusura bakma....

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
2 tane link satıp, 2 eklenti kurup buna seo demek doğru değil arkadaşım sen tersten anlayabilirsin ama doğru olan bu değil söylemek istediğim bu. Sen alınıyorsun ama ben sana kırıcı birşey söylemiyorum, söylediğim şu daha fazla para al ve seo denen hizmetini hakkıyla ver yoksa verdiğin hizmet şu an için seo değil. Bunda alınacak kırılacak birşey yokki, iyi niyetimle birşey söylüyorum sense garip bir savunma durumuna geçiyorsun.

X

Xman

Misafir
o kişiyle aramızdaki hukuku bilmeden yorum yapmana kızıyorum ben, çamur atıyosun dediğin adam benim yakın arkadaşımdır. Şu an bile yine bana seo yap diyor ama kızdığım için yapmıyorum, yapıcam düzelticem tam site adam olacak bizim turan yine kurcalayıp bozacak, defalarca söyledim kendisine o temayı bırak bal sitesinde magazin haber teması ne alaka yok dinletemedim kurcalarken ederkende bozdu siteyi, kendiside okuyor tüm yazdıklarımı tutupta bir kelime olumsuz cevap yazdımı bana dikkatlice bi bak geriye dönüp mesajlara anlarsın aramızdaki hukuku. Wordpress seo işine gelince wordpress site içi seo da kalıcı bağlantı, sitemap, ping servisleri ve all in seo yada title ayarları dışında seo uygulaması yoktur zaten, üzerine verilen pr3 linklerde extradır. müşteriye hizmetin içeriği ve fiyatı verilir müşteri kabul eder bene yaparım, dışarıdan buna yorumda bulunmak yani senin yaptığın hariçten gazel okumaktır ;)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bak hala garip garip mesajlar yazıyorsun, benim söylediklerimle senin söylediklerinin bir alakası yok yaptığına eğer script kurulumu dersen tamam derim, Turan yada her kim hiç farketmez söylediklerin çelişiyor sen diyorsunki hukumuz var olabilir, buna herhangi bir laf etmiyorum garip garip taraflara çekiyorsun. Seo hizmeti veriyorsan yönlendirmelisin, o temada bir problem yok sen hala temaya düdük çalıyorsun ne alakası var? Ben sana burada müşterin o temayı seçmiş olsa bile yapman gerekenleri en azından wordpress de seo hizmeti veriyorum diyorsan olması gerekenleri söylersem anlaşacakmıyız seninle? Sen art niyet ile yaklaşmaya devam edeceksen konuşmaya gerek yok, konuya hariçten gazel okumak gibi saçma sapan davranışlara hiç girme. Burası bir forum herkes yorumunu yapar bende senden yana olumsuz bir yorum yapıyorum, bunuda kişiselleştirmek çocukluktan öte birşey değil. Senin bu durumda biraz kulak asman gerekirken sen kişiselleştiriyorsun. Her kim olursa olsun burada düşüncelerini belirtmeyecek ve yanlış olan birşeye eyvallah diyecekse zaten gelip iyinet forumlarını sömürmekten başka bir amacı yoktur. Bu admin de olsa, moderatorde olsa böyledir.
Burada eğri doğru konuşulacakki birşeyleri adam gibi yapacağız, yoksa çıkıp forumlarda sitem sandboxa girdi, bu forumda yardımlaşma yok o yok bu yok diye tepinip dururuz daha.
Ve son olarak lütfen kişiselleştirip saçma sapan taraflara çekmeyin, iyi niyet ile birşey söyledik hala abuk subuk mesajlar atıyorsunuz eğer kaldıramıyorsanız yazılanları engelleyin efendim size olumsuz birşey yazanı, böylece yazdıklarımı göremez rahat edersiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.