silindi
HaberTürk'ü ciddiye alanda kabahat zaten. Kaale dahi almayacaksın ki..
yaw haberi yapan murat ongun
bu adamın ne olduğu belli zaten.. ünlü olucam diye saldırmadığı yer kalmadı.. saldır prim yap felsefesinde.. zamanında ekşi sözlüğe dadandı olmadı şimdi farklı alternatifler ne deniyo.. ne habersin ne Türksün be
Mor ve Ötesi - Cambaz
Ne habersin ne Türk'sün
Seni gören yollara dökülsün
Kul oldun,köle oldun
Kurğun geçilmez cam oldun
Bütün dünya izler durur
Afet-i azam bekler durur
Hedefini al,piyasanı al,herşeyi al,
Yandı dertler bitti tasa
Ben kurbanım bu cambaza
ıki gözüm kadar eminim sen yoksun
Kul oldun, köle oldun,
Kurğun geçirmez cam oldun
Cin oldun adam çarptın
Cellat oldun kelle uçurdun
Bütün dünya izler durur
Afet-i azam bekler durur
Hedefini al,piyasanı al,herğeyini al..
Yandı dertler bitti tasa
Ben kurbanım bu cambaza
ıki gözüm kadar eminim sen yoksun
Var mısın yoooooooksun
ıki gözüm eminim sen yoksun
Habertürk'ü bende çok sevmem (sitesinden dolayı), lakin samanyolu tv'den iyidir benim gözümde. En azından milletin beynini yıkamıyorlar. Belki habertürk'de beyin yıkamak istiyordur ama başaramıyordur. Sonuçta zararı olmuyorsa bana, iyidir. Kötünün iyisidir benim gözümde.
Aslında ben inançları olan bir insanım. Fakat şu başlıktaki çoğu yorum ve samanyolu tv, kanal 7 gibi kanalların yayınları insanı dinden soğutuyor. İnançlarınız varsa bunu saf bir şekilde, Allah'a inanarak ve bunu her yerde yobaz gibi dile getirmeden.. Ben öyle yapıyorum mesela. ahaa bunlar kafir bakın neler yapmışlar derseniz gözümde bir hiçsiniz (youtube'daki mesajlara sinirlendim. Kimlikleri belli değil ya, kalaylıyor şerefsizler)
Ayrıca, Anıtkabir'in yanından Kocatepe'yi gösteren zihniyet, Kocatepe Cami'sinin oradan da Anıtkabir'i göstersinler, ellerini öpeyim. Yok göstermezlerse, Allah belalarını versin.
Ramazan ayında hani Kocatepe'nin resimleri oluyor İmsak takvimlerinde. O resimde Kocatepe'nin yanına Anıtkabir'i koysunlar hadi. O zaman şartlar eşit olacak. Haydi bakalım buna ne diyebileceksiniz.