Raporlar dün mailime ulaştı. Beklediğimden çok çok daha iyi çıktı açıkcası. Arkadaşa jesti içinde ayriyaten teşekkür ederim..:harika::harika:
Ben tesekkur ederim sizinle calismak bir zevkti.
Raporlar dün mailime ulaştı. Beklediğimden çok çok daha iyi çıktı açıkcası. Arkadaşa jesti içinde ayriyaten teşekkür ederim..:harika::harika:
Hocam sitemiz ulusal tarzda yayın yapacak bir haber sitesi
Site Adı: www.haberdeyiz.com
Anahtar Kelimeler: haber, haberler, haberdeyiz, haberdeyiz.com, güncel haberler, son dakika haberleri v.s.
Benim bu konularda daha fazla bir bilgim yok. O yüzden siz kendiniz de uygun olan anahtar kelimeleri ilave edersiniz. İlk olarak 1.000 linklik bir çalışma yapalım. Kalan 9.000 linki zamana yayarız.
Sabah hesabınıza 10 TL. çıkartıyorum. Bir de Banka şube ismini rica edeceğim. İyi akşamlar.
kardeş 1000 taneyi 8 $ a verırmsıın
pm ile sadece alman siteleri icin bir fiyat alabilirmiyim? 1000 link icin.
ayrica normal 1000 link icin ödeme yaptim mail gönderildi.
tesekkürler
pm ile sadece alman siteleri icin bir fiyat alabilirmiyim? 1000 link icin.
ayrica normal 1000 link icin ödeme yaptim mail gönderildi.
tesekkürler
Hocam banka hesabınıza 10 TL. EFT yaptım. Şu anda backlink çalışmam sıfır. 1backlinkim var onuda ben oluşturmadım. Dolayısıyla ilk önce 1000 linklik bir çalışma ile altyapı oluşturalım. Ondan sonra 9000 linkin çalışmasını toplu olarak yaparız.
Merhaba backlinkleriniz hazir.Email adresini PM ile gonderebilirseniz raporunuzu gondericem.
1000 adet profil yerine tam 1400 uzerinde profil yarattim sizin icin yani neredeyse bazi link servislerinin ancak en ust paket olarak sunabildigi adetin uzerinde bir linki size jest olarak hazirladik,hayirli olsun
Hocam daha önce hiç backlink satın almadık. Nasıl bir etkisi olur onu da bilmiyoruz. Wordpress bir sitemiz var. İlk aşamada 1000 adet linkle mi başlamalıyız? Nasıl bi fikir verebilirsin?
http://www.cigkofte.inAnahtar kelimelerimiz : çiğ köfte, çiğköfte bayilik, çiğköfteci, çiğ köfteciler, çiğköfte paket servis, çiğ köfte şubeleri, adıyamanlı çiğköfteci, komagene, ömer usta, sait usta vs vs
Hemen çalışmaya başlayabiliriz.
ödeme gönderildi.