Öncellikle herkese merhaba arkadaşlar şuan böyle bir konu açmak istemezdim ama durum çok acil ; Bir arkadaşım doku kanseri ve ameliyat olması gerekiyor ve doktor ilk etapta 5 bin olmak üzere 15 bin lira para istiyor arkadaşlar zaman çok kısa 2 senedir kanserle mücadele ediyor durum vahim 2.ameliyat olması gerekiyor bana açtı konuyu keşke olsada yardım etsem ayakları tamamen yaralar bağlamış ve hastalık ilerlemiş durumda ordan burdan yardım alarak ayakta duruyor sigortalı ama ilaçları devlet karşılamıyor 14 kişi tedaviye başlamışlar ve şuan 12 si ölmüş 2 kişi şuan hayatta kalmış durum gerçekten kötü kemoterapi kolay bişey değil ama kanser işte zengin hastalığı ... gerçekten şuan sancıdan duramıyor gidilen kapılardan boş babası zaten kalp hastası annesi şeker hastası ve kendisi çok ağır ilaçlar kulanıyor ve çalışamıyor 3 kere hastaneye gittiğinden haftada çalışması imkansız
çalıştığı yerdende hastaneye gidiliyor diye işten çıkarıldı
hasta adı : levent keskin
hastanın yattığı hastane : çapa tıp fakültesi onkoloji
oturduğu yer : z.burnu/istanbul
Eğer kısa bir zaman içinde ameliyat olmazsa önüne geçemeyeceğimiz engeller oluşabilir bu sarkom hastası olan kişiler 1 yılını doldurmadan ölmüş 2. ameliyatı olursa kurtulma şansı yüksek
sorulan sorulara kısa cevaplar
1- Devlet karşılamıyormu ?
tedaviyi devlet karşılıyor ama 1 yıl sonraya gün veriyor kanser hastası bir yıl nasıl sabretsin ?
2- neden başka hastaneye gitmiyor?
bu doktorla 2 yıldır tedavi oluyor ve prof dür gerçekten bu işte uzman biri ..başka hastaneye giderse masadan kalkamayabilir
3- kaymakamlığı neden başvurmadıkaymakamlık sadece yeşil kart veriyor başka birşey yapmıyor
4-yardım kuruluşlarına başvurudunuzmu?
yardım kuruluşları başka yere yönlendirmekte bir çare olmuş değiller
5- size nasıl güvenecem ?
isteyene hasta telefonunu
isteyene hastanını ev adresini
isteyen olursa çapa hastanesi onkoloji bölümünden bilgi alabilir
verilen paraları toplananan paralır dekont halinde koyacam
artı olarak direk hastanının hesabına gidecektir para
ve kendim bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve burdanda topluyoruz
arkadaşlar sizden istediğim miktar önemli değil 50 bin üye var ben inanıyorumki
burdan toplayacağımız ve dışardan toplayacağımız parayla bişeyler yapabiliriz
ben inanıyorumki 10 lira 20 lira bizi fakir yada zengin etmeyecektir ama gerçekten çok kötü durumda olan ve ameliyatı 1 ay geçmiş bir insana çok büyük katkıda bulunmuş olacaksınız
T.GARANTİ BANKASI A.S.
İSTANBUL / ZEYTINBURNU
ş kodu : 173
ş adı : 6670232
TR39 0006 2000 1730 0006 6702 32
not: aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi bir ameliyatı 7 gün sürdü
bu 2. ameliyat ve 10 gün sürecek
levent Şuanda canı ile bu dünyada sınav veriyor 17 ay önce sapasağlam biriydi taki tahlilerini doktor istedikten sonraya kadar..
kanserli arkadaşım bana yardım et dedi ne olur dedi dayanamıyorum sancılara
arkamı dönüp gitsemiydim paranın gözü kör olsun 200 bin lira dükkanı ve arabası olan altında olan insanlara gidildi ama nafile para insanın gözünü kör etmiş..
