yahu çocuk çocuk olmayın, o attığım mesajda "sizinle dalga geçtim, sizi başka yere yönlendirip kendim daha çok kazandım" kısımları kinayedir, bunu anlayacak kadar kapasiteniz yoksa defolun gidin.
benim Adsense ten kazanamayanlar adı altında yazdığım her şey doğrudur ama bazı eksiklikleri var, ben öğretmen adamım ve bizim devamlı söylediğimiz bir şey var siz bazı küçük evlatlarıma da söyleyeyim "dediğimi yapın ama her yaptığımı yapmayın."
plansız büyüme hatası yüzünden bir anda elimden onlarca domain birikti ve ben hiç birisinin google ın gözünden düşmesini istemediğim için hepsine bir index ve de şimdiden pr alma adına sıraya girsin diye her domain altına da 3-4 sayfa daha açtım. ama bi baktımki bazılarının güzel ziyaretçisi olmuş, ben de boşa akan su diye değerlendirip ilgili sayfaları biraz makyajlayıp reklamları koydum ama reklam verene karşı her zaman hassas ve dikkatli olmaya çalışıyorum. ve de siteye gelen ziyaretçilerin hepsi, reklam verenin istediği hedef kitle.
ayrıca bir yandan da birilerine içerik hazırlatmak için tonlarca paralar ödedim, dolandırıldım, personel almaya kalktım ama daha html in ne olduğunu bile bilmeyen elemanlar ayda 600 YTL maaşa burun kıvırdı, vazgeçtim kendim tek tek yapıyorum fakat hepsine yetişeyim derken snapnames ten bi mail daha geliyor, "You won" diye, bu sefer ona yetişeyim diğerine yetişeyim derken bi baktım tek koltuğumun altında 68 tane karpuz.yani bahsedilen sayfaların ortaya çıkış sebebi budur. culpable de bunun farkındadır, ama söylemek işine gelmez, onun işine gelen benim üzerimden prim yapıp rep almak, popülarite yapmak. zira daha önce screenshot verdiği site şu anda tek bir spam kelime ve de içeriksiz, bitmemiş sayfa taşımıyor. her gün 3 - 4 sayfa daha ekliyorum. eski siteme çeki düzen verdiğimi söyleyeceğine devamlı olarak bel altı vurup hala bitirmeye çalıştığım sitelerimden örnekler veriyor ve vermeye devam edecek. önce diyecek ki "niye kim olduğunu bu kadar çok belli ediyorsun, sonra da diyecek ki kim olduğunu merak ediyorsanız bilmemne linkine tıklayın". hatta duyurbeni ile paslaşıp tiyatro bile oynayacaklar. harbi komik çocuklarsınız.
ayrıca öbür taraftan "script satışı, siparişi" bölümüne girerseniz bundan 2 ay önce ve de bundan 1 hafta kadar önce açmış olduğum 2 tane script yazdıralacaktır başlıklı mesaj var, amacım şu anda hazır olmayan travel ile ilgili tüm sitelerimi bir an önce doğru düzgün kullanabileceğim adam akıllı içerik oluşturabileceğim, tamamen kurallara uygun portal havasında siteler haline dönüştürmek.
olayın özü şudur, bozuk bir asfalt var ve işçiler sabah akşam asfalt yenilemesi için çalışıyorlar ama bi kaç vatandaş çalışmaların devam ettiğini bile bile, asfaltın bitmiş halini değil, üzerinde çalışılmakta olan daha bitmemiş yolları gösterip prim yapıyor.bazı koyunlarda peşinden gidiyor bazı arkdaşlarda durumu anlamaya çalışıyor.