Garanti Bankansını, hala sanal kartlarda para aktarımı kısmını tam 20 gündür aktif etmediği için,protesto ediyorum. Bankayı aradığımda bana tatminkar bir cevap vermiyor, ne zaman düzelecek sayelerinden ödemelerimi yapamıyorum.
belki kendine göre haklısın ama yani ben garanti bankası yetkilisi filan değilim, sadece verdikleri kaliteli hizmet yanında bunu önemsemiyorum ve fikrimi beyan ediyorum.marissoft' Alıntı:Bence yanlışsın, benim günde en az 10 işlemim oluyor ayrıca hesabımımıda buna göre ayarlamalıyım. bazen 5 kuruş için bile kartın limiti yetmiyor, böyle bir özellik varken 5 kuruş için telefonda bekleyip ayrıca telefon parası neden vereyim. Ayrıca 20 gün bir sürede normal bir süre değil bana göre.
Öğrenim belgesi yerine okul kartını falan versem olmaz mı? Yaz tatili nedeniyle evdeyimdemarissoft' Alıntı:Ayrıca eğer okuyorsanız, iş bankasında şubenize öğrenim belgenizi vermeniz durumda banka yıllık işlem masrafı almıyor. Benden 2 yıldır işlem masrafı kesmiyorlar.
Yeni hesap açtırırken öğrenci kimlik kartı yeterli çoğunda.OnurSqL' Alıntı:Öğrenim belgesi yerine okul kartını falan versem olmaz mı? Yaz tatili nedeniyle evdeyimde