insanlığın ölmediğini gösterelim arkadaşlar zaman az gerçekten .. Sağolun
multi konudur: http://www.fuub.net/fuub-topik-161/...ki-arkadaslarin-yardimlarini-bekliyorum-4541/
http://www.r10.net/webmaster-genel-...irlik-olalilim-yardimlarinizi-bekliyoruz.html
Yardım yapanlar
Yardım yapanlar mesaj azlığı yüüznden yazamadım konudan takip edelim
İsmini vermek istemeyen değerli çalışma arkadaşlarım cuma günü : 805 tl topladık
r10.net : akşam toplayıp yazacam
iyinet :
fuub:
çalıştığı yerdende hastaneye gidiliyor diye işten çıkarıldı
hasta adı : levent keskin
hastanın yattığı hastane : çapa tıp fakültesi onkoloji
oturduğu yer : z.burnu/istanbul
Eğer kısa bir zaman içinde ameliyat olmazsa önüne geçemeyeceğimiz engeller oluşabilir bu sarkom hastası olan kişiler 1 yılını doldurmadan ölmüş 2. ameliyatı olursa kurtulma şansı yüksek
sorulan sorulara kısa cevaplar
1- Devlet karşılamıyormu ?
tedaviyi devlet karşılıyor ama 1 yıl sonraya gün veriyor kanser hastası bir yıl nasıl sabretsin ?
2- neden başka hastaneye gitmiyor?
bu doktorla 2 yıldır tedavi oluyor ve prof dür gerçekten bu işte uzman biri ..başka hastaneye giderse masadan kalkamayabilir
3- kaymakamlığı neden başvurmadıkaymakamlık sadece yeşil kart veriyor başka birşey yapmıyor
4-yardım kuruluşlarına başvurudunuzmu?
yardım kuruluşları başka yere yönlendirmekte bir çare olmuş değiller
5- size nasıl güvenecem ?
isteyene hasta telefonunu
isteyene hastanını ev adresini
isteyen olursa çapa hastanesi onkoloji bölümünden bilgi alabilir
verilen paraları toplananan paralır dekont halinde koyacam
artı olarak direk hastanının hesabına gidecektir para
ve kendim bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve burdanda topluyoruz
arkadaşlar sizden istediğim miktar önemli değil 50 bin üye var ben inanıyorumki
burdan toplayacağımız ve dışardan toplayacağımız parayla bişeyler yapabiliriz
ben inanıyorumki 10 lira 20 lira bizi fakir yada zengin etmeyecektir ama gerçekten çok kötü durumda olan ve ameliyatı 1 ay geçmiş bir insana çok büyük katkıda bulunmuş olacaksınız
T.GARANTİ BANKASI A.S.
İSTANBUL / ZEYTINBURNU
ş kodu : 173
ş adı : 6670232
TR39 0006 2000 1730 0006 6702 32
not: aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi bir ameliyatı 7 gün sürdü
bu 2. ameliyat ve 10 gün sürecek
levent Şuanda canı ile bu dünyada sınav veriyor 17 ay önce sapasağlam biriydi taki tahlilerini doktor istedikten sonraya kadar..
kanserli arkadaşım bana yardım et dedi ne olur dedi dayanamıyorum sancılara
arkamı dönüp gitsemiydim paranın gözü kör olsun 200 bin lira dükkanı ve arabası olan altında olan insanlara gidildi ama nafile para insanın gözünü kör etmiş..
insanlığın ölmediğini gösterelim arkadaşlar zaman az gerçekten .. Sağolun
multi konudur: http://www.fuub.net/fuub-topik-161/...ki-arkadaslarin-yardimlarini-bekliyorum-4541/
http://www.r10.net/webmaster-genel-...irlik-olalilim-yardimlarinizi-bekliyoruz.html
Yardım yapanlar
Yardım yapanlar mesaj azlığı yüüznden yazamadım konudan takip edelim
İsmini vermek istemeyen değerli çalışma arkadaşlarım cuma günü : 805 tl topladık
r10.net : akşam toplayıp yazacam
iyinet :
fuub: