İlk sene üniversite sınavını kazanamamıştım, çok sıkıcı bir seneydi, sonra 2. yılımda kazandım, okulu uzattığımda çok daha büyük yıkım olmuştu, ama geride kaldı bu dertler Makine Mühendisiyim artık, darısı başına biraderim
Adsenseden daha önce bann yemiştim, sen açtın bana hesap zaten biliyosun

Ayrıca hesabın kapansada yenisini açarsın sen, sıkma canını bunun için. Diceğim o ki bi dönem başarısız olsanda, daha altın çağını yaşamadığını düşünüp onun için çalışırsan çok iyi yerlere geliceksin. Ben bi 10 yıl genç olsam daha iyi yapardım herşeyi, daha çok çalışırdım.
İntihar konusunda ise, bir kere kız arkadaşıma sordum şaka ile, intihar etsem naparsın diye. Cevabını hiç beklemiyodum... Sevinirim dedi.. Madem o kadar inançsız, karaktersiz biriysen, iyki kurtulmuşum diye sevinirim dedi. Hiç bir zaman çözüm olamaz intihar.
Eğer kız arkadaşını 1-2 süprizle tekrar kendine aşık edebilceksen pm at bana, güzel fikirler verebilirim başka yerde bulamayacağın. Ama önce gerçekten barışmak istediğinden ve aşık olduğundan emin ol. Bende lisede kız arkadaşımdan ayrılınca yıkıldım, sonra başka kızlarda oldu tabi, en son 3 yıldır kız arkadaşımla birlikteyim, ve geriye baktığımda tek gördüğüm meğer ben kız arkadaşımdan önce kimseyi sevmemişim